Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.986
- Πόντοι
- 12.756
γιατι δεν λεει ξεκαθαρα οτι σε ποθει και σε θελει στην ζωη του να τελειωνει αυτο το αστείο και το κρυφτο που παιζεται ?γεια σου μελλοντα κρεμασμενε
γιατι δεν λεει ξεκαθαρα οτι σε ποθει και σε θελει στην ζωη του να τελειωνει αυτο το αστείο και το κρυφτο που παιζεται ?γεια σου μελλοντα κρεμασμενε
δωρο δεν θα του δωσεις?για φτωχομπινε τον κοβω...αν δεν στειλει με κουριερ αστακουδακια,ξιφιες,σαλαχια,γλυκα του νησιου ΓΙΑ ΑΡΧΗ δεν θα δει ουτε την τελεια μου
του εχει δωσει το σημαντικοτερο ..δωρο δεν θα του δωσεις?
Δεν εσβησες το προσωπο μανδαμ
φευγω...ανελαβε τα διαδικαστικα με φιλο-σεσκουλα για αυτα που πρεπει να δωσει ΓΙΑ ΑΡΧΗτου εχει δωσει το σημαντικοτερο ..
την καρδιά του
εφαγα κατι Σαργους και καλαμαρια στα καρβουνα κατευθείαν απο την θαλασσα μετα κοιμήθηκα 2 ωρες και σηκώθηκα και εριξα και εναν πουτσομαλακες ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ !!!!!
3 ατομα φαγαμε , ολο το μαγαζι παραγειλαμε , τα μισα τα αφησαμε βεβαια , εκει με το ζορι να σκασεις να κανεις λογαριασμο 30 ευρω το ατομο ... το γαμησαμε λιγο αλλα ηταν καταπληκτικα
αμα του ελεγα τωρα 11 η ωρα την νυχτα , θελω σφυριδα ειμαι σιγουρος οτι θα εβαζε στολη επιτοπου και ψαροντουφεκο και θα βουταγε στην θαλασσα
Ειχα φιλο με Ζ3Κάποτε ένας μου έπιασε το μπλα μπλα σχετικά με κάτι παρόμοιο αλλά όχι πυραμίδα όπως μου έλεγε.......και μου παρουσίασε φωτό από Ζ3 που και καλά είναι δικιά του από τα χρήματα που έχει βγάλει από αυτή την ''εφαρμογή''....για να με πείσει ακόμα περισσότερο μου ανέφερε πως πριν από λίγη ώρα ένας πολύ φίλος του του έδωσε την πιστωτική του και του έδωσε το ΟΚ να την χρησιμοποιήσει όπως αυτός θέλει για να βγάλει χρήματα και μετά να του τα δώσει
Όταν του είπα φύγε από δω ρε νούμερο,για μαλάκες ψάχνεις?στράβωσε και μου έλεγε πως έχω απαράδεκτη συμπεριφορά,χάνω την ευκαιρία της ζωής μου και πως κάποτε θα τον θυμηθώ και θα το μετανοιώσω
δεν νομιζω οτι ζηλευει ο Αθηναιος , ειναι υπεράνω , ξερει οτι σταζεις για παρτι του , δοκιμασε αλλη τεχνικηεφαγα κατι Σαργους και καλαμαρια στα καρβουνα κατευθείαν απο την θαλασσα μετα κοιμήθηκα 2 ωρες και σηκώθηκα και εριξα και εναν πουτσο
μίλα ανοιχτά "Βίρνα" ...Δεν εσβησες το προσωπο μανδαμ
αυτος δεν ειναι φιλος , καγκουρας ειναιΕιχα φιλο με Ζ3
1η φωτο,καθρεφτη καθρεφτακι μου.Τελος.μίλα ανοιχτά "Βίρνα" ...
Δεν ειχε τατου ρε συ(σαν μερικα μελη,ονοματα δεν λεω)αυτος δεν ειναι φιλος , καγκουρας ειναι
που ειναι αυτο Νανουκα?
Πέραμαπου ειναι αυτο Νανουκα?
καλα τα λετε.
Καλησπέρα...Πέραμα
δε σου αρέσει η φωτό που έχω τώρα στο προφίλ μου?1η φωτο,καθρεφτη καθρεφτακι μου.Τελος.
αυτο που λεει ο Νιπλης?Πέραμα
μαλακας εισαι ? δεν παω εγω σε μαγαζια με καφασια στις λαμπες , εκει ειναι τσιρκο στολισμενο για αποκριεςαυτο που λεει ο Νιπλης?
who knows ?αυτο που λεει ο Νιπλης?