baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.958
- Πόντοι
- 6.035
Με αυτή την δήλωση, βλέπω να εμφανιστούν τα "κουνάβια" σε λίγες ώρες να την σχολιάσουνδουλευω μερα.![]()
![]()
![]()
τυρακι.Με αυτή την δήλωση, βλέπω να εμφανιστούν τα "κουνάβια" σε λίγες ώρες να την σχολιάσουν
τι εγινε ρε εχθες και σε πηρε ετσι λοξα?Σήμερα μαθαίνεις πολλά τελικά.
Όπως είπα πριν, στο σάιτ μπήκα για να τσεκάρω ορισμένα πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με οποιονδήποτε χρήστη. Το αν είμαι οξύθυμος μερικές φορές ή στρεσαρισμένος, άσχετο. Για να μην αγχώνεστε, δεν παίζω στοιχημα. Δουλεύω σαν το σκυλί στον τομέα ασφαλείας δικτύων από απόσταση για μια μεγάλη εταιρεία στην Αγγλία, η οποία πρόσφατα διαιρέθηκε και γαμηθηκε ο Δίας. Επειδή είμαι υποχρεωμένος να δουλεύω όλη μέρα, αλλά έχω αρκετή ώρα ελεύθερη μεταξύ, το σάιτ ήταν μια καλή αγχολυτική λύση. Χαβαλέ κάνουμε. Το αν μερικοί το παίρνετε στα σοβαρά, κακώς. Προφανώς και δεν έχω σπίτι στη Βουλα, προφανώς και δεν πάω με βίζιτες πλέον, προφανώς και είμαι ένας απλός άνθρωπος.
Και επειδή ήθελα να μάθω κάποια πράγματα που τελικά τα εμαθα όλα χτες και σήμερα, βοηθάει να ψυχολογήσω έναν δικό μου άνθρωπο καλύτερα. Όπως βλέπετε δεν ποτέ δεν ανέφερα τίποτα για τις οικογένειες σας, το με ποιους πάτε, την ψυχολογία σας κτλ. Δεν βγάζω ποτέ κακία, γράφω στα παπάρια μου τα προσωπικά σας, είπαμε μερικά αστεία, κάποια από αυτά τα πήρατε σοβαρά ή σας γειωσα γιατί σε τελική ανάλυση δεν είστε και πολύ έξυπνα παιδιά. Τι να κάνουμε...
Αυτα.
Τι λέει μσνΓαμω την 1η του μήνα!
Καλημέρα
Μέρα πληρωμών σήμερα, μου πίνουν το αίμα...πρέπει να επανέλθει η σκλαβιά!Τι λέει μσν![]()
Μέρα πληρωμών σήμερα, μου πίνουν το αίμα...πρέπει να επανέλθει η σκλαβιά!
Μισές δουλειές ο Κούλης μας ...Μέρα πληρωμών σήμερα, μου πίνουν το αίμα...πρέπει να επανέλθει η σκλαβιά!
Θέλουν και άδειες τα μουνάκια, δε φτάνει που έχουν δουλειά...άκου πράγματα!!!Μισές δουλειές ο Κούλης μας ...
Αύξησε κ το μισθό κ όλο απαιτήσεις είναι....ο πιο απλός υπαλληλος γνωρίζει τα δικαιώματα του πιο καλά κ από εργατλογους....
Πίνουν το αίμα του κεφαλαίου![]()
Σωστά κ όχι μόνο θέλουν κ μισθόΘέλουν και άδειες τα μουνάκια, δε φτάνει που έχουν δουλειά...άκου πράγματα!!!
Δουλεύουν άλλοι για μας...γιατι δεν δουλευετε?
τι εγινε με τζορ χθες που ελειπα?Δουλεύουν άλλοι για μας...
Μια ΜΚΟ πρέπει να ανοίξουμε να τους έχουμε όλους στο παραμύθι και τσάμπα.Σωστά κ όχι μόνο θέλουν κ μισθό
Πολύ πίσω η Ελλάς στην εθελοντική εργασία τελικα![]()
πρεπει να κονομησε στο στοιχημα με το συστημα και την εκανετι εγινε με τζορ χθες που ελειπα?
γιατι δεν εχει αβαταρ βρηκε γκομενα και την εκανε παλι?![]()
Μπαααα...απλά αυτά που πίνει τον ρίξανε και τον πιάσανε τα ψυχολογικά του...τι εγινε με τζορ χθες που ελειπα?
γιατι δεν εχει αβαταρ βρηκε γκομενα και την εκανε παλι?![]()
εγραψε οτι εφαγε επικο κουβα απο οτι ειδαπρεπει να κονομησε στο στοιχημα με το συστημα και την εκανε
αυτοπροταθηκε και για 3μερο σε 5αστερο με πλουσιο απο εδω μεσα(τυπου νιπλη)εγραψε οτι εφαγε επικο κουβα απο οτι ειδα![]()
ηταν λιγο νταουν ναι κατι ειδε/ακουσεΜπαααα...απλά αυτά που πίνει τον ρίξανε και τον πιάσανε τα ψυχολογικά του...![]()