athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.224
- Πόντοι
- 12.756
κανε αλλο εγω τους πεταω αν δεν ειναι καλοιμαλακια καφε εκανα γαμω το καντηλι μου
κανε αλλο εγω τους πεταω αν δεν ειναι καλοιμαλακια καφε εκανα γαμω το καντηλι μου
Μηπως σου βαλε η γυναικα ντεκαφεϊνε στο βαζακι για να ησυχασειπανηρεμος,πραος,μειλιχιος....
Ντροπη ρε,τον πινεις και κανεις και αλλο για να ευχαριστηθειςκανε αλλο εγω τους πεταω αν δεν ειναι καλοι
μαλλον το γαμημενο το παγωτο φταιει μου χαλασε τον καφεκανε αλλο εγω τους πεταω αν δεν ειναι καλοι
σιχαμα ο ντεκαφΜηπως σου βαλε η γυναικα ντεκαφεϊνε στο βαζακι για να ησυχασει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ντροπη ρε,τον πινεις και κανεις και αλλο για να ευχαριστηθεις
Έχεις σκεφτεί ποτέ να αντικαταστήσεις τον καφέ με μπύρα?Δεν αποδιδουν οι ασκησεις χαλαρωσης και ηρεμιας.ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ
Παλια τα τιμουσα και τα 2,τωρα μονο καφεΈχεις σκεφτεί ποτέ να αντικαταστήσεις τον καφέ με μπύρα?
Δεν θα 'χει πιε καφε ακοματο νημα σερνεται
ποιος ειναι ο λογος που παει το πονηρο μυαλο σουτο νημα σερνεται
ενας καρμιρης , μίζερος , μουνοπανοποιος ειναι ο λογος που παει το πονηρο μυαλο σου
μαλακα βλεποω μποξ Καστανιο-Τσαρλο στα 70 κιλα και πεφτει το ξυλο της αρκουδαςδεν περναει η κωλομερα με τιποτα
ειδα τα τελευταια king of the streets πριν λιγο χορτασα μπουνιδι κατι γομαρια σε μια ταρατσαμαλακα βλεποω μποξ Καστανιο-Τσαρλο στα 70 κιλα και πεφτει το ξυλο της αρκουδας
τα ειδα...καλα ηταν..μιλαμε για τιτλο τωρα εδω αιμα βια και ιδρωτα δεστο λεμεειδα τα τελευταια king of the streets πριν λιγο χορτασα μπουνιδι κατι γομαρια σε μια ταρατσα
στο τιουμπ το ανεβασαν?τα ειδα...καλα ηταν..μιλαμε για τιτλο τωρα εδω αιμα βια και ιδρωτα δεστο λεμε
δεν ξερω οτε το βλεπω ο αγωνας ηταν μετα τις 5 το πρωι..λογικα θα εχει ανεβειστο τιουμπ το ανεβασαν?
παναδωδεν ξερω οτε το βλεπω ο αγωνας ηταν μετα τις 5 το πρωι..λογικα θα εχει ανεβει
Τι λέει μαν με τις γαμιολεςδεν ξερω οτε το βλεπω ο αγωνας ηταν μετα τις 5 το πρωι..λογικα θα εχει ανεβει
εδω μαν τους γαμαμε ασφαλιτικα,δικηγορικα και ΜητσοτακικαΤι λέει μαν με τις γαμιολες
εδω μαν τους γαμαμε ασφαλιτικα,δικηγορικα και Μητσοτακικα