TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κανει ζεστη αρχοντα και δεν θελει να ιδρωσει αλλιως την ειχες βαψειKΑΛΗΜΈΡΑ φιλε μου καλέ κλείσε μου ραντεβου ΘΑΝΑΤΟΥ
εΜΑΘΑ ΌΤΙ ΜΈ ΨΆΧΝΕΙ........
κανει ζεστη αρχοντα και δεν θελει να ιδρωσει αλλιως την ειχες βαψειKΑΛΗΜΈΡΑ φιλε μου καλέ κλείσε μου ραντεβου ΘΑΝΑΤΟΥ
εΜΑΘΑ ΌΤΙ ΜΈ ΨΆΧΝΕΙ........
κλαιω ρε μαλακα με το αβαταρ....με λυγμους!αθηναιε επειδη εισαι ανθρωπος του μεροκαματου και ψημενος στη δουλεια,θα κανω την αρχη και θα σου δωσω 52 χιλιαρικα
η γκομενοπαει αυτος βρηκε γκομενα
ουτε κατα διανοια το κορμι σου μεχρι φιλια οκ ,τι θες ποσα εγω εδω ειμαι στειλε IBANΜΑΛΑΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΙΟΛΑΣ..δεν σκαει ουτε σεντσι...θα τον βαλω ιγκνορ μου φαινεται αμεσα
Τίποτα δεν θέλω από λεφτά.. όταν έρθεις να φέρεις την σπεσιαλιτέ του νησιού σουουτε κατα διανοια το κορμι σου μεχρι φιλια οκ ,τι θες ποσα εγω εδω ειμαι στειλε IBAN
εχει δρομολογηθεί αυτο ,αλλα για να ξερω και τι κορμι αγοράζω στειλε μια φωτο να μην παρω γουρουνι στο σακιΤίποτα δεν θέλω από λεφτά.. όταν έρθεις να φέρεις την σπεσιαλιτέ του νησιού σου
epeidη των τρωει ο κωλος του στειλτου μια φωτο τα κακαλα σουΤίποτα δεν θέλω από λεφτά.. όταν έρθεις να φέρεις την σπεσιαλιτέ του νησιού σου
εχει δρομολογηθεί αυτο ,αλλα για να ξερω και τι κορμι αγοράζω στειλε μια φωτο να μην παρω γουρουνι στο σακι
παω να ξεκουραστώ Τασσο κανα 2ωρο θα κοιμηθω ,θα επιστρέψω δριμύτεροςepeidη των τρωει ο κωλος του στειλτου μια φωτο τα κακαλα σου
εσκαβες εεεπαω να ξεκουραστώ Τασσο κανα 2ωρο θα κοιμηθω ,θα επιστρέψω δριμύτερος
κουράσει πολυ κουρασειεσκαβες εεε
αν δεν ταιριαζεται δεν θα γινοσασταν συμπεθερεςκουράσει πολυ κουρασει
ειναι η επιτομη του σοσιαλιστικου αβαταρενος
κλαιω ρε μαλακα με το αβαταρ....με λυγμους!
για φαντασου να ειναι απο κανα νησι που εχουν σπεσιαλιτε τα δονηταρια....Τίποτα δεν θέλω από λεφτά.. όταν έρθεις να φέρεις την σπεσιαλιτέ του νησιού σου
τεμέτερον είσαι εσύ?epeidη των τρωει ο κωλος του στειλτου μια φωτο τα κακαλα σου
Mελος του μπου εισαι improvise,adapt,overcomeδεν σκαμπαζω ομως απο τετοια θα μου πει τιποτα αλαμπουρνεζικα και δεν θα εχω απαντηση και απλα θα πρεπει να βριζω κλασσικα
Τι λέει μαν;Mελος του μπου εισαι improvise,adapt,overcome
Πριν λιγο γυρισα,το παλιο αβαταρ ειναι αυτο μαν?Τι λέει μαν;
Ναι μανΠριν λιγο γυρισα,το παλιο αβαταρ ειναι αυτο μαν?