Τζοανα καλημέρα.
Πήγαινε στο νήμα σου και πες τα παιδιά που σε κάνουν κέφι απλά να σέβονται εμάς και να μην πετάνε εριστικά σχόλια. Μαλακιες τύπου κουαξ, αγοράκια, παιδάκια και λοιπά μην τα λες. Έχει πόσες μέρες που δε μπορείτε να σταματήσετε να πετάτε μπηχτές. Και πήρατε και τον Ρεζ στο λαιμό σας. Αν εσυ δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ή πρέπει πάντα να έχεις τον τελευταίο λόγο, δούλεψε το και πολέμησε το. Έχεις συνηθίσει να σου λένε ναι, εδώ σου είπαμε οχι.
Μέχρι και γω κουράστηκα να σας διαβάζω. Το πάτε σιγά σιγά μέχρι να νευριάσετε τον άλλον τόσο που να σας γαμοσταυρίσει, να φάει μπαν και μετά να χασκογελάτε σαν μωρά.
Δε θα ασχολείται ο Αντισθενης με την πάρτη μας κάθε μέρα να διαβάζει και να σβήνει σχόλια. Και γω του ζαλισα τ’ αρχιδια και σεις. Μας συμπαθεί όλους. Μπορούμε να το αφήσουμε πίσω μας. Ρίξε τον εγωισμό σου και πήγαινε στο καλό. Μην αρχίσεις πάλι τα «αυτός άρχισε» «μα μα μα». Είσαι γυναίκα, ναι, οκ, πρέπει να μας ζαλισεις αλλά ρε αγάπη μου είσαι μεγάλη γυναίκα, όχι μωρό. Κανε εσυ την αρχή και ηρέμησε. Μην πετάς μπηχτές στο χαζονήμα σου, αφού βλέπεις ο Ρεζ έχει νεύρα και πετάς λάδι στη φωτιά. Τον έχεις κάνει να θέλει να φύγει. Άλλο ο χαβαλές καλή μου, και άλλο το να πριζωνεις έτσι. Ναι ξέρω, «μα αυτός άρχισε μπλαμπλα». Δεν με ενδιαφέρει. Τελείωσε το εδώ. «Μα εσυ αρχ...» δεν με ενδιαφέρει. Καλή Κυριακή.
Και συ ρε νιμού, σε είπα άραξε. Αμα είναι να φας μπαν, φάε για καλύτερο λόγο. Σήμερα έχει τελικό, παμε να τα γαμησουμε όλα.