jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Ρε γαμημενε Τζο πουτσες ανειρευοσουν;
Πέντε για να ακριβολογώ.
Ρε γαμημενε Τζο πουτσες ανειρευοσουν;
Τίποτα μπρο, μόλις ξύπνησα...Τι τσιμπησες μαν;
Ναι και εγώ καφεδαρα κρουασάν ομελετες κτλΤίποτα μπρο, μόλις ξύπνησα...
γαμιολαΝαι και εγώ καφεδαρα κρουασάν ομελετες κτλ
Θα σ'ακολουθησω.... μετά τις μαλακίες που φαγα χθές θα πάω για πολύ βρώμικη κατάσταση σήμερα...Ναι και εγώ καφεδαρα κρουασάν ομελετες κτλ
γαμιολα
ΕτσιΘα σ'ακολουθησω.... μετά τις μαλακίες που φαγα χθές θα πάω για πολύ βρώμικη κατάσταση σήμερα...
γιατι αφου ηταν μουφα δεν εκανες το νιπλικο συστημα...να εδινες πιστωτικη ,να πληρωνες και μετα να εκανες αμφισβητηση συναλλαγης..Θα σ'ακολουθησω.... μετά τις μαλακίες που φαγα χθές θα πάω για πολύ βρώμικη κατάσταση σήμερα...
Τα μουνάκια σου κρατάνε αριθμό κάρτας στην κράτηση, δεν γλιτώνεις....γιατι αφου ηταν μουφα δεν εκανες το νιπλικο συστημα...να εδινες πιστωτικη ,να πληρωνες και μετα να εκανες αμφισβητηση συναλλαγης..
ναι αλλα τους γαμας νιπλικα...ξερει ο φιλος-λευκο κολαροΤα μουνάκια σου κρατάνε αριθμό κάρτας στην κράτηση, δεν γλιτώνεις....
Πρέπει να μάθω τα κόλπα...ναι αλλα τους γαμας νιπλικα...ξερει ο φιλος-λευκο κολαρο
σαφως...παπυρους λαρους μπριτανικα ο φιλος-Πυραμιδας...ολα θα στα μαθει αλλα φοβαμαι θα σου ζητησει λεφταΠρέπει να μάθω τα κόλπα...
τον πληρωνει με καρτα και κανει την αμφισβητηση μετα...να του δειξει οτι εμαθε καλα το μαθημα!!!σαφως...παπυρους λαρους μπριτανικα ο φιλος-Πυραμιδας...ολα θα στα μαθει αλλα φοβαμαι θα σου ζητησει λεφτα
Πέντε για να ακριβολογώ.
ναι ρε αυτο κανει φιλος-Πυραμιδας..φιλος-Τροβα δεν ξερει αυτα θελει εντατικα μαθηματα..αλλα θα θελει μονο μετρητα ο αλλοςτον πληρωνει με καρτα και κανει την αμφισβητηση μετα...να του δειξει οτι εμαθε καλα το μαθημα!!!
οχι βεβαια ... τον πλακωσαν στο κυνηγι τα προβοσκιδουχα και ειδες πως εγινε σφιχτηςΚαλημέρα.
Δε μου λες ?
Με αυτά έχεις γίνει φέτες ???
Καλημέρα.
Δε μου λες ?
Με αυτά έχεις γίνει φέτες ???
Άνοιξε ένα νήμα με συμβουλές διατροφής!Φουλ πρωτεΐνη είναι, όπως και το σπερμα άλλωστε.
θα στηριξουμε ΟΥΛΟΙΆνοιξε ένα νήμα με συμβουλές διατροφής!
ε ναι γιατι μεχρι τωρα δεν εχει ανοιξει πολλα ...Άνοιξε ένα νήμα με συμβουλές διατροφής!