The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.471
- Πόντοι
- 25.467
Διπλό καλαμάκι. Στο λουκάνικο, άλλαξε προμηθευτή και είναι μάπα.Με διπλό καλαμάκι με λουκάνικο η με κοτονπουκιες ;
Διπλό καλαμάκι. Στο λουκάνικο, άλλαξε προμηθευτή και είναι μάπα.Με διπλό καλαμάκι με λουκάνικο η με κοτονπουκιες ;
θα προσπαθησω . ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩΘα με κάνει σεο ;![]()
Ολα τα ξέρεις σκατογρια..Διπλό καλαμάκι. Στο λουκάνικο, άλλαξε προμηθευτή και είναι μάπα.
Μαλακια το λεπτυνε και τώρα αναγκαζόμαστε και το τρώμεΔιπλό καλαμάκι. Στο λουκάνικο, άλλαξε προμηθευτή και είναι μάπα.
Ολα τα ξέρεις σκατογρια..
Εγώ τα χω κόψει αυτά, έφαγα πασχαλινά αυγά, γραβιέρα Αμφιλοχίας και παξιμάδια Κυθήρων για βράδυ..
Μαλακια το λεπτυνε και τώρα αναγκαζόμαστε και το τρώμε![]()
Απλώς γερνάει. Και οι γέροι είναι καταδικασμένοι να ανατρέχουν τις αναμνήσεις τους για να ζήσουν.![]()
Έχουμε και άκρες εκεί.......αναλαβετε τον εσεις εγω ειμαι προκατειλημενος και θα του βγαλω τα αρχιδια να τα κολλησω στα αυτια του θα τον παω τσιρκο μεντρανο
Εσύ τι είσαι????καλα γραφεις στο μπου
και μονο αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει
κοψε λασπη οσο ειναι νωρις
οι μισοι εδω ειναι τρελακηδες και οι αλλοι μισοι αυτοκτονικοι
Κορυδαλλό η Διαβατά
Ρε μουνόπανα όλα !!!
μου θελετε να γινετε και επιτυχημένοι γαμω την τρελα σας
τσακωσαμε πρωινό πελάτη και δεν ειναι κανεις στο ποστο του!!
....ηταν η βραδια που εσπασε το στοιχειωμενο ρεκορ του καχι καχιασβιλι...Νομιζω το εχω ξαναπει, μια μερα γαμησα το πρωι την μια γκομενα μου. Μετα ζητησα απο την δευτερη να βρεθουμε το βραδακι, και μου λεει "δεν μπορω σημερα". Παιρνω κι εγω λοιπον μια βιζιτα. Μολις φευγει η βιζιτα απο το σπιτι, με παιρνει τηλεφωνο η αλλη και λεει "τελικα μπορω, να ερθω?" και ηρθε. Και ηθελε και δυο φορες. Ο αρχοντας αντεξε ομως
ρε τον πουστη τι σκεφτηκε για να υμνησει παλι τον κουλη....Μου ειπε οτι οπως παει το πραγμα στην Κολομβια αποκλειεται να εμβολιασθεί συντομα, και οτι ειμαστε πολυ τυχεροι στην Ελλαδα που προχωραει τοσο γρηγορα το θεμα
Ρε μουνόπανα όλα !!!
μου θελετε να γινετε και επιτυχημένοι γαμω την τρελα σας
τσακωσαμε πρωινό πελάτη και δεν ειναι κανεις στο ποστο του!!
Ειδικά τα κόκαλα της λεκάνης ...
![]()
και το βυζακι και το κοκαλο στο μουνι/μπουτι
εχουμε πισω οψη?