baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.790
- Πόντοι
- 6.035
ζεν με τον αυτοφορακια δεν γινεται.To νήμα είναι ζεν σήμερα με παρέμβαση Αθηναίου...μη το γαμάτε!
ζεν με τον αυτοφορακια δεν γινεται.To νήμα είναι ζεν σήμερα με παρέμβαση Αθηναίου...μη το γαμάτε!
ειμαι καμια 30αρια κιλα ελαφρυτερος απο τον χοληστερινιο.τεραστια μεγεθη και οι δυο...και ο νιπλης και ο βαρος
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣειμαι καμια 30αρια κιλα ελαφρυτερος απο τον χοληστερινιο.
οχι...εχει ειδικο τζακουζι που καιει ολες της παραπανω θερμιδεςειμαι καμια 30αρια κιλα ελαφρυτερος απο τον χοληστερινιο.
ε κατσε ρε μαλακα και εσυ ολο τον αποπαιρνειςΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ
προσπαθω να κλεισω τραπεζι φινο,εχει κρατησεις μεχρι τελη ιουλιου.Πηγες μπελισιμο;
eisai anτρακι?Έεεετσι...ήρεμα κι ωραία.
Πορτo Φινο;προσπαθω να κλεισω τραπεζι φινο,εχει κρατησεις μεχρι τελη ιουλιου.
Θα πάω Μανουρα να κάνω στο καράφλα και στο μπυρακια θα βρω εγωπροσπαθω να κλεισω τραπεζι φινο,εχει κρατησεις μεχρι τελη ιουλιου.
ταχει κλεισει ο αρχιδης ο νιπλης απο πεισμαπροσπαθω να κλεισω τραπεζι φινο,εχει κρατησεις μεχρι τελη ιουλιου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
eisai anτρακι?
τραπεζι με θεα κανονισε.Θα πάω Μανουρα να κάνω στο καράφλα και στο μπυρακια θα βρω εγω
Δε ξέρει που είναι θα χαθεί αυτός ταμπουριαταχει κλεισει ο αρδιδης ο νιπλης απο πεισμα
Ναι προς τη πλατείατραπεζι με θεα κανονισε.
πρωτη μουρη....θα βλεπεις ψυταλλεια πιατοτραπεζι με θεα κανονισε.
Δε θα μου χαλάσεις εσύ την ηρεμία μου επειδή μπήκες τέταρτο - πέμπτος στη μαρκίζα...eisai anτρακι?
θα κανει κονσομασιονΔε θα μου χαλάσεις εσύ την ηρεμία μου επειδή μπήκες τέταρτο - πέμπτος στη μαρκίζα...
Δευτεράντζα ...
καλοδεχουμενος κανα κουναβι μην ερθει.Θα έρθει και ο αδελφός τρουμπακης
Πιάσει μπουτάκι κεράσει ποτάκι φάση...θα κανει κονσομασιον
6ο με εβαλε ο αρχιδης,τριτο ονομα εσυ και τεταρτο ο λοπωδυτης.Δε θα μου χαλάσεις εσύ την ηρεμία μου επειδή μπήκες τέταρτο - πέμπτος στη μαρκίζα...
Δευτεράντζα ...