jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Άνοιξε ένα νήμα με συμβουλές διατροφής!
Να ανοίξω ένα με διατροφή και αναβολικά να γίνουμε όλοι ντουλάπες;
Άνοιξε ένα νήμα με συμβουλές διατροφής!
Φουλ πρωτεΐνη είναι, όπως και το σπερμα άλλωστε.
ναι ρε τα παντα ολα δωσε πονοΝα ανοίξω ένα με διατροφή και αναβολικά να γίνουμε όλοι ντουλάπες;
Να ανοίξω ένα με διατροφή και αναβολικά να γίνουμε όλοι ντουλάπες;
μπορεις να γινεις πιο ευκολα ντουλαπα χωρις διατροφες και αναβολικα....Να ανοίξω ένα με διατροφή και αναβολικά να γίνουμε όλοι ντουλάπες;
χυσια το εγραψε πριν δεν το ειδεςBueno πρωτεΐνη ???
Φουλ πρωτεΐνη είναι, όπως και το σπερμα άλλωστε.
Ηττημενο τραβελι είσαι.....?????
Bueno πρωτεΐνη ???
Βάλε και ρεβύθια στο πρόγραμμα, θα με θυμηθείς...Είμαι σε αγωγή τεστοστερόνης μόνιμα και πρίμο (150mg τεστ 100mg πρίμο) δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το αν θα φάω κάτι παχυντικό. Αν και αυτά τα έχω για όλη την εβδομάδα, οταν χρειαστεί. Από θέμα διατροφής είναι ρουτίνα πλέον (αρακάς φασόλια φακές κοτόπουλο ψάρι πατάτες + ρύζι συνοδευτικό πάντα για θερμίδες, γιαούρτι καρυδια αυγά φρούτα σαλάτα νερο). Αλκοόλ ούτε να το μυρίσω, κάτι που δυστυχώς ξενερώνει πολλές. Κόκα εννοείται ούτε γι’ αστείο, τσιγαρο έκανα 2-3 την ημέρα από πέρυσι αλλά πλέον το έκοψα (θα κάνει καιρό να καθαρίσει αλλά δε βαριεσαι). Κυριακές έχω χυμό καρότο-παντζάρι-πράσινο μήλο και νερο κυρίως για «καθάρισμα». Τα Μπουενο είναι «η αμαρτία» της εβδομάδας δλδ.
Είμαι σε αγωγή τεστοστερόνης μόνιμα και πρίμο (150mg τεστ 100mg πρίμο) δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το αν θα φάω κάτι παχυντικό. Αν και αυτά τα έχω για όλη την εβδομάδα, οταν χρειαστεί. Από θέμα διατροφής είναι ρουτίνα πλέον (αρακάς φασόλια φακές κοτόπουλο ψάρι πατάτες + ρύζι συνοδευτικό πάντα για θερμίδες, γιαούρτι καρυδια αυγά φρούτα σαλάτα νερο). Αλκοόλ ούτε να το μυρίσω, κάτι που δυστυχώς ξενερώνει πολλές. Κόκα εννοείται ούτε γι’ αστείο, τσιγαρο έκανα 2-3 την ημέρα από πέρυσι αλλά πλέον το έκοψα (θα κάνει καιρό να καθαρίσει αλλά δε βαριεσαι). Κυριακές έχω χυμό καρότο-παντζάρι-πράσινο μήλο και νερο κυρίως για «καθάρισμα». Τα Μπουενο είναι «η αμαρτία» της εβδομάδας δλδ.
Βάλε και ρεβύθια στο πρόγραμμα, θα με θυμηθείς...
προτιμαει τις μπαμιεςΒάλε και ρεβύθια στο πρόγραμμα, θα με θυμηθείς...
Απλά βαλτα στο νερό και κάνε δουλειές σου, μη κάθεσαι από πάνω να τα κοιτάς... είναι όντως βαρετό....1. Βαριέμαι να τα μουλιάζω
2. Η ζέστη τα γαμαει
3. Μια φορά τα μπέρδεψα με στραγάλια και τα έβαλα στο γιαούρτι παραλιγο να σπάσω όλα τα δόντια μου (δε σε κάνω πλάκα)
Μακριά.
Απλά βαλτα στο νερό και κάνε δουλειές σου, μη κάθεσαι από πάνω να τα κοιτάς... είναι όντως βαρετό....
οι καστοριανοι σου αρεσουν ατιμουλη εεεΤα αφήνω από το βράδυ ρε εννοείται. Αλλά με εκνευριζει γιατί είναι άνοστο φαγητό, ενώ τα φασόλια αν πάρεις από Καστοριά πχ που παίρνω φουσκώνουν ροδίζουν πεντανόστιμα. Με το καροτακι τους, την πατατούλα τους... και μετά ρίχνεις και ένα βασιλικό χεσιμο πάνω στο κεφάλι του Καριπιδη και κομπλέ.
ρε δεν εχεις δικιο τα ρεβυθια και οι ψητοι ρεβυθοκεφτεδες γαμανε...στο λεω σαν μαστερ-σεφ που ειμαιΤα αφήνω από το βράδυ ρε εννοείται. Αλλά με εκνευριζει γιατί είναι άνοστο φαγητό, ενώ τα φασόλια αν πάρεις από Καστοριά πχ που παίρνω φουσκώνουν ροδίζουν πεντανόστιμα. Με το καροτακι τους, την πατατούλα τους... και μετά ρίχνεις και ένα βασιλικό χεσιμο πάνω στο κεφάλι του Καριπιδη και κομπλέ.
ρε δεν εχεις δικιο τα ρεβυθια και οι ψητοι ρεβυθοκεφτεδες γαμανε...στο λεω σαν μαστερ-σεφ που ειμαι
Θα σε πω εγώ συνταγή αλητικη με κάρυ και μπούκοβο να χέζεις και να μοσχοβολαει η γειτονιά.Τα αφήνω από το βράδυ ρε εννοείται. Αλλά με εκνευριζει γιατί είναι άνοστο φαγητό, ενώ τα φασόλια αν πάρεις από Καστοριά πχ που παίρνω φουσκώνουν ροδίζουν πεντανόστιμα. Με το καροτακι τους, την πατατούλα τους... και μετά ρίχνεις και ένα βασιλικό χεσιμο πάνω στο κεφάλι του Καριπιδη και κομπλέ.
ΓΑΜΑΝΕ....Δε τα μαγειρεύω καλά τοτες :/
Ρεβυθοκεφτέδες δεν έχω φάει ποτέ
σιγουρα δεν θα χρειαστει η συνδρομη του αχορταγου??Θα σε πω εγώ συνταγή αλητικη με κάρυ και μπούκοβο να χέζεις και να μοσχοβολαει η γειτονιά.