athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
δλδ???οχι γιατι εμεις εχουμε ποιο Δυνατή φιλια![]()
εγω θελω μονο τον μπαρουληδλδ???![]()
τι δηλαδή ο Αθηναιος ειναι ο καλύτερος μου φιλος εδω μεσαδλδ???![]()
ονειδος ρεgaydes![]()
θα ζηλέψει ο σέσκουλας, θα τα βάλει με τον βάρο και βλέπω να έχουμε την ιλιάδα του μπου...εγω θελω μονο τον μπαρουλη
και ο βάρος?τι δηλαδή ο Αθηναιος ειναι ο καλύτερος μου φιλος εδω μεσα
εσυ δεν ξερεις τι θελεις μια τον μπαρουλη μια τον προβοσκιδολαγνο...τινεις να γινεις ντιντηςεγω θελω μονο τον μπαρουλη
μην σπαμμαρεις μουνηεσυ δεν ξερεις τι θελεις μια τον μπαρουλη μια τον προβοσκιδολαγνο...τινεις να γινεις ντιντης
παρακαλω με ζητησατε?λοιπον..@Reznov;;;;;;;
αποφασισα να δωσω μεγαλυτερο νοημα στην ζωη μου...σκεφτομαι να ξεκινησω να παιζω doom kai halo σε πισακι...πιτσιρικαδες μου εφτιαξαν λογαριασμο steam,τσεπωσα χειριστηριο απο πλευ4 που κανει σε πι σι μαλλον απο βδομαδα θα μου εχουν φτιαξει το τουρμπατο λαπτοπ...ασχολεισαι με τετοια παιχνιδια;παρακαλω με ζητησατε?
αποφασισα να δωσω μεγαλυτερο νοημα στην ζωη μου...σκεφτομαι να ξεκινησω να παιζω doom kai halo σε πισακι...πιτσιρικαδες μου εφτιαξαν λογαριασμο stream,τσεπωσα χειριστηριο απο πλευ4 που κανει σε πι σι μαλλον απο βδομαδα θα μου εχουν φτιαξει το τουρμπατο λαπτοπ...ασχολεισαι με τετοια παιχνιδια;
ασχολεισαι εσυ;
κατι λιγα first person πιο πολυ f.e.a.r far cry cod και τετοιααποφασισα να δωσω μεγαλυτερο νοημα στην ζωη μου...σκεφτομαι να ξεκινησω να παιζω doom kai halo σε πισακι...πιτσιρικαδες μου εφτιαξαν λογαριασμο steam,τσεπωσα χειριστηριο απο πλευ4 που κανει σε πι σι μαλλον απο βδομαδα θα μου εχουν φτιαξει το τουρμπατο λαπτοπ...ασχολεισαι με τετοια παιχνιδια;
όχι, γιατί θα καώ...ασχολεισαι εσυ;
far cry επαιζα στο πλευ3κατι λιγα first person πιο πολυ f.e.a.r far cry cod και τετοια
οτι θα καω ειναι το μονο σιγουρο αλλα θα το κανω..παιζει να με γαμησει η κυρα βεβαια αλλα δεν πειραζειόχι, γιατί θα καώ...