baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
η παραλια κατω απο μεταξα μαζευει μουνακια?μην γραφετε κεφαλαια ρε τυποι![]()
η παραλια κατω απο μεταξα μαζευει μουνακια?μην γραφετε κεφαλαια ρε τυποι![]()
ελα μαλάκα πουστη και ασχημε , ρουφα τωρα , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , πας να μαζεψεις μαλάκα τωρα ασχετε , σαλτα γαμησουδεν εγραψα οτι δεν υπαρχουν..ισα ισα οταν παμε ΒΟΥΝΟ θα βλεπουμε τα αγριοκατσικα απο την ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ
να σου πω..τα κυαλια που ειχαν 7000 απο ελεφαντοδοντο ηταν;
εγω εγραψα αν ηταν απο ελεφαντοδοντο...περασες καλα στο ΒΟΥΝΟ ΧΘΕΣ;ελα μαλάκα πουστη και ασχημε , ρουφα τωρα , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , πας να μαζεψεις μαλάκα τωρα ασχετε , σαλτα γαμησου
Πολλά νεύρα έχεις, ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.ελα μαλάκα πουστη και ασχημε , ρουφα τωρα , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , πας να μαζεψεις μαλάκα τωρα ασχετε , σαλτα γαμησου
ξεκινα ξουρια και χαμομηλι....Εφυγες γιατι κουρασες .
Να περάσει το επομενο παρατραγουδο
δεν αντεχει τον βουνισιο αερα που χτυπα στα ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑΠολλά νεύρα έχεις, ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.
δεξια οπως μπαινουμε η δεξια οπως βγαινουμε?ολα τα κουναβια να κατσετε δεξια.
ελα φιλε μου , τα νέα σου ?Πολλά νεύρα έχεις, ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.
ούτε αγάμητος να ήταν ...Πολλά νεύρα έχεις, ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.
Σκατά.ελα φιλε μου , τα νέα σου ?
γιατι τι παιζει ? αναδουλειες στο μαγαζι ?Σκατά.
οχι...παω στην πισιναη παραλια κατω απο μεταξα μαζευει μουνακια?
Πως με πιάνεις αμέσως.γιατι τι παιζει ? αναδουλειες στο μαγαζι ?
Ετσιοχι...παω στην πισινα
πως διορθωνεται η κατάσταση ? εχεις κατι υπ οψιν σου ..Πως με πιάνεις αμέσως.
θα παμε στο βουνο στα ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ να κανουμε μπανιο σε πισινα ολυμπιακων διαστασεων
δεν πιστευω να πηγαινεις απλυτος?οχι...παω στην πισινα
σκασ τωρα διαβαζουμε επιχειριν.θα παμε στο βουνο στα ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ να κανουμε μπανιο σε πισινα ολυμπιακων διαστασεων
θα παμε στο βουνο στα ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ να κανουμε μπανιο σε πισινα ολυμπιακων διαστασεων
Όταν ένα μπουρδέλο δεν πάει καλά τι κάνουμε; Αλλάζουμε πουτάνες. Το ίδιο και στο κωλόμπαρο. Θα ενημερωθείς.πως διορθωνεται η κατάσταση ? εχεις κατι υπ οψιν σου ..