ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Παιδί των δονητων....χαχαχαετσι οπως το εγραψες νομιζα θα ανοιξεις νημα πως το κανεις απο εκει που κλανεις
Παιδί των δονητων....χαχαχαετσι οπως το εγραψες νομιζα θα ανοιξεις νημα πως το κανεις απο εκει που κλανεις
Μουνόπανο είσαι και φαίνεσαι, αρχίδι!προσεχε τα λογια σου και παρεξηγουν τα μουνοπανα εδω μεσα....
Παιδί της μαλαπερδαςΠαιδί των δονητων....χαχαχα
εχεις δικιο....Μουνόπανο είσαι και φαίνεσαι, αρχίδι!
Έτσι λένε σε τρελό. Με θεωρείς τρελό ρε;εχεις δικιο....
Η αδελφιστικοΠως αισθάνεστε τώρα που το νήμα έγινε πιο μονδέρνο;
Με έπιασε ένα μούδιασμα στ' αρχίδια.
ζεμπου αν δεν ησουν εσυ και 5,6 αλλοι εγω δεν θα μιλαγα στο σαι με την καμμια...Έτσι λένε σε τρελό. Με θεωρείς τρελό ρε;
Κι εγώ για έναν τέτοιο λόγο έμεινα μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις...ζεμπου αν δεν ησουν εσυ και 5,6 αλλοι εγω δεν θα μιλαγα στο σαι με την καμμια...
Μη βρίζεις αδελφεπροσεχε τα λογια σου και παρεξηγουν τα μουνοπανα εδω μεσα....
δεν μπορει,,,ιδια μερα θα παει με χριστινακι να δει συναυλια- μαντολινατα Φωτη Αλεπορου
Μπουξος;Ρεζ
Aπό μπαλκόνι πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη έπεσε ένας νεαρός άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης (8/6).
Ειδικότερα, γύρω στις 16:00, ένας άνδρας έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Ιασωνίδου στην Καλαμαριά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Μη βριζεις αδερφεζεμπου αν δεν ησουν εσυ και 5,6 αλλοι εγω δεν θα μιλαγα στο σαι με την καμμια...
Ρεζ μάλλον ο μπουχος μένει μακριάΜπουξος;
Πήγες Μπάρμπασταυρο;Ρεζ μάλλον ο μπουχος μένει μακριά
Πάω Ποντίων πιροσκίΠήγες Μπάρμπασταυρο;
Παντως εχει υπογες και στην Καλαμαρια, το θεμα ειναι ποιος μπουστης του απαντησε στο θυροτηλεφωνο και εφτασε μεχρι τον τριτο.Ρεζ μάλλον ο μπουχος μένει μακριά
Όχι είναι αλλού το νταλαβεριΠαντως εχει υπογες και στην Καλαμαρια, το θεμα ειναι ποιος μπουστης του απαντησε στο θυροτηλεφωνο και εφτασε μεχρι τον τριτο.