troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.107
- Πόντοι
- 5.506
εδω τσιμπισε μεχρι το 50αρικο του κατωτατου μισθου αυτα δεν θα παρει?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ.....εχεις λεφτα να φανε και οι κοτες ΑΡΑ δεν θα παρεις τιποτα
εδω τσιμπισε μεχρι το 50αρικο του κατωτατου μισθου αυτα δεν θα παρει?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ.....εχεις λεφτα να φανε και οι κοτες ΑΡΑ δεν θα παρεις τιποτα
δεν μπορω να το παρω αυτο το γαμημενο , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩεδω τσιμπισε μεχρι το 50αρικο του κατωτατου μισθου αυτα δεν θα παρει?
Δεν το παρακολουθώ ρε συ,απλά έχει καλές εκφράσεις για gifάρισμαεχει βγει ο κολλητος μου ειναι σπιτι , αυτη την εβδομάδα γινεται της γαμιολας στο παιχνιδι
θυμησου την λεξη : ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ , θα πεσει γελιο
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για λογαριασμο τουεδω τσιμπισε μεχρι το 50αρικο του κατωτατου μισθου αυτα δεν θα παρει?
μας γαμησεςΔεν το παρακολουθώ ρε συ,απλά έχει καλές εκφράσεις για gifάρισμα
ξερω γω;35;εχει βγει ο κολλητος μου ειναι σπιτι , αυτη την εβδομάδα γινεται της γαμιολας στο παιχνιδι
θυμησου την λεξη : ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ , θα πεσει γελιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποσα ειναι στο συνολο ? 30 ευρω ?
θα το παρει η πινεζα και θα το τσιμπας εσυ....νο μερσι στους χαμηλομισθουςδεν μπορω να το παρω αυτο το γαμημενο , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ξεκινα να ντρεπεσαι γι αυτους που ψηφισες , εχεις πολλους για να ντρεπεσαι μεχρι να φτασεις σε εμενα ..ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για λογαριασμο του
παραπανω της δινει λογικα αρα φραγκο δεν θα παρει Πινεζαθα το παρει η πινεζα και θα το τσιμπας εσυ....νο μερσι στους χαμηλομισθους
παραπανω παιρνει εννοειται !!! δεν ειναι σαν και εσας την πλεμπαπαραπανω της δινει λογικα αρα φραγκο δεν θα παρει Πινεζα
το θυμαμαι ρε μαλακα με την ΠΟΡΝΗ ΕΠΙ ΓΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΣΕΙ Η ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΣΤΑΦΥΛΙ...και εχεις και τις πουτανες να την παρακολουθουν ακομα και σημεραξεκινα να ντρεπεσαι γι αυτους που ψηφισες , εχεις πολλους για να ντρεπεσαι μεχρι να φτασεις σε εμενα ..
Εδω ρε μαλάκα η Μενεγακη επαιρνε το επιδομα πολυτεκνων , για μενα λες , γαμιολη
χαχαχαχχααχαχαχχααααχ με τον ανθυποκατωτατο την εχειπαραπανω της δινει λογικα αρα φραγκο δεν θα παρει Πινεζα
ααα θα διαφωνησω μαζι σου , πολυ καλο κορίτσι , παρα πολυ καλοτο θυμαμαι ρε μαλακα με την ΠΟΡΝΗ ΕΠΙ ΓΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΣΕΙ Η ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΣΤΑΦΥΛΙ...και εχεις και τις πουτανες να την παρακολουθουν ακομα και σημερα
στα τσιμπουκια εννοειται..εχει ανακουφισει ολο τον αντενναααα θα διαφωνησω μαζι σου , πολυ καλο κορίτσι , παρα πολυ καλο
εχει και βυζαρες η πουτανα , καυλα ειναιστα τσιμπουκια εννοειται..εχει ανακουφισει ολο τον αντεννα
πουτανα στην ψυχη ομως αρα επανερχομαστε στην μονη λυσις που προανεφερα...εχει και βυζαρες η πουτανα , καυλα ειναι
Πάρτους και τα σώβρακα...ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ? Ε ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΟΥΣΤΗ
μαυρα της τα δινεις....γιαυτο παιρνει οτι επιδομα υπαρχει.παραπανω παιρνει εννοειται !!! δεν ειναι σαν και εσας την πλεμπα
η ψυχικά πουτανες ειναι οι καλυτερες , το ζουν το εργο !!πουτανα στην ψυχη ομως αρα επανερχομαστε στην μονη λυσις που προανεφερα...
η ψυχικά πουτανες ειναι οι καλυτερες , το ζουν το εργο !!