Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.189
- Πόντοι
- 3.656
και εσυ μας εχεις σπασει τα αρχιδια απο χθες με τα γουιντοουζ 11......30 ενημερωσεις κανει απο χθες ρε μαλακα μου εχει σπασει τα αρχιδια
και εσυ μας εχεις σπασει τα αρχιδια απο χθες με τα γουιντοουζ 11......30 ενημερωσεις κανει απο χθες ρε μαλακα μου εχει σπασει τα αρχιδια
ε θα σε γαμησω...ΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗκαι εσυ μας εχεις σπασει τα αρχιδια απο χθες με τα γουιντοουζ 11......
που να σου κολλησει ρε γαμημενε στο 100% και να μην ξανα ανοιξει ποτεΣε θα σε γαμησω...ΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ
ηθελα να τους πω να παρετε σουβλακι ρε μουνοπανα που μου μαθατε στα ΜακΝτοναλτς , αλλα το σουβλακι εχει παει 3,5 ευρω ρε μαλακα , σε λιγο θα στο φερνει ντελιβερι σεκιουριτας στο σπιτι , τα κουτια πισω στο μηχανακι θα εχουν συνδιασμο χρηματοκιβωτίου
θα τα καταφερει , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ !!! Μολις τελειωσει θα εχουν βγει τα 12 και θα κανει αυτοματα και σε αυτα ενημερωση , θα ξαναμπει εδω μεσα το 2026ρε μαλακες κατεβαζει γουιντοους απο το απλ στορε ο τυπος![]()
πηγαινε δωσε τα φωτα σου στο παλληκαρι που ανοιξε νημα...θα τα καταφερει , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ !!! Μολις τελειωσει θα εχουν βγει τα 12 και θα κανει αυτοματα και σε αυτα ενημερωση , θα ξαναμπει εδω μεσα το 2026
Το 2026 βγαίνουν τα 13 όμως.....θα τα καταφερει , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ !!! Μολις τελειωσει θα εχουν βγει τα 12 και θα κανει αυτοματα και σε αυτα ενημερωση , θα ξαναμπει εδω μεσα το 2026
αναβαθμισε σε 11 τυπε και θα εισαι σενιοςΕξηγήστε μου κάτι. Βλέπω έναν τυπά έξω να φοράει γαλάζιο μπλουζάκι και ο τύπος είναι πέννα. Με σαράντα βαθμούς έξω. Εμεις γιατί ιδρώνουμε έτσι; Πώς γίνεται να μην ιδρώνεις ρε φίλε;
αναβαθμισε σε 11 τυπε και θα εισαι σενιος
ποτε δεν ειναι αργα....θα σου πει ο αθηναιος οτι δεν καταλαβαινεις και σε χρονο μηδεν τα ελυσες ολα...Δυστυχως έχουμε μπλεξει με Linux. Χρόνια τώρα..
θείο παίρνουμε λέει για παίχτη έναν τύπο ... πινέδα...αναβαθμισε σε 11 τυπε και θα εισαι σενιος
ειναι αλλα ισπανικης καταγωγης...νομίζω ότι τώρα που καλοκαίριασε πρέπει να μπει και στο νήμα η παύση της φασαρίας μετά τις 11 το βράδυ...
θείο παίρνουμε λέει για παίχτη έναν τύπο ... πινέδα...![]()
λες να είναι μακρινός συγγενής της πινέζας του Νίπλη??![]()
![]()
να ψησουμε να βαλει και ο αθηναιος λινουξ να το κανει ντουαλ μπουτποτε δεν ειναι αργα....θα σου πει ο αθηναιος οτι δεν καταλαβαινεις και σε χρονο μηδεν τα ελυσες ολα...
καλα τα λινουξ παρεξηγημενα
ποτε δεν ειναι αργα....θα σου πει ο αθηναιος οτι δεν καταλαβαινεις και σε χρονο μηδεν τα ελυσες ολα...
καλα τα λινουξ παρεξηγημενα
μπαφους θα σκασεις;Έχω βάλει τον αρακά στη χύτρα με καροτακι, πατατούλες και φρέσκο κρεμμυδάκι μαζί με πέντε σουβλάκια στην ψηστιερα. Ψωμάκι απ’ την Εστία στο Λευκό ζεστό ζεστό, έτοιμοι σήμερα. Αγγουράκι (λατρεύω τα αγγούρια) δροσερό με ντοματούλα, ελαιόλαδο, ριγανίτσα και λίγο τυράκι (μισό κιλό) φέτα.
Κλιματιστικό στους 16, έτοιμος για Νετφλιξ εντ τσιλ.
ρεεεεεε μαλακααααααανα ψησουμε βαλει και ο αθηναιος λινουξ να το κανει ντουαλ μπουτ
πασιγνωστοΈχω βάλει τον αρακά στη χύτρα με καροτακι, πατατούλες και φρέσκο κρεμμυδάκι μαζί με πέντε σουβλάκια στην ψηστιερα. Ψωμάκι απ’ την Εστία στο Λευκό ζεστό ζεστό, έτοιμοι σήμερα. Αγγουράκι (λατρεύω τα αγγούρια) δροσερό με ντοματούλα, ελαιόλαδο, ριγανίτσα και λίγο τυράκι (μισό κιλό) φέτα.
Κλιματιστικό στους 16, έτοιμος για Νετφλιξ εντ τσιλ.