Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Δουλεύει...συμπληρώνουμε 48 ωρες χωρις Αθηναιο εχει αρχίσει και με πιάνει τρεμουλο
Δουλεύει...συμπληρώνουμε 48 ωρες χωρις Αθηναιο εχει αρχίσει και με πιάνει τρεμουλο
πρεπει να του ανοιξω ενα coffee berry να μην κουράζεταιΔουλεύει...
συμπληρώνουμε 48 ωρες χωρις Αθηναιο εχει αρχίσει και με πιάνει τρεμουλο
Άνω Κορυδαλλός!!! Τελευταία όμως η γραία δεν είναι καλά και δεν ανοίγει κάθε μέρα. Θέλει τηλ πρώτα.αυτό που λες είναι μάλλον Νίκαια, Κοκκινιά
Ψαροταβέρνα Χανιά | Θαλασσινό Αγέρι - Χανιά εδω εισαιΨαροταβέρνες Ρέθυμνο κ Χανιά να προτείνει κάποιος....
Ψαροταβέρνες Ρέθυμνο κ Χανιά να προτείνει κάποιος....
Σε ζηλεύω. Ψαράκι και ουζάκι πάνω στο κύμα.
θα εχει αγκαλια και το προσωπο
προσωπο εχεις??Άρχοντας είναι. Εμείς εδώ στην κάψα ακόμα... υπομονή.
προσωπο εχεις??
ποτε το καλοκαιρι εχει και ζεστη απο οκτωμβριο ..καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον αυγουστονΑμόρε εννοείς; Είχα πρόσφατα κάτι, προ μιας εβδομάδας το σπάσαμε. Τώρα είμαι μόνος και έρημος, προετοιμάζομαι για την καλοκαιρινή περίοδο και ελπίζω να βρω κάτι καλό.
ποτε το καλοκαιρι εχει και ζεστη απο οκτωμβριο ..καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον αυγουστον
εχει και τραβελια τουρ??? γιατι ο τζιμμαρας δεν μας ειχε πει κατιΈνα δίκιο το έχεις. Βράζει ο τόπος έξω. Δεν είμαστε για περιπέτειες. Κλιματιστικό, μπυρα και αραγμα. Αντε και κανα τουρακι.
εχει και τραβελια τουρ??? γιατι ο τζιμμαρας δεν μας ειχε πει κατι
τι σκατα ξερεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μορφη γκλομπεαρχης... ο γκλομπεαρχης και η βικαρα ..ουτε αυτο το ξερεις??Η αθηνα γεμάτη είναι. Ο τζιμαρας ποιος είναι;
τι σκατα ξερεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μορφη γκλομπεαρχης... ο γκλομπεαρχης και η βικαρα ..ουτε αυτο το ξερεις??
κοιτα να δεις κατι ακρες καλες για το σινουρι της εχω..αν μπορω να βοηθησω πολυ ευχαριστως...Συμπαθα με Τάσο έχω χάσει επεισόδια. Θα ήθελα όμως να γίνω Γκλομπεαρχης, γιατί όχι και διαχειριστής. Θα ήμουν εξαιρετικός.
κοιτα να δεις κατι ακρες καλες για το σινουρι της εχω..αν μπορω να βοηθησω πολυ ευχαριστως