TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τα κονε μου επανω δεν ειναι για εσενα αστο ... για κανα μεζεδοπωλειο και μεχρι εκει εισαιΤασο κανε με ένα κονε Θεσσαλονίκη, άκρες έχεις.
τα κονε μου επανω δεν ειναι για εσενα αστο ... για κανα μεζεδοπωλειο και μεχρι εκει εισαιΤασο κανε με ένα κονε Θεσσαλονίκη, άκρες έχεις.
τα κονε μου επανω δεν ειναι για εσενα αστο ... για κανα μεζεδοπωλειο και μεχρι εκει εισαι
ρε για γκομενος θελεις να λανσαρεις?? το καμπριο αστο δεν παλιομοδιτικοΚάτσε ρε Τάσο... 1.80, φιτ, γαλανά ματακια, μαλλί κοντό ξανθό, προσόντα καλά, χιούμορ, έχω και καμπριο. Δηλαδή τι μου λειπει;
Δε ξηγιεσαι καλα...
ρε για γκομενος θελεις να λανσαρεις?? το καμπριο αστο δεν παλιομοδιτικο
απο οτι ειδα το κατεχεις το σπορ...το τζιπ αστο δεν σου παει θα συγκριθεις με τον νιπλη και θα σε φαει το μαυρο σκοταδιΤι να πάρω; SUV; Θα με τυλίξουν οι Ρωσίδες για γάμο και παιδι.
Ρίξε ένα κονε Θεσσαλονίκη, νέο παιδί, κριμα είναι μόνος μου...
απο οτι ειδα το κατεχεις το σπορ...το τζιπ αστο δεν σου παει θα συγκριθεις με τον νιπλη και θα σε φαει το μαυρο σκοταδι
το ουκρανακι ειναι πολιτικος προσφυγας και αν σου κανει καταγγελια για βιασμο λεμε τωρα... την γαμησες εχεις 10 χρονακια στους κορυδαλλιους νησους...να στο στειλω??Τι αμάξι να πάρω τότε ρε Τάσο; Πες κάτι, πού να χωθώ, πώς να κάνω παιχνιδι... δηλαδή ένα ουκρανακι Θεσσαλονίκη δεν έχεις να κάνεις πασα;
το ουκρανακι ειναι πολιτικος προσφυγας και αν σου κανει καταγγελια για βιασμο λεμε τωρα... την γαμησες εχεις 10 χρονακια στους κορυδαλλιους νησους...να στο στειλω??
το ουκρανακι ειναι πολιτικος προσφυγας και αν σου κανει καταγγελια για βιασμο λεμε τωρα... την γαμησες εχεις 10 χρονακια στους κορυδαλλιους νησους...να στο στειλω??
να σου στειλω του ιγκορ καλυτερα το τηλεφωνο ... τουλαχιστον δεν κινδυνευεις το μεσα στην ψειρου ..το πολυ πολυ να πεσουν τιποταΘα το ρισκάρω. Στείλε!
σε ζουλου δεν εχω κατι...μονο κανα μπαγκλεντεσιανοΣτειλτου μωρέ ένα ουκρανακι να ησυχάσουμε......αν και πιστεύω καλύτερα θα ταν να του φέρεις κάνα ζουλου......
να σου στειλω του ιγκορ καλυτερα το τηλεφωνο ... τουλαχιστον δεν κινδυνευεις το μεσα στην ψειρου ..το πολυ πολυ να πεσουν τιποτα
η τιποτα αλλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ζουλου δεν εχω κατι...μονο κανα μπαγκλεντεσιανο
μου είχαν πει κι εμένα οτι ήταν λίγο αδιάθετη η κυρία ... ας είναι περαστικά!Άνω Κορυδαλλός!!! Τελευταία όμως η γραία δεν είναι καλά και δεν ανοίγει κάθε μέρα. Θέλει τηλ πρώτα.
Νανουλα θες να παθω κατάθλιψη γιατι μου το κανεις αυτο και έβγαλες την σεξι φωτο σου? οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να ειμαι και στον γαμο σωας τα φρεναςμου είχαν πει κι εμένα οτι ήταν λίγο αδιάθετη η κυρία ... ας είναι περαστικά!
κατσε να σου στειλω μια του αθηναιουΝανουλα θες να παθω κατάθλιψη γιατι μου το κανεις αυτο και έβγαλες την σεξι φωτο σου? οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να ειμαι και στον γαμο σωας τα φρενας
γιατι ξερει ο ιδιος ??Στον γάμο του @baros ?
Πότε είναι?
υπαρχουν και βιντεοταινιεςκατσε να σου στειλω μια του αθηναιου
Μάλλον θα τον ειδοποιήσουν...γιατι ξερει ο ιδιος ??
μετα τον γαμοΜάλλον θα τον ειδοποιήσουν...