clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.426
- Πόντοι
- 5.946
άλλο ενεργητικός επιβήτορας σαν εμένα

άλλο ενεργητικός επιβήτορας σαν εμένα
την έχεις ακούσει εδώ και καιρό εσύ...Ποια γελασεεεε; Την άκουσα!
ομόρφυνες!
θάθελες πολύ να είμαστε τα δυό μας?Πες μου κάτι τώρα που είμαστε τα δυο μας. Έχεις κάνει ποτέ σχέση στη ζωη σου; Φίλε σαράντα+ ηλικιακά με τέτοιο λέγειν πρέπει να περνάς μεγάλα βάσανα. Απορώ τι δουλειές κάνετε, αν έχετε.
Δεν ξέρω αν το είπα και πριν, ο γαμιάς σαςπου αναφέρεσαι τύπε?
γιορμάκα έχεις γλεντήσει?Δεν ξέρω αν το είπα και πριν, ο γαμιάς σας![]()
Έχω δει πολλούς κουλούς στη ζωη μου αλλά ψυχάκι για το ιματζ του στις βίζιτες πρώτη φορά.
Τύπε μεταξύ μας τώρα αλλά αυτός που γαμάει βίζιτες τζάμπα, ακαπ, τις πιάνει γκόμενες, του ανοίγουν την καρδιά τους για άλλα μέλη, ξέρει τι που πότε και γιατί, έχει πληροφορίες εκ των έσω κτλ κτλ, είσαι εσύ...ή τουλάχιστον αυτό θες να νομίζουν οι άλλοι. Αυτά περί ίματζ...![]()
εγω θα σε φιλοξενησω σε παραθαλασσια μονοκατοικια σου κανει ??Με ψήσατε τώρα για τραβελάκι αλλά η Θεσσαλονίκη δεν έχει τίποτα πέραν μιας τυπισας που είναι σα κάστορας από μπραζιλ. Να πάρω το Αουντι να κατέβω αθηνα; Αν με φιλοξενήσετε, θα έρθω. Νότια προάστια μόνο.
την χειρα με τα 5 ορφαναΠοιά πήδηξες ???
![]()
Μαντέψτεπου αναφέρεσαι τύπε?
Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση απ'το να κάθεσαι και να ξέρεις ότι οι περισσότεροι δουλεύουν για το μεροκάματο...Άλλη μια μέρα εδώ στην ποιότητα
Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση απ'το να κάθεσαι και να ξέρεις ότι οι περισσότεροι δουλεύουν για το μεροκάματο...