The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.766
- Πόντοι
- 25.467
Μη δίνετε σημασία. Διαφημιστικό κόλπο.Μηπως γνωριζετε τι θα συμβει την Δευτερα?Εκανε δηλωσεις ο μισθωτος
Μη δίνετε σημασία. Διαφημιστικό κόλπο.Μηπως γνωριζετε τι θα συμβει την Δευτερα?Εκανε δηλωσεις ο μισθωτος
Μολις ξεκουμπιστουν,ετοιμασε κοφτακια(με Κνιπεξ δουλευεις?) να σηκωσουμε το χαλκο απο το νημα,οσο προλαβαινουμεΜΠΟΥΡΛΩΤΟ.
σιγα μην εχουν χαλκο στο νημα μ προκες κλεβουν ρευμα.Μολις ξεκουμπιστουν,ετοιμασε κοφτακια(με Κνιπεξ δουλευεις?) να σηκωσουμε το χαλκο απο το νημα,οσο προλαβαινουμε
Αν το κόψεις με κοφτάκι γράψε μου...Μολις ξεκουμπιστουν,ετοιμασε κοφτακια(με Κνιπεξ δουλευεις?) να σηκωσουμε το χαλκο απο το νημα,οσο προλαβαινουμε
Eχω και ταναλια,αλλα νομιζω Βαρος μπορει να τα κοψει και με τα δοντια,χρονια στο κουρμπετιΑν το κόψεις με κοφτάκι γράψε μου...
σιγα μην εχουν χαλκο στο νημα μ προκες κλεβουν ρευμα.
κνιπεξ καστανωτο.Αν το κόψεις με κοφτάκι γράψε μου...
Ουστ ρε ....με στολισες μικρό κορίτσι και με είπες κωλογρια ...γι αυτό είσαι ασυγχώρητος μέχρι να πεθάνω ,τ αλλά θα τα σκεφτώ αν θα σε συγχωρήσω..@Sexyjoanna sorry ρε τελικα εχω?
δεν ξερω που γυρναει η αγαπη θα μπει κατα τις 4Ουστ ρε ....με στολισες μικρό κορίτσι και με είπες κωλογρια ...γι αυτό είσαι ασυγχώρητος μέχρι να πεθάνω ,τ αλλά θα τα σκεφτώ αν θα σε συγχωρήσω..
Που είναι ο κουαξ κουαξ ...Δεν με μυρίστηκε ακόμη η κάνει την πάπια;
Άντε τέλος το σόου ,νύσταξα .
σβηστο και αναψε το ξανα αύριοΤι έγινε;;;
Δεν θα παίξει μαδομούνι μεταξύ Τζοάννας και Ρετσίνωφ;;;
Τζάμπα άναψα το siglo III;
Τι έγινε;;;
Δεν θα παίξει μαδομούνι μεταξύ Τζοάννας και Ρετσίνωφ;;;
Τζάμπα άναψα το siglo III;
τι μαρκα η μασκα ενυδάτωσης ?,να την κανω δωρο στον φιλο Νιπλη να μην σπασει το δεματάκι του απο την κουράσει τον τελευταίο καιροΜόνος του τσακώνετε από χθες αυτός,εγώ μπήκα να τον κραξω γιατί βαριόμουν σε μένα(δεν είχα τι να κανω).
Α! Κάποια στιγμή το νήμα εδω πήγε αν είδα καλά 67 ακροαματικότητα ήταν στο πικ του καβγά, με έλεγε κωλογρια και εγώ καμένο(μες στην αβρότητα οι χαρακτηρισμοί..)
Ασχετο,μόλις μπει ο κουαξ βάλτε μια φωνή να μπω,και θα το πάμε 100αρι..όχι σημερα όμως ,έβαλα μια μάσκα ενυδάτωσης και χαλαρώνω ,από αύριο ..Goodnight
Είσαι άτακτος, τιμωρία θα κάτσεις...@Sexyjoanna ξεμπαναρε μας να μπουμε αφου μας την κερασες πως να μπουμε?