ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.454
- Πόντοι
- 5.006
Πήρες τηλεωραση μάν Σμαρτ 12 ιντσών;Bάλε και μια τηλεόραση σε παρακαλώ!!!
Πήρες τηλεωραση μάν Σμαρτ 12 ιντσών;Bάλε και μια τηλεόραση σε παρακαλώ!!!
ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΠΑΝα λες καλα που λειπει ο κτηνιατρος τωρα
Αυτες ειναι δηλωσεις ενος μεγαλου ηγετη.Κανονισε βεβαια να εχεις ετοιμη και δικαολογια για το αντιθετο,σαν μεγαλος ηγετης δηλαδη
προτζεκτορα καλυτερα δυσκολα να σπασεις την οθονη.Bάλε και μια τηλεόραση σε παρακαλώ!!!
εγω λεω να τσιμεντωσουμε τους τοιχους και να θαψουμε μεσα τον μαγουλινιο.ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΠΑ
πες τα τυπαρα με το νιαμου να πουμε. εντωμεταξυ ξεροχυσε ο κοσμακησ με περισπωμένη που εβαλες στο πάσι απευθειας copy paste απο googleστηρίζω ,απλα εχεις κανει λαθος στην γράψιμο της Καλησπερας
ρε κουναβι αν δεν πεταξεις καρφι θα σκασεις.πες τα τυπαρα με το νιαμου να πουμε. εντωμεταξυ ξεροχυσε ο κοσμακησ με περισπωμένη που εβαλες στο πάσι απευθειας copy paste απο google
Οχι, δεν μου φτάνουν τα χρήματαΠήρες τηλεωραση μάν Σμαρτ 12 ιντσών;
πες τα τυπε Retroπες τα τυπαρα με το νιαμου να πουμε. εντωμεταξυ ξεροχυσε ο κοσμακησ με περισπωμένη που εβαλες στο πάσι απευθειας copy paste απο google
ρε μουνι σε χαιρετησα και τιποτα εσυ?καλησπεριζω τον ανθρωπο αληθεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειμαι πριμαντονα.
Ε πες ρε οτι σου κοβουν το ιντερνετ και δεν θα μπορεις να μπαινεις.Θα 'ναι κλειστο για σενα,τωρα το 'πιασαΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΠΑ
Θα σου βάλω εγώ δόσεις στο Κοτσοβολο μανΟχι, δεν μου φτάνουν τα χρήματα
ΜΟΝΟ τον αθηναιο προσωπικα ολοι οι υπολοιποι σας καλησπερισα σαν αλανια εκτος και αν δεν εισαι.ρε μουνι σε χαιρετησα και τιποτα εσυ?
Ναι ενταξει επαιξε και το πουλακι του ο Μπαρστοκας κλασσικα. ΧΕΛΕ πες ρε οτι σου κοβουν το ιντερνετ και δεν θα μπορεις να μπαινεις.Θα 'ναι κλειστο για σενα,τωρα το 'πιασα
Μια ειναι η λύση Δανεικα απο ΝιπληΟχι, δεν μου φτάνουν τα χρήματα
στο ραδιο κορασιδη που ηταν καποτε και χορηγος.Θα σου βάλω εγώ δόσεις στο Κοτσοβολο μαν
Έχασες επεισόδια....τα αλάνια και άντρες ορίζονται με κάπως διαφορετικά κριτήρια τις τελευταίες ώρες...ΜΟΝΟ τον αθηναιο προσωπικα ολοι οι υπολοιποι σας καλησπερισα σαν αλανια εκτος και αν δεν εισαι.
Έχασες επεισόδια....τα αλάνια και άντρες ορίζονται με κάπως διαφορετικά κριτήρια τις τελευταίες ώρες...
κοψε δεν σου μιλαωΜΟΝΟ τον αθηναιο προσωπικα ολοι οι υπολοιποι σας καλησπερισα σαν αλανια εκτος και αν δεν εισαι.
ραντεβου θανατουΈχασες επεισόδια....τα αλάνια και άντρες ορίζονται με κάπως διαφορετικά κριτήρια τις τελευταίες ώρες...
εισαι ηγετης
κερναω χουρο.κοψε δεν σου μιλαω