athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
να σου πω..τα κυαλια που ειχαν 7000 απο ελεφαντοδοντο ηταν;θα το βγάλεις απο τον δικό σου ?? μεγάλη μου τιμή , ΒΛΑΚΑ
να σου πω..τα κυαλια που ειχαν 7000 απο ελεφαντοδοντο ηταν;θα το βγάλεις απο τον δικό σου ?? μεγάλη μου τιμή , ΒΛΑΚΑ
μαλάκα εισαι εντελως ηλίθιος , το πηρα αποφασηνα σου πω..τα κυαλια που ειχαν 7000 απο ελεφαντοδοντο ηταν;
μη γραφεις κεφαλαια μαν.θα το βγάλεις απο τον δικό σου ?? μεγάλη μου τιμή , ΒΛΑΚΑ
ξεκινα να ξυριζεις κωλοτρυπα σιγα σιγα και να περασεις και λιγο χαμομηλι...μαλάκα εισαι εντελως ηλίθιος , το πηρα αποφαση
δειξτο ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑανεβάζω ενα χαρτη της περιοχής για το τυπο μπαρό που παρόλο που συμμετέχει στην ανταλλαγή απόψεων αγνοεί που ειναι τα δικαστικά
αει ρε κουναβι που θα μου μιλησεις για αθηνα.ανεβάζω ενα χαρτη της περιοχής για το τυπο μπαρό που παρόλο που συμμετέχει στην ανταλλαγή απόψεων αγνοεί που ειναι τα δικαστικά
ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ...Δικηγορικά λέγονται φίλτατε Αθηναίε.
Οι αποσχιστικές και αφιλόξενες δυνάμεις που θέλουν μια Γλυφάδα χωρίς βουνό και εξωγήινους δεν αντιμετωπίζονται χωρίς καθαρό μυαλό και ακριβολογία.
ρουμορς ή μποουσιτλοβ χερτς
εισαι ενα κουναβι και συ σαν το ρετρο.Δικηγορικά λέγονται φίλτατε Αθηναίε.
Οι αποσχιστικές και αφιλόξενες δυνάμεις που θέλουν μια Γλυφάδα χωρίς βουνό και εξωγήινους δεν αντιμετωπίζονται χωρίς καθαρό μυαλό και ακριβολογία.
δειξτο ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
τωρα θα μπει με φορα και θα αρχισει να σε κατακεραυνωνει.ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ...
ειχε δροσια στο βουνο χθες;Ε ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ
μαλακα ο ηλιθιος και ο Πανηλιθιος εσυ και Μπαρος , του λες να του δειξει που σας τρολλαρει
ειστε μαλάκες και οι 2 μαζι
μπηκε και θα γαμηθειτωρα θα μπει με φορα και θα αρχισει να σε κατακεραυνωνει.
και αυτος μολις τωρα εμαθε για τα δικηγορικα.μπηκε και θα γαμηθει
Eυγε,νημα κουλτουτας και πολιτισμουΠΟΥΣΤΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΣΚΑΣΕ..ΚΙΝΕΔΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ..ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΜΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ
μα ειδες;χαλασε το ομορφο κλιμαEυγε,νημα κουλτουτας και πολιτισμου
η καποτα δλδ ηταν της τρανς?Τρανς εκ του εξωτερικού αριβάρει στο χωριό μας 150€ η ώρα. Της λέω 100€ η ώρα. Στείλε μου φωτό να σε δω μου λέει. Στέλνω. Μου λέει φυσικά έλα. Λέω οκέι σε μισή ώρα με λέει σε περιμένω.
Ακόμα περιμένει...
Αμείλικτοι. Αδίστακτοι.
Πάω για κλυσμα, επιστρέφω.