Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.982
- Πόντοι
- 12.756
Κατάλαβες φίλε μου, καίγεται η Βούλα και οι ψηφοφόροι του κάνουν update στα Windows
Κατάλαβες φίλε μου, καίγεται η Βούλα και οι ψηφοφόροι του κάνουν update στα Windows
ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΩΚατάλαβες φίλε μου, καίγεται η Βούλα και οι ψηφοφόροι του κάνουν update στα Windows
Ρε γάμησε τους!ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΩ
Αφού κρατάς το κινητό πως σβήνεις την φωτιά; δεν σβηνει με το φυσιμα , δεν ειναι κερια απο τουρταΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΩ
μαζι με τα 11 υπαρχει κατεβασε και απλικεσιονΑφού κρατάς το κινητό πως σβήνεις την φωτιά; δεν σβηνει με το φυσιμα , δεν ειναι κερια απο τουρτα
Προς τιμήν του Δήμου Τερψιθέας θα κατεβάσω άλλους δύο βαθμούς το κλιματιστικο
Κάνε λίγο υπομονή τύπε μου σε λίγο θα του κοπεί το ρεύμαπολιτικες εξελιξεις εγινε το γαμωνημα
Πάρε ένα θάλαμο για κρέατα καλύτερα...Προς τιμήν του Δήμου Τερψιθέας θα κατεβάσω άλλους δύο βαθμούς το κλιματιστικο
Κάνε λίγο υπομονή τύπε μου σε λίγο θα του κοπεί το ρεύμα
ρε εσυ που εισαι πλουσιος...ξερεις κανενα τροπο να κουναει καπως απαλα η αιωρα,αλλα να μην εχω κανεναν σα φυσικη παρουσια στον χωρο?Κάνε λίγο υπομονή τύπε μου σε λίγο θα του κοπεί το ρεύμα
καλησπερα φιλε-Μπαρε....η σκεψη μου ειναι με τον αθηναιο.
καληπσερα αγωνιστη.καλησπερα φιλε-Μπαρε....
μηπως δουλευες κοντα στο πανοραμα βουλας?η σκεψη μου ειναι με τον αθηναιο.
μου εχουν κοψει την προσβαση απο ιασωνιδου και μετα.μηπως δουλευες κοντα στο πανοραμα βουλας?
ποιος να του γαμησω το ειναι του;μου εχουν κοψει την προσβαση απο ιασωνιδου και μετα.
θα πιουμε μπυρονια το βραδυ?ποιος να του γαμησω το ειναι του;