Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.627
- Πόντοι
- 14.936
Μην στεναχωριέσαι Άντζελο...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα είναι...
Οι πόλεις πέφτουν μόνο όταν πέσουν οι καρδιές μας...
Μην στεναχωριέσαι Άντζελο...
Ξεκωλολαοθαλασσα;βγηκα 2 ωρες εξω αγανακτησα δεν το ξανακανω το λαθος ουτε με σεισμο δεν κουνιεμαι
μπα νεκρα μονο λεωφορεια σερνονται στους δρομουςΞεκωλολαοθαλασσα;
Ναι πτώμα έγινες πτωμαμπα νεκρα μονο λεωφορεια σερνονται στους δρομους
ζεστη πολυ ζεστη και κουραση φυσικα
μονο ΑΓΝΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΕ ΜΠΟΥ,ΑΓΩΝΕΣ,ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΛΠμπα νεκρα μονο λεωφορεια σερνονται στους δρομους
ζεστη πολυ ζεστη και κουραση φυσικα
πτωμα κανονικα παω να κανω ενα φραπογαλο μπομπα στην καφεινη να ισιωσωΝαι πτώμα έγινες πτωμα
ποσες κουταλιες καφε και ζαχαρη βαζειςπτωμα κανονικα παω να κανω ενα φραπογαλο μπομπα στην καφεινη να ισιωσω
Τις μπουγατσες μη κάνεις γάργαραπτωμα κανονικα παω να κανω ενα φραπογαλο μπομπα στην καφεινη να ισιωσω
1 καφε σκασμενη 2 κοφτες ζαχαρη και γαλα παιδια πολυ γαλα σαλλλλλονικιωτικοποσες κουταλιες καφε και ζαχαρη βαζεις
ρε τι ειναι αυτο το νεροπλυμμα;1 καφε σκασμενη 2 κοφτες ζαχαρη και γαλα παιδια πολυ γαλα σαλλλλλονικιωτικο
ρε τι ειναι αυτο το νεροπλυμμα;
εγω παιρνω τον νες την ποικιλια νταρκ και βαζω 2,5 περιπου κουταλιες γεματες καφε 2 κοφτες ζαχαρη και λιγο γαλα...
βαρυς πικρος και τα νευρα λαστιχακια σαν αυτα που βαζουν στα αλλαντικαρε τι ειναι αυτο το νεροπλυμμα;
εγω παιρνω τον νες την ποικιλια νταρκ και βαζω 2,5 περιπου κουταλιες γεματες καφε 2 κοφτες ζαχαρη και λιγο γαλα...
οχι ρε κανω ασκησεις χαλαρωσηςς εδω και καιρο εχω ηρεμησει δεν με πιανει και ο καφεςβαρυς πικρος και τα νευρα λαστιχακια σαν αυτα που βαζουν στα αλλαντικα
για πες τι ειναι οι ασκησεις αυτεςοχι ρε κανω ασκησεις χαλαρωσηςς εδω και καιρο εχω ηρεμησει δεν με πιανει και ο καφες
ξεδιπλωνω τον νου μου,τα τσακρα μου,τις πυλες ενεργειας μου μαζι με ενα μπουκαλι ουισκυγια πες τι ειναι οι ασκησεις αυτες
ενας απαεωνισκος σιγουρα θα ενδιαφερεται μια και δεν καταφερε να παρει τα ψιχουλα της βενζινης.....Ανακοίνωση:
Έσκασε νέο επίδομα 430,00 μεικτά.
πανηρεμος,πραος,μειλιχιος....Δεν αποδιδουν οι ασκησεις χαλαρωσης και ηρεμιας.ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ