baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
ποτε θα κερασεις μαριδακι με καιζερ?Εφαγα τα παντα , δεν ξερω πως γυρισα σπιτι
ποτε θα κερασεις μαριδακι με καιζερ?Εφαγα τα παντα , δεν ξερω πως γυρισα σπιτι
μην ξαπλωσεις συντομα μην παθεις καμμια αναρροφηση απο τα λιπη και ελαια που καταβροχθισεςΕφαγα τα παντα , δεν ξερω πως γυρισα σπιτι
Ιταλικό;Εφαγα τα παντα , δεν ξερω πως γυρισα σπιτι
ετοιμαζω το προσαναμα.μην ξαπλωσεις συντομα μην παθεις καμμια αναρροφηση απο τα λιπη και ελαια που καταβροχθισες
και ντακορ κονσερβα να του φερνανε και να το παρουσιαζαν για γκουρμεδια θα εσκαγε 30 ευρω την μεριδα ο μαλακας...Ιταλικό;
εγω πιστευω θα ειναι επισημος καλεσμενος στον τελικο του μαστερ σεφ.και ντακορ κονσερβα να του φερνανε και να το παρουσιαζαν για γκουρμεδια θα εσκαγε 30 ευρω την μεριδα ο μαλακας...
ε ναι ειναι σημαινων επιχειρηματιας θα ειναι τιμη για την εκπομπηεγω πιστευω θα ειναι επισημος καλεσμενος στον τελικο του μαστερ σεφ.
ψαριΙταλικό;
Περιοχή;
υπαρχει αλλη μια εταιρεια που κανει ακριβως το ιδιο αλλα δεν εχει σκασει ακομα...μου επρηζαν τα αρχιδια 1 μηνα να βαλω 600 ευρωτις καλυτερες γνωριμιες εχεις.
570 ευρω λογαριασμος σε ψαροταβερνα , μαντεψε περιοχήΠεριοχή;
Καβουρι570 ευρω λογαριασμος σε ψαροταβερνα , μαντεψε περιοχή
Στο Λάμπρο πήγες...570 ευρω λογαριασμος σε ψαροταβερνα , μαντεψε περιοχή
Γαμιολα ολα τα ξερεις και εσυΣτο Λάμπρο πήγες...
τις καλυτερες γνωριμιες εχεις. 600 ευρω ειναι ενα απεριτιφ του νιπλη.υπαρχει αλλη μια εταιρεια που κανει ακριβως το ιδιο αλλα δεν εχει σκασει ακομα...μου επρηζαν τα αρχιδια 1 μηνα να βαλω 600 ευρω
ναι αλλα ο Νιπλης δεν ειναι μαλακας αυτη ειναι η διαφορα...δε θυμαμαι πως λεγεται η εταιρεια θα ρωτησω παλι αυριοτις καλυτερες γνωριμιες εχεις. 600 ευρω ειναι ενα απεριτιφ του νιπλη.