Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467
Είσαι άτακτος, τιμωρία θα κάτσεις...
Αναφορές προσβλητικού ποστ έκανα ,δεν ξέρω να κάνω μπαν μόνη μου...:dunno:

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. :)

Συνεχίστε το μαδομουνοπούτσι και θα το πάρει από μόνος του. :)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
εφυγε ο χελλ ρε διωξτε και εμενα να γινει το φορουμ γαλλικα και πιανο :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
εχω πηδηξει διπολικη γκοθου γραφω τιποτα απο ενσημα

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Είσαι άτακτος, τιμωρία θα κάτσεις...
Αναφορές προσβλητικού ποστ έκανα ,δεν ξέρω να κάνω μπαν μόνη μου...:dunno:

Τζοανα καλημέρα.

Πήγαινε στο νήμα σου και πες τα παιδιά που σε κάνουν κέφι απλά να σέβονται εμάς και να μην πετάνε εριστικά σχόλια. Μαλακιες τύπου κουαξ, αγοράκια, παιδάκια και λοιπά μην τα λες. Έχει πόσες μέρες που δε μπορείτε να σταματήσετε να πετάτε μπηχτές. Και πήρατε και τον Ρεζ στο λαιμό σας. Αν εσυ δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ή πρέπει πάντα να έχεις τον τελευταίο λόγο, δούλεψε το και πολέμησε το. Έχεις συνηθίσει να σου λένε ναι, εδώ σου είπαμε οχι.

Μέχρι και γω κουράστηκα να σας διαβάζω. Το πάτε σιγά σιγά μέχρι να νευριάσετε τον άλλον τόσο που να σας γαμοσταυρίσει, να φάει μπαν και μετά να χασκογελάτε σαν μωρά.

Δε θα ασχολείται ο Αντισθενης με την πάρτη μας κάθε μέρα να διαβάζει και να σβήνει σχόλια. Και γω του ζαλισα τ’ αρχιδια και σεις. Μας συμπαθεί όλους. Μπορούμε να το αφήσουμε πίσω μας. Ρίξε τον εγωισμό σου και πήγαινε στο καλό. Μην αρχίσεις πάλι τα «αυτός άρχισε» «μα μα μα». Είσαι γυναίκα, ναι, οκ, πρέπει να μας ζαλισεις αλλά ρε αγάπη μου είσαι μεγάλη γυναίκα, όχι μωρό. Κανε εσυ την αρχή και ηρέμησε. Μην πετάς μπηχτές στο χαζονήμα σου, αφού βλέπεις ο Ρεζ έχει νεύρα και πετάς λάδι στη φωτιά. Τον έχεις κάνει να θέλει να φύγει. Άλλο ο χαβαλές καλή μου, και άλλο το να πριζωνεις έτσι. Ναι ξέρω, «μα αυτός άρχισε μπλαμπλα». Δεν με ενδιαφέρει. Τελείωσε το εδώ. «Μα εσυ αρχ...» δεν με ενδιαφέρει. Καλή Κυριακή.

εφυγε ο χελλ ρε διωξτε και εμενα να γινει το φορουμ γαλλικα και πιανο :2funny:

Και συ ρε νιμού, σε είπα άραξε. Αμα είναι να φας μπαν, φάε για καλύτερο λόγο. Σήμερα έχει τελικό, παμε να τα γαμησουμε όλα.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
167.022
Τζοανα καλημέρα.

Πήγαινε στο νήμα σου και πες τα παιδιά που σε κάνουν κέφι απλά να σέβονται εμάς και να μην πετάνε εριστικά σχόλια. Μαλακιες τύπου κουαξ, αγοράκια, παιδάκια και λοιπά μην τα λες. Έχει πόσες μέρες που δε μπορείτε να σταματήσετε να πετάτε μπηχτές. Και πήρατε και τον Ρεζ στο λαιμό σας. Αν εσυ δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ή πρέπει πάντα να έχεις τον τελευταίο λόγο, δούλεψε το και πολέμησε το. Έχεις συνηθίσει να σου λένε ναι, εδώ σου είπαμε οχι.

Μέχρι και γω κουράστηκα να σας διαβάζω. Το πάτε σιγά σιγά μέχρι να νευριάσετε τον άλλον τόσο που να σας γαμοσταυρίσει, να φάει μπαν και μετά να χασκογελάτε σαν μωρά.

Δε θα ασχολείται ο Αντισθενης με την πάρτη μας κάθε μέρα να διαβάζει και να σβήνει σχόλια. Και γω του ζαλισα τ’ αρχιδια και σεις. Μας συμπαθεί όλους. Μπορούμε να το αφήσουμε πίσω μας. Ρίξε τον εγωισμό σου και πήγαινε στο καλό. Μην αρχίσεις πάλι τα «αυτός άρχισε» «μα μα μα». Είσαι γυναίκα, ναι, οκ, πρέπει να μας ζαλισεις αλλά ρε αγάπη μου είσαι μεγάλη γυναίκα, όχι μωρό. Κανε εσυ την αρχή και ηρέμησε. Μην πετάς μπηχτές στο χαζονήμα σου, αφού βλέπεις ο Ρεζ έχει νεύρα και πετάς λάδι στη φωτιά. Τον έχεις κάνει να θέλει να φύγει. Άλλο ο χαβαλές καλή μου, και άλλο το να πριζωνεις έτσι. Ναι ξέρω, «μα αυτός άρχισε μπλαμπλα». Δεν με ενδιαφέρει. Τελείωσε το εδώ. «Μα εσυ αρχ...» δεν με ενδιαφέρει. Καλή Κυριακή.

Και συ ρε νιμού, σε είπα άραξε. Αμα είναι να φας μπαν, φάε για καλύτερο λόγο. Σήμερα έχει τελικό, παμε να τα γαμησουμε όλα.
Εχει σταματήσει ήδη ,και με τα παιδιά ,εσύ τρωγεσαι μόνο.. πρόσεχε όμως με την επόμενη που μπαχαλεψεις ξανα νήμα μου..Κουβέντα δεν θέλω τώρα..Ειπες,είπα, τελιτσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom