baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
το σαν να παραλειφθει παρακαλω.σαν τον κλεφτη θα ερχεται για τις εισπραξεις
το σαν να παραλειφθει παρακαλω.σαν τον κλεφτη θα ερχεται για τις εισπραξεις
το σαν να παραλειφθει παρακαλω.
Δε ξέρεις βρε μλκ εκτός από τα λάδι τηγανητά,και της Ρόμβης με το γύροε για αυτο γραφω το παρασυνθημα ρε...γατισια σουβλακια..α και 2,50 ευρω
ναι αλλα γατισια...Δε ξέρεις βρε μλκ εκτός από τα λάδι τηγανητά,και της Ρόμβης με το γύρο
κολυμπι ξερει ο αθηναιος αδερφε?Δε ξέρεις βρε μλκ εκτός από τα λάδι τηγανητά,και της Ρόμβης με το γύρο
οτι κερνανε θα αφαιρειται απο το μεροκαμάτο τουςκαλα θα κανει γιατι εσεις θα κλεβετε το σαλεπι
αμα πας καλα στις πωλησεις θα παρεις και κουλουρι , ΧΩΡΙΣ ΤΥΡΙθελω και κουλουρι.
τι θες να πουλαει σαλεπι στους κολυμβητες?κολυμπι ξερει ο αθηναιος αδερφε?
το καλοκαιρι θα πουλανε καλαμποκι νιπλη?οτι κερνανε θα αφαιρειται απο το μεροκαμάτο τους
Καλοκαιρι Σαλεπι , εκει φαινεται ο καλος πωλητηςτο καλοκαιρι θα πουλανε καλαμποκι νιπλη?
ο σολων ειναι πειραικη ρε συ και δεν νοαει απο θαλασσα ο αθηναιοςτι θες να πουλαει σαλεπι στους κολυμβητες?
Θα τους πληρωνεις κιολας?Νομιζα οτι βγαζουν απο τα "λαθη" που θα κανουν οταν δινουν ρεστα στους πελατεςοτι κερνανε θα αφαιρειται απο το μεροκαμάτο τους
το ποσειδωνιο κυμα το θυμασαι?ο σολων ειναι πειραικη ρε συ και δεν νοαει απο θαλασσα ο αθηναιος
θα πληρωνονται αν πιασουν στοχο , στην αρχη δεν θα πληρωνονται θα τους κραταω σαν αποσβεση για τα εξοδα του καροτσιου / ποστου / υλικα κτλ ..Θα τους πληρωνεις κιολας?Νομιζα οτι βγαζουν απο τα "λαθη" που θα κανουν οταν δινουν ρεστα στους πελατες
για πες...δεντο ποσειδωνιο κυμα το θυμασαι?
τους γαμας με σαλεπι καλοκαιριατικαθα πληρωνονται αν πιασουν στοχο , στην αρχη δεν θα πληρωνονται θα τους κραταω σαν αποσβεση για τα εξοδα του καροτσιου / ποστου / υλικα κτλ ..
Αν ειναι καλοι , πολυ καλοι , απο το 7ο μηνα κατι θα τσιμπανε μεροκαματο
καθολου μετρητο , ολα POS , νομιμα , σε λογαριασμο στο εξωτερικοΘα τους πληρωνεις κιολας?Νομιζα οτι βγαζουν απο τα "λαθη" που θα κανουν οταν δινουν ρεστα στους πελατες
ενδιαφερουσα περιπτωση.θα πληρωνονται αν πιασουν στοχο , στην αρχη δεν θα πληρωνονται θα τους κραταω σαν αποσβεση για τα εξοδα του καροτσιου / ποστου / υλικα κτλ ..
Αν ειναι να πουλανε ευκολα εμπορευματα γαμησε τα , παει και η πινέζαγια πες...δεν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τους γαμας με σαλεπι καλοκαιριατικα
Χμ,εγω λεω να βρουν αλλους 2-3 πωλητες,και να πληρωνονται απο τα κερδη τους.Μετα αυτοι οι 2-3 να βρουν αλλους και ουτω καθεξηςθα πληρωνονται αν πιασουν στοχο , στην αρχη δεν θα πληρωνονται θα τους κραταω σαν αποσβεση για τα εξοδα του καροτσιου / ποστου / υλικα κτλ ..
δεν κανω πυραμιδες , αν θελουν αυτοι στο χερι τους ειναι , εγω τα λεφτα μου θελωΧμ,εγω λεω να βρουν αλλους 2-3 πωλητες,και να πληρωνονται απο τα κερδη τους.Μετα αυτοι οι 2-3 να βρουν αλλους και ουτω καθεξης
Ε ναι,γιατι αμα πρεπει να κανουν και αριθμητικη θα το βαλουν μεσα το μαγαζικαθολου μετρητο , ολα POS , νομιμα , σε λογαριασμο στο εξωτερικο