shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ολο αυτο τον καιρο που έλειπες μας εφαγε ο Νιπλης που ειναι και που ειναι ο Τροβαδούρος τετοια αγαπη ουτε εγω με τον ΑθηναιοΘα μπω σε ρυθμό σιγά-σιγά...![]()
Τα βλέπεις και ο γαμιολης ο Αθηναίος πουλάει φούμαρα ότι ρωταγε για Τροβα !!ολο αυτο τον καιρο που έλειπες μας εφαγε ο Νιπλης που ειναι και που ειναι ο Τροβαδούρος τετοια αγαπη ουτε εγω με τον Αθηναιο![]()
ντροπη ρεΤα βλέπεις και ο γαμιολης ο Αθηναίος πουλάει φούμαρα ότι ρωταγε για Τροβα !!
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ
Ξεφτίλα , με ξένα κόλλυβα πας να κάνεις τον καλό...ντροπη ρε![]()
Μη λέτε μαλακίες, ακριβώς τα ίδια αυτοκίνητα ήταν, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Απλά είχαν το κουσούρι οτι με το παραμικρό ξεκόλλαγε το πίσω επειδή ήταν πολύ ελαφρύ και αυτό γινόταν ακόμα χειρότερο από κάτι καγκουρομαλάκες που το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να βάζουν πιο χαμηλά ελατήρια και γινόταν ακόμα πιο σκληρό και απότομο στο ξεκόλλημα του κώλου.
Απλά τα ραλύ ήταν πολύ περισσότερα και όλα κατέληγαν στις μπαριέρες αν δεν έμπαινες στη στροφή όπως έπρεπε.
δεν χρειαζεται να αναλυσω τα περιουσιακα μου στοιχεια διαδικτυακα.
παντως εχω να ζησω για 20 χρονια ανεργος.
Που ήσουν ; Δεν είχες αιτηθεί άδεια , χαρτί άδειας δεν είδαμε ποιος σου υπόγραψε !!!
Around...Που ήσουν ; Δεν είχες αιτηθεί άδεια , χαρτί άδειας δεν είδαμε ποιος σου υπόγραψε !!!
Και τα around θέλουν ειδοποίηση .. να μην ξαναγίνει , σε έψαχναν !!Around...
ΡΕ απατεωνα θα σε γαμησω αν παρεις τα ψιχουλα της επιδοτησης απατεωνιστικαΚαι τα around θέλουν ειδοποίηση .. να μην ξαναγίνει , σε έψαχναν !!
για πες περισσοτερα....ΡΕ απατεωνα θα σε γαμησω αν παρεις τα ψιχουλα της επιδοτησης απατεωνιστικα
επειδη εχει τα λεφτα του στα νησια Κευμαν και Νησους Σολωμοντα και εδω κανει ΨΕΥΤΙΚΗ δηλωση με ελαχιστα χρηματα θελει να κανει αιτηση να παρει τα ψιχουλα της επιδοτησης καυσιμων...για πες περισσοτερα....
ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ? Ε ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΟΥΣΤΗΡΕ απατεωνα θα σε γαμησω αν παρεις τα ψιχουλα της επιδοτησης απατεωνιστικα
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ.....εχεις λεφτα να φανε και οι κοτες ΑΡΑ δεν θα παρεις τιποταΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ? Ε ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΟΥΣΤΗ
δεν προκυπτει απο καμιά δήλωση αυτο που λεςΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ.....εχεις λεφτα να φανε και οι κοτες ΑΡΑ δεν θα παρεις τιποτα
ξεκωλιαρη απατεωναδεν προκυπτει απο καμιά δήλωση αυτο που λες
αρα , ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΑΜΙΟΛΑ
δεν προκυπτει απο καμιά δήλωση αυτο που λες
αρα , ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΑΜΙΟΛΑ
εχει βγει ο κολλητος μου ειναι σπιτι , αυτη την εβδομάδα γινεται της γαμιολας στο παιχνιδι
ποσα ειναι στο συνολο ? 30 ευρω ?ξεκωλιαρη απατεωνα
![]()