Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.219
Πόντοι
12.756
Πριν λίγο ήρθα από βόλτα στο γκολφ...εκεί που περπάταγα βλέπω ένα ποντίκι να περνάει το δρόμο πάνω στο καλώδιο του ΟΤΕ σφαιράτο...:2funny:
Γαμάει ο ΟΤΕ , VDSL έχει , θα βάλει και οπτική , εκεί να δεις το ποντίκι που θα αφήνει πίσω του σαν το αυτοκίνητο της επιστροφής στο μέλλον

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.219
Πόντοι
12.756
Εγώ 2 φίλους στα Δικηγορικά , θα πρέπει να τους χαιρετήσω , δεν θα μπορούν να ξανακατεβουν Γλυφάδα :confused::confused::confused:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Πανωλεθρία. Πάνε όλα. Πέταξαν. Αντε τώρα, διακοπές στον ποταμό με το αστικό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.219
Πόντοι
12.756

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Κάτι νεφρά του έχουν μείνει και κάτι λίγα ακόμα ζωτικά όργανα

Ποια νεφρά; Το νεφρό αντιπαροχή το έδωσα εδώ και καιρό. Μαλακα τι γκίνια ήταν αυτή. Εδώ μέσα έχει πολύ μυστήριες δυνάμεις. Να βάζεις ασσο το μουνι που δε χάνει με τίποτα και ο άλλος να κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Εκεί ακριβώς που μπαίνω με ρέστα λες και με βλέπανε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.348
Πόντοι
5.006
ποτε επιτελους θα γαμησουμε γαρυφαλλια καλλιφωνη????!!!!!!!!!
:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.219
Πόντοι
12.756
Ποια νεφρά; Το νεφρό αντιπαροχή το έδωσα εδώ και καιρό. Μαλακα τι γκίνια ήταν αυτή. Εδώ μέσα έχει πολύ μυστήριες δυνάμεις. Να βάζεις ασσο το μουνι που δε χάνει με τίποτα και ο άλλος να κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Εκεί ακριβώς που μπαίνω με ρέστα λες και με βλέπανε.
Όλος ο κόσμος διαβαζει μπου τυπε , ήξεραν τις κινήσεις σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Που είναι ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.348
Πόντοι
5.006
επαιξες ανοδο νοτιγχαμ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Θα σκαει με σαξο και τρυπια εξατμιση και θα λεει ο Τιγρης"Ε ρε μεγαλεια,δεν κρυβονται τα φραγκα τελικα":coffee::confused::confused::confused::coffee:
Ο νιαου μπορεί να έχει οτι θέλει ΕΚΤΟΣ από το σαξο του ατενέζου, ΤΟΥ ΑΤΕΝΕΖΟΥ ΤΟ ΣΑΞΟ

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
επαιξες ανοδο νοτιγχαμ?

Λοιπόν ξες κάτι φίλε; Πάντα πίστευα ότι δεν πέφτω έξω στην κρίση μου αλλά σήμερα που μου έτυχε μια ευκαιρία το διαπίστωσα. Είμαι μεγάλο αλάνι τελικά. Έχασα όντως ένα χιλιαρικο στο στοιχημα αλλά στα παπάρια μου, λεφτά πλέον βγάζω. Εκεί που στέκομαι είναι στο ότι ψυχολογώ ανθρώπους τόσο καλά που εκπλήσσομαι και ο ίδιος. Και αυτή τη στιγμή γελάω και είμαι πολύ ήρεμος. Πριν δεν ήμουν. Είχα μια πίκρα έξι μήνες ότι ψυχολόγησα έναν άνθρωπο λάθος αλλά τελικά δεν. Πέφτω. Ποτέ. Έξω. Ποτέ όμως. Πο-τε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.348
Πόντοι
5.006
Λοιπόν ξες κάτι φίλε; Πάντα πίστευα ότι δεν πέφτω έξω στην κρίση μου αλλά σήμερα που μου έτυχε μια ευκαιρία το διαπίστωσα. Είμαι μεγάλο αλάνι τελικά. Έχασα όντως ένα χιλιαρικο στο στοιχημα αλλά στα παπάρια μου, λεφτά πλέον βγάζω. Εκεί που στέκομαι είναι στο ότι ψυχολογώ ανθρώπους τόσο καλά που εκπλήσσομαι και ο ίδιος. Και αυτή τη στιγμή γελάω και είμαι πολύ ήρεμος. Πριν δεν ήμουν. Είχα μια πίκρα έξι μήνες ότι ψυχολόγησα έναν άνθρωπο λάθος αλλά τελικά δεν. Πέφτω. Ποτέ. Έξω. Ποτέ όμως. Πο-τε.
1a9f9f32d7447b0663f10bba58b581b9_XL.jpg

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Καρντάσι όπως τα λες είναι τα πράγματα...:hi:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom