shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ποιοτητα. τυπε δεν ειναι τι τρως αλλα ποιος το τρωειεκει εφτασε η καταντια σας..και εσενα και αυτουνου...να πιστευετε οτι ο ριο μαρε ειναι ποιοτητα...
ποιοτητα. τυπε δεν ειναι τι τρως αλλα ποιος το τρωειεκει εφτασε η καταντια σας..και εσενα και αυτουνου...να πιστευετε οτι ο ριο μαρε ειναι ποιοτητα...
αηδιες αυτα ειναι δεν εχουν ποιοτητα ,εγω τα δινω στο υπηρετικο προσωπικονα λεμε και του στραβου το δικιο ο φιλος-Πυραμιδας τρωει φρεσκοκατεψυγμενα αστακουδακια...
ενα θα σου πω τον νου σου να περπατας και να κοιτας απο παντου εισαι άσχημα μπλεγμένοςΠοιός πού πότε; Το γιατί δε ρωτάω, σίγουρα έχουν καλό λόγο.
ενα θα σου πω τον νου σου να περπατας και να κοιτας απο παντου εισαι άσχημα μπλεγμένος![]()
γαμημενο μπραζιλιαν ζιου ζιτσου καταστρεφει κοσμακιΑμα δεν μπορείς στο έδαφος, πας ακλαφτος. Στο δρόμο πάντως δεν θα τις έτρωγε έτσι, πρέπει να είσαι τρελός για να πάρεις τον άλλο αγκαλιά, σ’ έχουν καρπαζιάσει άλλοι πέντε.
γαμημενο μπραζιλιαν ζιου ζιτσου καταστρεφει κοσμακι![]()
παμε ναι να μαθουμε να κατεβαζουμε μουτρα στα φαναρια σε οποιον πατησει κορνα σε 0 μιλισεκοντ μολις αναψει πρασινοΘα παμε κραβ μαγκά τελικά; Πήγα πήρα εξοπλισμό μη γαμηθεις.
παμε ναι να μαθουμε να κατεβαζουμε μουτρα στα φαναρια σε οποιον πατησει κορνα σε 0 μιλισεκοντ μολις αναψει πρασινο![]()
δεν ξερω αν το φορουμ εχει οφθαλμιατρο@apollon444 Έλα εδώ πουτανογερε να σου γαμησω τα ματάκια...
Έχουμε...ωχ ωχ εχουμε θεμα?![]()
επιβαιβεωμενο ? μηπως χρειαζεται κολονοσκοπησηΈχουμε...
Ένας πουστης μου την έδωσε τώρα και θα τον πλάκωσε στην πούτσα...
το ειδαΈχουμε...
Ένας πουστης μου την έδωσε τώρα και θα τον πλάκωσω στην πούτσα...
Χεχεχε...επιβαιβεωμενο ? μηπως χρειαζεται κολονοσκοπηση![]()
Πουστης...το ειδα
κλωναρι?