Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.984
- Πόντοι
- 12.756
οταν φτασει στο 100% ξηλωνεις μπαταρία απο λαπτοπ και φτιαχνειγαμω τον γκεητς...μια ωρα ληψη 100% και μου εχει κολλησει εκει η ενημερωση
οταν φτασει στο 100% ξηλωνεις μπαταρία απο λαπτοπ και φτιαχνειγαμω τον γκεητς...μια ωρα ληψη 100% και μου εχει κολλησει εκει η ενημερωση
ρε μαλακααααααα θα σε χασουμε μην κανεις μαγκιεςγαμω τον γκεητς...μια ωρα ληψη 100% και μου εχει κολλησει εκει η ενημερωση
θα ειναι ο πρωτος μαλακας στο κοσμο που βγηκε εκτος ιντερνετ λογω updateρε μαλακααααααα θα σε χασουμε μην κανεις μαγκιες
ειδα 3 εγκεφαλικα και 2 εφραγματα σημερα μπροστα στον παγκο με τα κρεατα σημερα στον σκλαβενιτηπολυ κοσμος σε δυσκολία με Κουλη , 9 στους 10 ψαχνουν για δανεικα ...
Μαλλον πρεπει να ανοιξω κανα Ριχαρδος καταστημα
εχω γινει χακερ φιλε-Πυραμιδαετοιμος για κυβερνοπόλεμο ειναι ο μισθωτος , με αυτον στα πληκτρολόγια τρεμει και η USA
αυτος χακαρε τα εγγραφα της νοβαρτις... η κυβερνηση δεν φταιειετοιμος για κυβερνοπόλεμο ειναι ο μισθωτος , με αυτον στα πληκτρολόγια τρεμει και η USA
εδω εγινε το κακο του κοσμουειδα 3 εγκεφαλικα και 2 εφραγματα σημερα μπροστα στον παγκο με τα κρεατα σημερα στον σκλαβενιτη
ΓΑΜΗΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΜΑΚ ΤΡΩΣ;πας να κανεις αποσβεση τα χθεσινα;εδω εγινε το κακο του κοσμου
Τα Μακντοναλτς που ειχαν το σλογκαν
τσιζ =1 ευρω
2πλο τσιζ =2 ευρω
3πλο τσιζ = 3 ευρω
εβαλαν πανω στην τιμη 0,20 λεπτα
Ολη η Γλυφαδα ειναι αναστατωμένη , που θα παει αυτη η κατασταση
θα δωθει εδικο επιδομα τσιζ μακντοναλντς....εδω εγινε το κακο του κοσμου
τσιζ =1 ευρω
2πλο τσιζ =2 ευρω
3πλο τσιζ = 3 ευρω
οχι ρε μαλακας εισαι , απλα κατεβηκα χθες το βραδυ να παρω τσιγαρα και ηταν κατι πιτσιρικια με πατινια και μπλουζες 4 νουμερα μεγαλυτερες και εριχναν Παναγίες στο Κουλη ... Μελλοντικοι ψηφοφοροι ειναι αυτοι ,δεν τον βλεπω να ξαναβγαινειΓΑΜΗΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΜΑΚ ΤΡΩΣ;πας να κανεις αποσβεση τα χθεσινα;
τι χακερας ρε που απο χθες πολεμας ενα update!!!εχω γινει χακερ φιλε-Πυραμιδα
βάλε και την παύση της μουσικής μετά τις 11 το βράδυ που έρχεται και προς τα εκεί... προβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι.εδω εγινε το κακο του κοσμου
τσιζ =1 ευρω
2πλο τσιζ =2 ευρω
3πλο τσιζ = 3 ευρω
30 ενημερωσεις κανει απο χθες ρε μαλακα μου εχει σπασει τα αρχιδιατι χακερας ρε που απο χθες πολεμας ενα update!!!
ο ελον μασκ ειναι Ο ΕΛΟΝ Ο ΜΑΣΚτι χακερας ρε που απο χθες πολεμας ενα update!!!
σε ψάχνει ο Μπιλ να του μάθεις τα κόλπα...εχω γινει χακερ φιλε-Πυραμιδα
και τον Ελον Μασκ δυσκολεψε αυτο το update καπου το εγραψε παλαιοτεραο ελον μασκ ειναι Ο ΕΛΟΝ Ο ΜΑΣΚ
Πηγα να τους πω απαντηση τυπου Αλεξ71 , να μην τρωτε αν δεν θελετε , ειναι και παχυντικα , αλλα ηταν καμια 20αρια και θα μου χαρακωναν το SUV και θα το γεμιζαν γκραφιτι μετα , και η πινεζα δεν ξερει να βγαζει γκραφιτι απο μεταλικο χρωμα