ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.396
- Πόντοι
- 5.006
τσακο καληνυχτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπερα πρεζοκαφεδιαρη
τσακο καληνυχτα
καλησπερα πρεζοκαφεδιαρη
6 και σκεφτομαι για 7ο
Μηπως με μπερδευεις με αλλον ρεκαλησπερα πρεζοκαφεδιαρη
ενα μιλκο θελει για συμπληρωμα διατροφης,εκει να δεις πως θα χασει κιλα.
ΟΧΙ....ειναι η πρεζα σου ο καφες6 και σκεφτομαι για 7ο
Μηπως με μπερδευεις με αλλον ρε
σκεφτομαι βραδυα ποιησης..γνωμη σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οτι εχει να κανει με κωλοτρυπιδα σε τρελενει , εχει κολλησει το μυαλο σου εκειενα μιλκο θελει για συμπληρωμα διατροφης,εκει να δεις πως θα χασει κιλα.
αυτό είναι για πρωινό, μαζί με μια μπουγάτσα.ενα μιλκο θελει για συμπληρωμα διατροφης,εκει να δεις πως θα χασει κιλα.
τωρα καταλαβες γιατι σου εχω αδυναμια.οτι εχει να κανει με κωλοτρυπιδα σε τρελενει , εχει κολλησει το μυαλο σου εκει
αηδία εχεις καταντησει .. τετοια ξεφτιλισμενη αδερφη που εισαιτωρα καταλαβες γιατι σου εχω αδυναμια.
δεν ξερω δεν πινω τετοια.αυτό είναι για πρωινό, μαζί με μια μπουγάτσα.
καλύτερο και από τουμποφλό είναι...
αυτο να μας πεις , ολα στο πατο σου τα βαζειςδεν ξερω δεν πινω τετοια.
θα επιλέγεις "τυχαία" ένα μέλος την εβδομάδα ο οποίος θα απαγγέλει τα αγαπημένα του ποιήματα στο πρώτο μέρος της εκπομπής και στο δεύτερο θα τα παρουσιάζει μελοποιημένα.σκεφτομαι βραδυα ποιησης..γνωμη σου
θα ξεκινησει ο μαγουλινιο,διοργανωνει συχνα τετοια γκαλα σπιτι του.θα επιλέγεις "τυχαία" ένα μέλος την εβδομάδα ο οποίος θα απαγγέλει τα αγαπημένα του ποιήματα στο πρώτο μέρος της εκπομπής και στο δεύτερο θα τα παρουσιάζει μελοποιημένα.
200 και βάλε στο νήμα...
και το μιλκο φραουλα αν θυμασαι.το καλυερο θεριστικο ηταν το μιλκαφε αλλα το φρεσκο που ειχε διαρκεια λιγες μερες οπως το γαλα
νομίζω πως όλα αυτά τα σοκολατούχα, με φουλ λιπαρά, θερίζουν με τους κατάλληλους συνδυασμούς.το καλυερο θεριστικο ηταν το μιλκαφε αλλα το φρεσκο που ειχε διαρκεια λιγες μερες οπως το γαλα
ναι ρε συ και αυτο γαμα τα ηταν...κανονικα αυτα τα 2 επρεπε να τα εχουν για καθαρτικα στα νοσοκομειακαι το μιλκο φραουλα αν θυμασαι.
υπηρχε και το παστεριωμενο γαλα σε διαφανο μπουκαλι.νομίζω πως όλα αυτά τα σοκολατούχα με φουλ λιπαρά, θερίζουν με τους κατάλληλους συνδυασμούς.
σαν τα αρχικα οχι..δεν μπορεις να φανταστεις...νομίζω πως όλα αυτά τα σοκολατούχα με φουλ λιπαρά, θερίζουν με τους κατάλληλους συνδυασμούς.
Δεν ειμαι σαν εσενα να μην χωραω απο τις πορτες ρεενα μιλκο θελει για συμπληρωμα διατροφης,εκει να δεις πως θα χασει κιλα.