Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.672
- Πόντοι
- 2.606
πάνε αυτά...συνηθως με το που μπαινω με ξεκινατε με βρισιμο και μου εκατσε καπως το καλησπερισμα.
πάνε αυτά...συνηθως με το που μπαινω με ξεκινατε με βρισιμο και μου εκατσε καπως το καλησπερισμα.
ξερεις κατι?πάνε αυτά...
για μένα μιλάω μόνο...ξερεις κατι?
εχω ανεβει στα ματια των μελων?
μηπως μου ετοιμαζεται τιποτα βαρυ?
εφαγε μπαν ο μαγουλινιο?
ερχεται η καταστροφη της γης?
δλδ να βγαλω μπλοκακι αλλα μπομπαινας και να σε σβησω απο κουναβι?για μένα μιλάω μόνο...
Πηγες χαιδω;δλδ να βγαλω μπλοκακι αλλα μπομπαινας και να σε σβησω απο κουναβι?
καλησπερα στα αγορια.
όπως νομίζεις...δλδ να βγαλω μπλοκακι αλλα μπομπαινας και να σε σβησω απο κουναβι?
Καλως την πουστάρα του νηματοςσυνηθως με το που μπαινω με ξεκινατε με βρισιμο και μου εκατσε καπως το καλησπερισμα.
ολα σουβλα.θα παμε με αθηναιο να πιουμε σε κολονατα ποτηρια.Πηγες χαιδω;
Ετσιολα σουβλα.θα παμε με αθηναιο να πιουμε σε κολονατα ποτηρια.
καλησπερα φιλε-μσγουλινιο.Καλως την πουστάρα του νηματος
νωρις τελειωσες το πλύσιμο των πιατων και μπηκες σημερα ...ολα σουβλα.θα παμε με αθηναιο να πιουμε σε κολονατα ποτηρια.
πατησα ποδι και δεν κανω λαντζα.νωρις τελειωσες το πλύσιμο των πιατων και μπηκες σημερα ...
κονσερβες φάγατε ?
σωστος . να τα συνηθίζεις σε λιγο που θα εισαι πανι με πανι και θα τρως απο συσσίτιαπατησα ποδι και δεν κανω λαντζα.
εχω αγορασει πλαστικα ποτηρια πιατα κλπ.
μηπως μου ετοιμαζεται τιποτα βαρυ?
ξερεις κατι για τα μελοντικα οικονομικα μου?σωστος . να τα συνηθίζεις σε λιγο που θα εισαι πανι με πανι και θα τρως απο συσσίτια
Οικονομικά που λεει ο λόγος , για τα δικά σου..ξερεις κατι για τα μελοντικα οικονομικα μου?
Σε λαθος νημα μπηκες Βαρεκαλησπερα στα αγορια.
Καλως το κλώνοΣε λαθος νημα μπηκες Βαρε
δεν του εχουν φτιαξει ακόμα δικό του , ειναι στις συζητήσεις σε ποιο section να μπει ..Σε λαθος νημα μπηκες Βαρε