Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.217
Πόντοι
5.506
και αλλα περιεργα πραγματα συμβαινουν στο σαι....
προχτες ο αλλος εφτιαξε νημα που εψαχνε ντεντεκτιβ και σημερα ενας αλλος ανοιξε νημα οτι του κλεψανε τον πουτσο ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.599
Πόντοι
12.756
ειμαστε ετοιμοι,ΕΤΟΙΜΟΙ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Επισης μαζι με το νημα για τον ντεντεκτιβ που λες βρηκε και ο Αλεξ71 γκομενα απο την Κολομβια , ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
δεν μπορει να βρει απο το Ξυλοκαστρο και βρηκε απο εκει , ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.217
Πόντοι
5.506
ο βαρος ειναι στο μεροκαματο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επισης μαζι με το νημα για τον ντεντεκτιβ που λες βρηκε και ο Αλεξ71 γκομενα απο την Κολομβια , ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
δεν μπορει να βρει απο το Ξυλοκαστρο και βρηκε απο εκει , ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
υποπτα γιατρε μου ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
με το δοκιμαστικο κατσαβίδι στο κωλο ειναι και κραταει μια λαμπα με τα δόντια , αν δεν εχει ντυθει χριστουγεννιατικο δεντρο νομιζω ναι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.599
Πόντοι
12.756
με το δοκιμαστικο κατσαβίδι στο κωλο ειναι και κραταει μια λαμπα με τα δόντια , αν δεν εχει ντυθει χριστουγεννιατικο δεντρο νομιζω ναι
ηρθαν νωρις τα Χριστουγεννα μαζι με Πασχαλια δοξα και τιμη στον μπαρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

υποπτα γιατρε μου ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ!
οταν εμφανίζεται ο Αλεξ ερχεται και η γουινι , η γουινι λεει οτι θελει εμενα , αλλα ο Αλεξ δεν μου λεει για τις παλιες του σχεσεις , ενω εχει πει μεχρι και για την εγχείρηση σκωληκοειδίτη που εχει κάνει εδω στο μπου. Η Κολομβιανα θα έρθει καλοκαιρι λες και δουλευει εκει και δεν μπορει να παρει αδεια , που εχει ενα βρακι πλυνε βγαλε ..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ τωρα ? μηπως περιμένει να παρει προφισιενσυ ? μηπως περιμενει να κανει εγχειρηση να κοψει τα μπαλακια της

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.217
Πόντοι
5.506
οταν εμφανίζεται ο Αλεξ ερχεται και η γουινι , η γουινι λεει οτι θελει εμενα , αλλα ο Αλεξ δεν μου λεει για τις παλιες του σχεσεις , ενω εχει πει μεχρι και για την εγχείρηση σκωληκοειδίτη που εχει κάνει εδω στο μπου. Η Κολομβιανα θα έρθει καλοκαιρι λες και δουλευει εκει και δεν μπορει να παρει αδεια , που εχει ενα βρακι πλυνε βγαλε ..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ τωρα ? μηπως περιμένει να παρει προφισιενσυ ? μηπως περιμενει να κανει εγχειρηση να κοψει τα μπαλακια της

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ανεξηγητα ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.599
Πόντοι
12.756

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
τον βλεπω τον αλεξ οταν θα τα σκασει στον κολομπιανο για να ερθει ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ξαφνικη μεταβιβαση ακινητων στην Αβανα,μεταφορα χρηματων Κουβα και θανατο απο ανακοπη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
ο Πουση εχθες γιατι δεν μεθυσε ? και που ειναι τωρα ? Δουλευει ?

• Like
Αντιδράσεις: baros

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.599
Πόντοι
12.756
ο Πουση εχθες γιατι δεν μεθυσε ? και που ειναι τωρα ? Δουλευει ?
νομιζω οτι κανει ενδοσκοπηση ο πουσυ με τον εσωτερο εαυτο του,μια ομφαλοσκοπηση θα ελεγα...επισης εννοειται οτι δουλευει μαζι με τους αλγερινους βουτα πορτοφολια στον ησαπ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Γιατι τωρα που ανοιξαν τα μπαρακια ειπε η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ οτι δεν παει γιουροβίζιον με την Κυπρο ?
Τι παει να πει αυτο σε συνδιασμο με τον αλλον που θελει Ι5 και οι Τουρκοι κανουν τζετ σκι γυρω απο το νησι ?

• Like
Αντιδράσεις: baros

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.599
Πόντοι
12.756
Γιατι τωρα που ανοιξαν τα μπαρακια ειπε η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ οτι δεν παει γιουροβίζιον με την Κυπρο ?
Τι παει να πει αυτο σε συνδιασμο με τον αλλον που θελει Ι5 και οι Τουρκοι κανουν τζετ σκι γυρω απο το νησι ?
που ειναι ο σαικοκιλερ;εσφαξε κανεναν,εχει ριγη και τρεμουλο απο τα αναβολικα;σουτιασε συνθολ στα μπρατσα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.375
Πόντοι
5.506

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Mήπως η Γουινι είναι η κολομπιάνα να αποσύρω την πρόταση γάμου που έχω στείλει σε πιμι; ΣΕ ΠΙΜΙ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Mήπως η Γουινι είναι η κολομπιάνα να αποσύρω την πρόταση γάμου που έχω στείλει σε πιμι; ΣΕ ΠΙΜΙ;
δεν ξερω , ΔΕΝ ΞΕΡΩ

επίσης, γιατι στην Ιαπωνικές τσοντες παντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ ο αλλος κρεμπιαζει μεσα , ενω σε όλες τις αλλες δεν γινεται αυτο ή σπανια ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom