Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
στο φολαουτ ναι ιδια ολα ειναι μιξερ
τι ετοιμαζει ο γερο τομ διπλο 3ωρο υπερθεαμα το 2023 και το 2024 τι θα δουμε παλι γαμωτο αν ζουμε μεχρι τοτε?
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
στο φολαουτ ναι ιδια ολα ειναι μιξερ
Αρχισε να μου την δινει ο γερο Τομ,γυριζει ταινιες και νομιζει οτι δουλευει ανθρακωρυχος στα εγκατα της γηςστο φολαουτ ναι ιδια ολα ειναι μιξερ
τι ετοιμαζει ο γερο τομ διπλο 3ωρο υπερθεαμα το 2023 και το 2024 τι θα δουμε παλι γαμωτο αν ζουμε μεχρι τοτε?![]()
Nα πώ;Πείτε μια σειρά να έχει τουλάχιστον 6-7 σεζόν εύκολη να την βλέπω για υπνωτικό.
Μόλις τελείωσα το Seinfeld ...
Kωνσταντινου και Ελενης,εχω χασει σεζον,το παιζει σερι 20 χρονιαΠείτε μια σειρά να έχει τουλάχιστον 6-7 σεζόν εύκολη να την βλέπω για υπνωτικό.
Κωνσταντίνου και ΕλένηςΠείτε μια σειρά να έχει τουλάχιστον 6-7 σεζόν εύκολη να την βλέπω για υπνωτικό.
Για δώσε προγνωστικά για το αυριανό, εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα.Κωνσταντίνου και Ελένης![]()
Δε μπορώ να είμαι αμερόληπτος.Για δώσε προγνωστικά για το αυριανό, εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα.
Είδα Συμμορίες Ν. Υόρκης, κοσμοτεΦαστ εντ φιουριους στο Σταρ.Το πρωτο το καλο![]()
Γι' αυτούς όμως δεν παύει να είναι δουλειά.Αρχισε να μου την δινει ο γερο Τομ,γυριζει ταινιες και νομιζει οτι δουλευει ανθρακωρυχος στα εγκατα της γης![]()
Σιγα,ξες τι ειναι να στεκεσαι μεσα στον ηλιο για να γυρισεις ενα πλανο?Αυτοι οι τυχεροι απολαμβανουν την σκιαΓι' αυτούς όμως δεν παύει να είναι δουλειά.
Έχεις δει τι γυμναστική έχει κάνει ο Θωρ, για να γίνει Θωρ?Σιγα,ξες τι ειναι να στεκεσαι μεσα στον ηλιο για να γυρισεις ενα πλανο?Αυτοι οι τυχεροι απολαμβανουν την σκια![]()
Ναι αλλα ο καπτεν Αμερικα το σηκωσε για πλακα το σφυριΣε ποια σουβλακερί να πάει πρώτα ο νέος πρέσβης-βάρος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις δει τι γυμναστική έχει κάνει ο Θωρ, για να γίνει Θωρ?![]()
Άλλο αυτό...Ναι αλλα ο καπτεν Αμερικα το σηκωσε για πλακα το σφυρι![]()
Ψιλοβαρετα,σεναρια που μπαζουν,χανεται η μπαλα με τα ταιμ τραβελς,απλα να περασει το διωρο.Προτιμω να βλεπω ταινιες του 50 και 60 παρα αυτα,ηδη κατεβασα 4-5Άλλο αυτό...
Κεραυνό όμως ακόμη να κάνει.
Έλεγα να πάω να δω Γιατρό Παράξενο, αλλά διάβασα ότι πρέπει να κάνεις φροντιστήριο πιο πριν για να καταλάβεις τι γίνεται...
Χειμώνα στη σαλονάρα...![]()
Μικρός μου άρεσαν πολύ, ακόμη και οι ασπρόμαυρες.Ψιλοβαρετα,σεναρια που μπαζουν,χανεται η μπαλα με τα ταιμ τραβελς,απλα να περασει το διωρο.Προτιμω να βλεπω ταινιες του 50 και 60 παρα αυτα,ηδη κατεβασα 4-5![]()
Προτιμω τις ασπρομαυρεςΜικρός μου άρεσαν πολύ, ακόμη και οι ασπρόμαυρες.
Τώρα δεν έχω χρόνο για να ψάχνω, αργότερα...![]()