Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ούτε ένα ραντεβού θανάτου...
ψηνεσαι η δυο μας να δώσουμε το καλο παράδειγμαΟύτε ένα ραντεβού θανάτου...
Εννοείται όλοι οι πουστηδες τα ίδια λένεΦίλε τζο για να καταλάβω...αν τρως στραπον δεν είσαι πουστης, αν δεν τρως δεν είσαι άντρας;
Στο στοιχείο σού είσαι... Αρκεί να έχει πολύ καιρό να πηδήξει ο άλλοςΚοίταξε να νικήσετε γιατί αν χάσετε θα έρθει πίσω ο Αντισθενης μέσα στα νεύρα, θα μας δει εδώ, και τότε τον ήπιαμε.
Στη γέφυρα του πράκτικερ σε 10 λεπτά...φέρε και το μαχαίρι σου...ψηνεσαι η δυο μας να δώσουμε το καλο παράδειγμα
ερχομαι με 1000 θα φωνάξω και Αθηναίο για ΔιαιτητήΣτη γέφυρα του πράκτικερ σε 10 λεπτά...φέρε και το μαχαίρι σου...
Ο πιο έντιμος!!!ερχομαι με 1000 θα φωνάξω και Αθηναίο για Διαιτητή
Eταξες καφεδακι στον μισθωτο μετα το ματςΟ πιο έντιμος!!!
Θα κερδίσω στα σημεία...
Απο Δευτερα δεν ειπε?Τοτε μαλλον θα επισκευαστει το νεο γκειμινγ λαπτοπΟπως τα εγραψε ο μισθωτος πηγαν τα πραγματα .. κανονικα σημερα θα ξεκινουσε το νεο νημα με ευγενειες πληθυντικούς κτλ
καλα ξεκινησαμε
ΤΙΜΙΟΣ!!!Eταξες καφεδακι στον μισθωτο μετα το ματς
σε μερσω φιλε-Τροβαδουρε...ΤΙΜΙΟΣ!!!
αυτά.....
Σσσσ,κρυβε λογια,σε διορισε και δικηγορο του τωρα.ΤΙΜΙΟΣ!!!
αυτά.....
εισαι ηγετης3 πραγματα..πρωτον ως γνωστον γραφουμε σεσκουλα στις μπαλλες μας γιατι σπαμμαρει μαλακιες ως συνηθως...
δευτερον @Τροβαδούρος εισαι πλεον ο δικηγορος μου και ο εκπροσωπος μου οταν θα λειπω...ευχαριστω
τριτον για τον ex convict.....το νημα κατοπιν παρακλησης απο φιλο-Τρουμπ δεν θα γινει νημα αγαπης απο σημερα αλλα απο Δευτερα..βεβαια οταν εχεις μαθει με τηλεκαρτες χρονια στην ουρα των φυλακων Δομοκου για να τηλεφωνησεις στον μεγαλοδικηγορο σου χανεις ουσιωδη ποστ γιατι τα ματια σου εχουν μαθει να γυριζουν σαν μοιρογνωμονια μην στην πεσει κανενας ....
αυτα ευχαριστω
Διαγγελμα που εβγαλε ομως ε?Δακρυσα μπροστα στην οθονη,με τετοιο αρχηγο δεν μασαμεεισαι ηγετης
δεν ειναι διαγγελμα ρε μπαγλαμα...ενημερωση-επεξηγηση ειναιΔιαγγελμα που εβγαλε ομως ε?Δακρυσα μπροστα στην οθονη,με τετοιο αρχηγο δεν μασαμε
εγω με στρατηλατη αθηναιο θα φτασω τα συνορα του νηματος βαθεια μεσα στην ασιαΔιαγγελμα που εβγαλε ομως ε?Δακρυσα μπροστα στην οθονη,με τετοιο αρχηγο δεν μασαμε