Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
δε μου αρέσει να ταλαιπωρώ αρχίδια ...Μη σπας αρχιδια και μη κολλάς στις λεπτομέρειες... τροφή.
δε μου αρέσει να ταλαιπωρώ αρχίδια ...Μη σπας αρχιδια και μη κολλάς στις λεπτομέρειες... τροφή.
το σκόρδο εχουν βγει μελέτες οτι βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αιματος οποτε το πεος εχει καλύτερη στύσηείσαι σίγουρος?
τι ηλικία έχεις? (αν επιτρέπεται η ερώτηση ...)το σκόρδο εχουν βγει μελέτες οτι βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αιματος οποτε το πεος εχει καλύτερη στύση
φοβάσαι εσύ για αυτόν?Μλκ μη πεις, θα σου πιεί το αίμα.
Νοιάζομαι για τον συνάνθρωπο.φοβάσαι εσύ για αυτόν?
αλτρουϊστής ...Νοιάζομαι για τον συνάνθρωπο.
παει αυτος βρηκε γκομενα
μου αρεσει που καθε φορα που φευγει ανοιγει νημα "βρηκα γκομενα" πρεπει να εχει 3-4 με τον ιδιο τιτλοπαει αυτος βρηκε γκομενα
παλι δε δουλευεις ρε μουνη?παει αυτος βρηκε γκομενα
απο χθες δουλεια ειμαιπαλι δε δουλευεις ρε μουνη?
και να φανταστω σχολας σαββατο ξημερωματααπο χθες δουλεια ειμαι
ξεκινας,ακολουθει φιλος-Τροβαδουρος και ερχομαι και εγωτωρα αυτος ο βλακας ο αμπελαλε δεν θελει σκουπιδιασμα?
πηρε τον κοσμο στον λαιμο του εδω μεσα και καλα ειναι ολα οκ τα εψαξα τα ερανα και τωρα λεει ε στο πουτσο μου για λιγους ηταν το κερδος εγω εβγαλα
που αρχιδια εβγαλε δλδ αλλα λεμε τωρα
δεν σκαμπαζω ομως απο τετοια θα μου πει τιποτα αλαμπουρνεζικα και δεν θα εχω απαντηση και απλα θα πρεπει να βριζω κλασσικαξεκινας,ακολουθει φιλος-Τροβαδουρος και ερχομαι και εγω
αρκει αυτο..θα σου κανουμε σεκοντο εμεις στα καπακιαδεν σκαμπαζω ομως απο τετοια θα μου πει τιποτα αλαμπουρνεζικα και δεν θα εχω απαντηση και απλα θα πρεπει να βριζω κλασσικα
τωρα αυτος ο βλακας ο αμπελαλε δεν θελει σκουπιδιασμα?
πηρε τον κοσμο στον λαιμο του εδω μεσα και καλα ειναι ολα οκ τα εψαξα τα ερανα και τωρα λεει ε στο πουτσο μου για λιγους ηταν το κερδος εγω εβγαλα
που αρχιδια εβγαλε δλδ αλλα λεμε τωρα
ξεκινας,ακολουθει φιλος-Τροβαδουρος και ερχομαι και εγω
κατσε να μπει ο παπαροτριφτουλας να τον ισιωσει λιγο που το εχει και χωνομαστεαρκει αυτο..θα σου κανουμε σεκοντο εμεις στα καπακια