Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
δεν φανηκε θα την επεσε σε κανενα παγκακι ντιρλα μεχρι να σταματησουν να γυρνανε ολα καρουζελΕίδες μπουχο φαίνεται από Καλαμαριά;
δεν φανηκε θα την επεσε σε κανενα παγκακι ντιρλα μεχρι να σταματησουν να γυρνανε ολα καρουζελΕίδες μπουχο φαίνεται από Καλαμαριά;
Όχι στο υπόγειο είναι σουραςδεν φανηκε θα την επεσε σε κανενα παγκακι ντιρλα μεχρι να σταματησουν να γυρνανε ολα καρουζελ
Μελεταω τις γαστρονομικες προτασεις του μπου.Τι λεει ο κτηνιατρος?Εχει καμια σκυλοτροφη να μας προτεινειΝασοοοο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι λέει μαν;
Έχει ρεπό σημεραΜελεταω τις γαστρονομικες προτασεις του μπου.Τι λεει ο κτηνιατρος?Εχει καμια σκυλοτροφη να μας προτεινει![]()
δεν εχει κινητρο τωρα περιμενει τον τελικο να κανει flaming στους ζελουςΌχι στο υπόγειο είναι σουρας
εισαστε ολοι σας κουρελες...
Για πές, για πές, μόλις πήρα το επίδομα ρεύματοςΣήμερα είστε τυχεροί θα σας μεταδώσω λίγη ακόμα από την τεραστίων διαστάσεων γνώση και εμπειρία μου.
Εμπειρο Νέος Κόσμος.
Οι επόμενη πληροφορία πληρώνεται.
Kατσε σε κανα διμηνο ξαναρωταςΓια πές, για πές, μόλις πήρα το επίδομα ρεύματος![]()
το τοκιο ντριφτ μονο λεει με το τουμπανο rx7 του χανΦαστ εντ φιουριους στο Σταρ.Το πρωτο το καλο![]()
Η κρίση σου για το ασφαλιστικό ήταν ιδιαιτέρως εμπεριστατωμένη.Kατσε σε κανα διμηνο ξαναρωτας![]()
A εγω το πηρα πρεφα οταν ημουν λυκειο ακομα,αλλα δεν σκαω με τετοιαΗ κρίση σου για το ασφαλιστικό ήταν ιδιαιτέρως εμπεριστατωμένη.
Αυτό φοβούμαι και εγώ.......![]()
Ναι αλλα δεν εχει Ντομινικ Τορετο να λεει για φαμιλιατο τοκιο ντριφτ μονο λεει με το τουμπανο rx7 του χαν
γιαυτο μαλλονA εγω το πηρα πρεφα οταν ημουν λυκειο ακομα,αλλα δεν σκαω με τετοια
Ναι αλλα δεν εχει Ντομινικ Τορετο να λεει για φαμιλια![]()
Φτάνει για σουβλακια?Για πές, για πές, μόλις πήρα το επίδομα ρεύματος![]()
Ναι ωραιο,ειχε και χιουμορακι,χοντροκομμενο βεβαια αλλα δε βαριεσαι.Λιγο τα χαλασαν με το αμορε μεταξυ αδερφης Σο με Χομπς.Το πρωτο το χα δει πιτσιρικας και μου αρεσε,τα αλλα σουπαγιαυτο μαλλον
το αλλο που μου αρεσε μετα ειναι το hobbs and shaw και αυτο δεν εχει βιν ντιζελ τι συμπτωση
μουναρα η αδερφη του σο επαιξε και σε ενα mission impossibleΝαι ωραιο,ειχε και χιουμορακι,χοντροκομμενο βεβαια αλλα δε βαριεσαι.Λιγο τα χαλασαν με το αμορε μεταξυ αδερφης Σο με Χομπς.Το πρωτο το χα δει πιτσιρικας και μου αρεσε,τα αλλα σουπα![]()
Ασε ρε πνεύμα αντιλογίας......Φτάνει για σουβλακια?
Αλεξιζεις αδερφέ...Ασε ρε πνεύμα αντιλογίας......
40€ επίδομα καυσίμων
600€ επίδομα ρεύματος
![]()
Eχω χασει την μπαλα με τις αποστολες του Τομμουναρα η αδερφη του σο επαιξε και σε ενα mission impossible![]()
Η ερώτηση που περίμενα ήταν πόσο πλήρωσες για ΔΕΗ;Αλεξιζεις αδερφέ...