troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.713
- Πόντοι
- 5.506
οχι εδω ρε τυπε...μολις σφουγκαρισε ο φιλος βαρος...θα του τα κανετε ολα μουνιΈχουμε...
Ένας πουστης μου την έδωσε τώρα και θα τον πλάκωσω στην πούτσα...
οχι εδω ρε τυπε...μολις σφουγκαρισε ο φιλος βαρος...θα του τα κανετε ολα μουνιΈχουμε...
Ένας πουστης μου την έδωσε τώρα και θα τον πλάκωσω στην πούτσα...
την εκανε τσιου νιαουΠουστης...
επίκυψη τι αλλοΜ αρέσει που με προκαλεί σε άλλο νήμα και είναι άφαντος...
Αλλά από πουστη τι να περίμενω ...
σημερα αργα το βραδυ κατα τις 12 που θα πινω ουισκαρες θα ανοιξεις το νημαΈνα χεσιμο πας να ρίξεις και γαμιουνται όλα στο μεταξύ.
@athinaios44 θες να στην κανω δωρο? να πηγαίνεις εξω απο το σπιτι του Νιπλη να οργώνεις![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα σας κύριοι..
Πωλείται η μηχανή αυτή για όποιον ενδιαφέρεται..
![]()
KTM RC 390 '21 - Car.gr
ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ...!!! Η μηχανή είναι καινούρια με όλα τα service Μοντέλο 2018 πρώ...www.car.gr
σημερα αργα το βραδυ κατα τις 12 που θα πινω ουισκαρες θα ανοιξεις το νημα
ξενερα τυπε αν δεν εχει ναρκωτικά ,οπλα και γαμησιαΝαι. Είναι το πρώτο της εκπομπής και δε θα είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Θεματολογία Τζονι Ντεπ, Γουιλ Σμιθ, κτλ. Το δεύτερο θα είναι καλό όμως, «σχέσεις με βίζιτες», θα μπούμε βαθιά μέσα στα άδυτα του αγοραίου έρωτα. Τρίτο θέμα «πελάτες και πυρφορισμός», εκεί να δεις κλάμα.
![]()
ξενερα τυπε αν δεν εχει ναρκωτικά ,οπλα και γαμησια![]()
ασε τυπε προτιμω να παω να δω romance movieΠαρασκευή βράδυ είναι μαν, δεν υπάρχουν ανταγωνιστικά νήματα... αν ηταν Κυριακή, ναι. Θα πετούσα μέσα πολύ σάλτσα.
ασε τυπε προτιμω να παω να δω romance movie![]()
αν εχεις ορεξη για ροματζο παρε μια και κανε βαρκάδαΠοια; Έχω όρεξη για ρομάντζο.
καλησπερα..λιγο προσοχη με τα γραμματια...κυκλοφορουν πολλα λαμογια και αεριτζηδες στο νημα..![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα σας κύριοι..
Πωλείται η μηχανή αυτή για όποιον ενδιαφέρεται..
![]()
KTM RC 390 '21 - Car.gr
ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ...!!! Η μηχανή είναι καινούρια με όλα τα service Μοντέλο 2018 πρώ...www.car.gr
επιβεβαιωνω...καλησπερα..λιγο προσοχη με τα γραμματια...κυκλοφορουν πολλα λαμογια και αεριτζηδες στο νημα..
τι μια??μια ταινια να την παει βαρκαδα?αν εχεις ορεξη για ροματζο παρε μια και κανε βαρκάδα