You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
ειμαστε ετοιμοι,ΕΤΟΙΜΟΙ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.217
- Πόντοι
- 5.506
ο βαρος ειναι στο μεροκαματο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υποπτα γιατρε μου ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ!Επισης μαζι με το νημα για τον ντεντεκτιβ που λες βρηκε και ο Αλεξ71 γκομενα απο την Κολομβια , ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
δεν μπορει να βρει απο το Ξυλοκαστρο και βρηκε απο εκει , ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.474
- Πόντοι
- 12.756
με το δοκιμαστικο κατσαβίδι στο κωλο ειναι και κραταει μια λαμπα με τα δόντια , αν δεν εχει ντυθει χριστουγεννιατικο δεντρο νομιζω ναιο βαρος ειναι στο μεροκαματο?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
ηρθαν νωρις τα Χριστουγεννα μαζι με Πασχαλια δοξα και τιμη στον μπαρομε το δοκιμαστικο κατσαβίδι στο κωλο ειναι και κραταει μια λαμπα με τα δόντια , αν δεν εχει ντυθει χριστουγεννιατικο δεντρο νομιζω ναι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.474
- Πόντοι
- 12.756
οταν εμφανίζεται ο Αλεξ ερχεται και η γουινι , η γουινι λεει οτι θελει εμενα , αλλα ο Αλεξ δεν μου λεει για τις παλιες του σχεσεις , ενω εχει πει μεχρι και για την εγχείρηση σκωληκοειδίτη που εχει κάνει εδω στο μπου. Η Κολομβιανα θα έρθει καλοκαιρι λες και δουλευει εκει και δεν μπορει να παρει αδεια , που εχει ενα βρακι πλυνε βγαλε ..ο βαρος ειναι στο μεροκαματο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υποπτα γιατρε μου ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ τωρα ? μηπως περιμένει να παρει προφισιενσυ ? μηπως περιμενει να κανει εγχειρηση να κοψει τα μπαλακια της
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.217
- Πόντοι
- 5.506
ανεξηγητα ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ!οταν εμφανίζεται ο Αλεξ ερχεται και η γουινι , η γουινι λεει οτι θελει εμενα , αλλα ο Αλεξ δεν μου λεει για τις παλιες του σχεσεις , ενω εχει πει μεχρι και για την εγχείρηση σκωληκοειδίτη που εχει κάνει εδω στο μπου. Η Κολομβιανα θα έρθει καλοκαιρι λες και δουλευει εκει και δεν μπορει να παρει αδεια , που εχει ενα βρακι πλυνε βγαλε ..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ τωρα ? μηπως περιμένει να παρει προφισιενσυ ? μηπως περιμενει να κανει εγχειρηση να κοψει τα μπαλακια της
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
τον βλεπω τον αλεξ οταν θα τα σκασει στον κολομπιανο για να ερθει ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ξαφνικη μεταβιβαση ακινητων στην Αβανα,μεταφορα χρηματων Κουβα και θανατο απο ανακοπηοταν εμφανίζεται ο Αλεξ ερχεται και η γουινι , η γουινι λεει οτι θελει εμενα , αλλα ο Αλεξ δεν μου λεει για τις παλιες του σχεσεις , ενω εχει πει μεχρι και για την εγχείρηση σκωληκοειδίτη που εχει κάνει εδω στο μπου. Η Κολομβιανα θα έρθει καλοκαιρι λες και δουλευει εκει και δεν μπορει να παρει αδεια , που εχει ενα βρακι πλυνε βγαλε ..
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
νομιζω οτι κανει ενδοσκοπηση ο πουσυ με τον εσωτερο εαυτο του,μια ομφαλοσκοπηση θα ελεγα...επισης εννοειται οτι δουλευει μαζι με τους αλγερινους βουτα πορτοφολια στον ησαπο Πουση εχθες γιατι δεν μεθυσε ? και που ειναι τωρα ? Δουλευει ?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
που ειναι ο σαικοκιλερ;εσφαξε κανεναν,εχει ριγη και τρεμουλο απο τα αναβολικα;σουτιασε συνθολ στα μπρατσα;Γιατι τωρα που ανοιξαν τα μπαρακια ειπε η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ οτι δεν παει γιουροβίζιον με την Κυπρο ?
Τι παει να πει αυτο σε συνδιασμο με τον αλλον που θελει Ι5 και οι Τουρκοι κανουν τζετ σκι γυρω απο το νησι ?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.187
- Πόντοι
- 2.606
ο Πουση εχθες γιατι δεν μεθυσε ? και που ειναι τωρα ? Δουλευει ?
είχε να προετοιμάσει την διαδήλωση για το κομμα, λόγω πρωτομαγιάς...

athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
με 500 ευρω καθε μηνα γινεται ΔΕΞΙΟΣ λες;είχε να προετοιμάσει την διαδήλωση για το κομμα, λόγω πρωτομαγιάς...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.375
- Πόντοι
- 5.506
Mήπως η Γουινι είναι η κολομπιάνα να αποσύρω την πρόταση γάμου που έχω στείλει σε πιμι; ΣΕ ΠΙΜΙ;οταν εμφανίζεται ο Αλεξ ερχεται και η γουινι , η γουινι λεει οτι θελει εμενα , αλλα ο Αλεξ δεν μου λεει για τις παλιες του σχεσεις , ενω εχει πει μεχρι και για την εγχείρηση σκωληκοειδίτη που εχει κάνει εδω στο μπου. Η Κολομβιανα θα έρθει καλοκαιρι λες και δουλευει εκει και δεν μπορει να παρει αδεια , που εχει ενα βρακι πλυνε βγαλε ..
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.474
- Πόντοι
- 12.756
δεν ξερω , ΔΕΝ ΞΕΡΩMήπως η Γουινι είναι η κολομπιάνα να αποσύρω την πρόταση γάμου που έχω στείλει σε πιμι; ΣΕ ΠΙΜΙ;
επίσης, γιατι στην Ιαπωνικές τσοντες παντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ ο αλλος κρεμπιαζει μεσα , ενω σε όλες τις αλλες δεν γινεται αυτο ή σπανια ?