Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
σε πιο εισαι? εχει γινει πολυ καψιμο τωραfar cry επαιζα στο πλευ3
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
σε πιο εισαι? εχει γινει πολυ καψιμο τωραfar cry επαιζα στο πλευ3
έχω 2ο πτυχίο σε εξέλιξη, κάτι σεμινάρια από απόσταση, αν πιάσουμε και τα παιχνίδια ζήσε Μάη μου, καταλαβαίνεις...far cry επαιζα στο πλευ3
το 3..μπορει να παρω το καινουριο στην λαπτοπια μετα τα ντουμ και χαλοσε πιο εισαι? εχει γινει πολυ καψιμο τωρα![]()
κουμπωσε το ρωσικο stalker με το τσερνομπιλ και τα ζομπι παλιατζουρα αλλα η ατμοσφαιρα ειναι σκετη καταθλιψηοτι θα καω ειναι το μονο σιγουρο αλλα θα το κανω..παιζει να με γαμησει η κυρα βεβαια αλλα δεν πειραζει
μουναρα η μαγισσατο 3..μπορει να παρω το καινουριο στην λαπτοπια μετα τα ντουμ και χαλο
λαπτοπ?απο βδομαδα θα το εχω το εργαλειο ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ
ρε συ αυτοι οι πιτσιρικαδες ειναι φοβεροι..αχρηστος εγω αυτοι ξεραν τα παντα..πληρης κατατοπισημουναρα η μαγισσα![]()
ναι..λαπτοπ?
με ή χωρίς μεντεσέδες?ρε συ αυτοι οι πιτσιρικαδες ειναι φοβεροι..αχρηστος εγω αυτοι ξεραν τα παντα..πληρης κατατοπιση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι..
τους μεντεσεδες θα παω να φτιαξω...με ή χωρίς μεντεσέδες?![]()
![]()
να πετάγεσαι και στην δουλειά που και που...οτι θα καω ειναι το μονο σιγουρο αλλα θα το κανω..παιζει να με γαμησει η κυρα βεβαια αλλα δεν πειραζει
σκοτωσε τα πανταΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ
αυπνοςνα πετάγεσαι και στην δουλειά που και που...![]()
στηρίζω και εγω μαζι σουΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ
το δευτερο το εχω παιξει το πρωτο δεν το ξερω θα το δω οταν ερθει η ωρα@athinaios44 δοκιμασε shadowgun Legents and Call of Duty online its for Pc and mobile! very nice
παιξτε το μαζιτο δευτερο το εχω παιξει το πρωτο δεν το ξερω θα το δω οταν ερθει η ωρα
το πρωτο εμενα μου αρεσει περισσότερο ....οταν εχω χρόνο και αυτο παιζω δοκίμασε τοτο δευτερο το εχω παιξει το πρωτο δεν το ξερω θα το δω οταν ερθει η ωρα