barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.315
- Πόντοι
- 5.506
Και η κάτω και η δίπλα και η παραδίπλα
Και η κάτω και η δίπλα και η παραδίπλα
Εγώ είμαι γκολφ , δεν με πιάνειΚαι η κάτω και η δίπλα και η παραδίπλα
Εντάξει, πιάνει τον σαξάκιαΕγώ είμαι γκολφ , δεν με πιάνει
Διόδια θα σας βάλουμε να ηρεμήσουμε...Δε γαμιέται η γλυφάδα
Τους άνω, τους δίπλα ή όλους;Διόδια θα σας βάλουμε να ηρεμήσουμε...![]()
Και στους Άνω , είχα κάνει δήλωση ότι πληρώνω από την τσέπη μου να γίνει ρήγμα η Βουλιαγμένης , μέσα νερό και κροκόδειλοι , ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΝΙΠΛΗΣ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥΔιόδια θα σας βάλουμε να ηρεμήσουμε...![]()
Σιγά μην την κάνεις και ανεξάρτητο κρατίδιοΚαι στους Άνω , είχα κάνει δήλωση ότι πληρώνω από την τσέπη μου να γίνει ρήγμα η Βουλιαγμένης , μέσα νερό και κροκόδειλοι , ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΝΙΠΛΗΣ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Όλα με την σειρά θα γίνουν , πρώτα πρέπει να μπαίνουν οι ιθαγενείς της ΆνωΣιγά μην την κάνεις και ανεξάρτητο κρατίδιο
Δεν παίζει...αυτοί που έχουν τις βίλες δεν θα το επιτρέψουν ποτέ...μεγάλα κεφάλια.Και στους Άνω , είχα κάνει δήλωση ότι πληρώνω από την τσέπη μου να γίνει ρήγμα η Βουλιαγμένης , μέσα νερό και κροκόδειλοι , ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΝΙΠΛΗΣ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Για τον ατενέζο λες;Δεν παίζει...αυτοί που έχουν τις βίλες δεν θα το επιτρέψουν ποτέ...μεγάλα κεφάλια.
Έχω συνεννοηθεί με τους κάτω , έχω κόσμο από πίσω !!Δεν παίζει...αυτοί που έχουν τις βίλες δεν θα το επιτρέψουν ποτέ...μεγάλα κεφάλια.
Κοίτα... σχετικά κοντά του έμενε μέχρι πριν 3-4 χρόνια ο Μελισανίδης .Για τον ατενέζο λες;
Κάνε μαλακίες, θα εμφανιστεί ο βάρος και από συνήθεια θα κόψει τα συρματόσχοινα να τα πάρει για χαλκό. Θα πάρεις βιλλάτους στο λαιμό σου.Έχω συνεννοηθεί με τους κάτω , έχω κόσμο από πίσω !!
Ποια βίλα στην Άνω ; Μόνο από βούλα πανοραμα κτλ έχει κόσμο , από το τέννις και πάνω , αυτοί θα δούμε πως θα κατέβουν , θα κάνω κάνα τελεφερίκ
ΠΟΛΥ ΧΑΡΤΙ Ο ΑΤΕΝΕΖΟΣΚοίτα... σχετικά κοντά του έμενε μέχρι πριν 3-4 χρόνια ο Μελισανίδης .
Δεν είναι έτσι...στην Αιξωνή έχει σπίτια που μόνο οι εφοπλιστές στην παραλία έχουν καλύτερα.Έχω συνεννοηθεί με τους κάτω , έχω κόσμο από πίσω !!
Ποια βίλα στην Άνω ; Μόνο από βούλα πανοραμα κτλ έχει κόσμο , από το τέννις και πάνω , αυτοί θα δούμε πως θα κατέβουν , θα κάνω κάνα τελεφερίκ
Τι το έγραψες τώρα αυτό , θα μας ζαλίζει τ αρχίδια συνέχειαΚοίτα... σχετικά κοντά του έμενε μέχρι πριν 3-4 χρόνια ο Μελισανίδης .
Στην πουτσα μου η Αιξωνή , να πηγαίνουν πίσω από το βουνόΔεν είναι έτσι...στην Αιξωνή έχει σπίτια που μόνο οι εφοπλιστές στην παραλία έχουν καλύτερα.
Ο μελισαν έχει γείτονα τον ΑΤΕΝΕΖΟ ρε μλκ, εσύ ποιόν έχεις γείτονα;Τι το έγραψες τώρα αυτό , θα μας ζαλίζει τ αρχίδια συνέχεια
Αύριο έλα για γκολφ και καφεΤι το έγραψες τώρα αυτό , θα μας ζαλίζει τ αρχίδια συνέχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην πουτσα μου η Αιξωνή , να πηγαίνουν πίσω από το βουνό
Πριν λίγο ήρθα από βόλτα στο γκολφ...εκεί που περπάταγα βλέπω ένα ποντίκι να περνάει το δρόμο πάνω στο καλώδιο του ΟΤΕ σφαιράτο...Στην πουτσα μου η Αιξωνή , να πηγαίνουν πίσω από το βουνό
Κάτι εφοπλιστές και 2 γκάνγκστερ ξένουςΟ μελισαν έχει γείτονα τον ΑΤΕΝΕΖΟ ρε μλκ, εσύ ποιόν έχεις γείτονα;