baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.959
- Πόντοι
- 6.035
εχεις δικιο εχουμε και κουναβια αλλα και καποιες οχιες απαπαπα παναγια μου.Άσε μωρή οχιά....
εχεις δικιο εχουμε και κουναβια αλλα και καποιες οχιες απαπαπα παναγια μου.Άσε μωρή οχιά....
παρε μπρατσακια.Πάω βόλτα και ίσως για καμιά βουτιά...
Έχω ενσωματωμένα...παρε μπρατσακια.
Έχω ενσωματωμένα...![]()
Μια χαρά είσαι εσύ .. μην μιλάς καθόλουΠαιδιά, είναι η ώρα της αλλαγής. Έχουμε πιάσει πάτο.
Μια χαρά είσαι εσύ .. μην μιλάς καθόλου
Συμβαίνουν και στους καλύτερους τυπε μην σε παίρνει από κάτω , αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όλους τους ψυχολόγεις σωστά αλλά τρως το ένα στραπατσο μετά από το άλλο ..Δεν με αναγνωρίζω πλέον. Και να πεις ότι είμαι πρωτάρης.. δεν είμαι. Μαλακα δε ξέρω τι έχω πάθει...
Συμβαίνουν και στους καλύτερους τυπε μην σε παίρνει από κάτω , αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όλους τους ψυχολόγεις σωστά αλλά τρως το ένα στραπατσο μετά από το άλλο ..
Κάτι δεν κάνεις σωστά σίγουρα.Είναι αυτό το μαζοχιστικό, ξέρεις πού είσαι αλλά λες δε γαμιεται. Πρέπει λίγο να τα βαλω κάτω, κάτι δε κάνω σωστά.
Κάποια μέρα να μου εξηγήσετε πως γίνεται να σας χωρίζει πουτανα ...
Είναι σαν να σε χωρίζει τυφλή επειδή την γαμουσες με αναμμένο το φως
Πρέπει μια μερα να το εξηγήσεις , θα σώσεις πολύ κόσμο.. τους υπόλοιπους δηλαδή που δεν καταστρεψες στο στοίχημαΔεν είδα σχέση πουτάνας πελάτη Νιπλη. Άστο γαμησε το. Είναι πολύ πολύ πολύ ποοοολυ πιο περίπλοκο. Αν ήταν κρεβάτι δώρα κλπ στα παπάρια μου.
Πρέπει μια μερα να το εξηγήσεις , θα σώσεις πολύ κόσμο.. τους υπόλοιπους δηλαδή που δεν καταστρεψες στο στοίχημα
Οι πυτζαμακηδεςκοιμαστε?
και λιγα λες.Οι πυτζαμακηδες
Τώρα τελευταία πολύ βραδινός έχεις γίνεικαι λιγα λες.