shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
η ποιοτητα εχει ονομα ΑθηναιοςΆλλη μια μέρα εδώ στην ποιότητα
η ποιοτητα εχει ονομα ΑθηναιοςΆλλη μια μέρα εδώ στην ποιότητα
τα διουρητικα σου να παρειςη ποιοτητα εχει ονομα Αθηναιος
δεν τα χρειαζομαι,τα διουρητικα σου να παρεις
εχω φαει πολλους μλκες στην μαπα σημερα...οποτε αν φαω και φαγητο θα με πιασει το στομαχι μουδεν τα χρειαζομαι,
υ.γ τι φας Τασούλη για μεσημέρι?
εχω φαει πολλους μλκες στην μαπα σημερα...οποτε αν φαω και φαγητο θα με πιασει το στομαχι μου
ελα με τον γαμια απο τα λιντλ τωρα μας κουρασε ο "εχω κρυφες πουτανες εχω"
ελα με τον γαμια απο τα λιντλ τωρα μας κουρασε ο "εχω κρυφες πουτανες εχω"
Μας έχουν ζαλίσει τα παπαριαΆλλη μια μέρα εδώ στην ποιότητα
θα τον πετσοκοψω αν κουνηθει ετοιμα τα εχω θα γραφω 4 μερεςΦααααααααπ τσακω μια περιποιημένη ταμελελε
ο τζορμακκας αναβει φυτιλια υπουλα με τριπαρει και βιαζω ψυχουλες μεταΕιρήνη υμίν τέκνα μου.
Τον έχει βάλει ο οξαποδω τέκνο μου.ο τζορμακκας αναβει φυτιλια υπουλα με τριπαρει και βιαζω ψυχουλες μετα
ΜουνόπαναΕιρήνη υμίν τέκνα μου.
Κοντά σου;Ρεζ
Σκηνές τρόμου στον Φοίνικα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη και σύλληψη του δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας, πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία στον Φοίνικα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, ενώ έσπασε τη γυάλινη πόρτα της εισόδου για να εισβάλει στο εσωτερικό
οχι ο φοινικας ειναι εκτος θεσσ πλεμπα εργατικες κατοικιες και τετοια απορω γιατι δεν τον μεταφερουν δυτικα κοντα στην μενεμενη πχΚοντά σου;