Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.045
Πόντοι
6.035
ξεχωρα απο την ακινητη , μισο χαρτι ρε μαλακα στην μπαντα λεμε ?
δεν χρειαζεται να αναλυσω τα περιουσιακα μου στοιχεια διαδικτυακα.
παντως εχω να ζησω για 20 χρονια ανεργος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.436
Πόντοι
12.756
δεν χρειαζεται να αναλυσω τα περιουσιακα μου στοιχεια διαδικτυακα.
παντως εχω να ζησω για 20 χρονια ανεργος.
χαχαχα εκανες διαιρεση με 350 ευρω το μηνα ?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.863
Πόντοι
6.256
ξεχωρα απο την ακινητη , μισο χαρτι ρε μαλακα στην μπαντα λεμε ?
Για ωρα αναγκης θα εννοει,αν εχεις κρυμμενα στον τοιχο :coffee::confused::confused::confused:
Προσεκτικες απαντησεις δωσε,σε λιγο θα ρωτησει και αν εχεις συναγερμο,καμερες,σκυλους-φυλακες:woldman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.436
Πόντοι
12.756
Για ωρα αναγκης θα εννοει,αν εχεις κρυμμενα στον τοιχο :coffee::confused::confused::confused:
Προσεκτικες απαντησεις δωσε,σε λιγο θα ρωτησει και αν εχεις συναγερμο,καμερες,σκυλους-φυλακες:woldman:
καλα και τραπεζα μπορει να τα έχει

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.863
Πόντοι
6.256

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.436
Πόντοι
12.756
Εχει να ζησει για 20 χρονια ανεργος.Τετοια διαβαζει-ακουει ο Κουλης και γελαει.Τσουπ παρε μια ανατιμησουλα:confused::confused::confused:
ναι 20 χρονια , κλειδωμενος σπιτι με λαμπα πετρελαιου , να τρωει μια φρυγανια την ημερα και να πινει νερο το λαστιχο του δημου για τα παρτερια

εντωμεταξυ πιο παλια που τον ειχα ρωτησει ειχε πει καμια 5ετια το πολυ

κανα τζοκερ θα του επεσε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.045
Πόντοι
6.035
ναι 20 χρονια , κλειδωμενος σπιτι με λαμπα πετρελαιου , να τρωει μια φρυγανια την ημερα και να πινει νερο το λαστιχο του δημου για τα παρτερια

κανα τζοκερ θα του επεσε
με τον κουλη ανεβαινει το προδοκιμο ζωης. :confused: ενα τζοκερ θα μας σωσει. :rolleyes:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.863
Πόντοι
6.256

κανα τζοκερ θα του επεσε
Kαλα,μην γελιομαστε το συνολο δεν κανει και καμια τρελη ζωη,ειδικα αυτα τα χρονια.Σκεφτεται ο αλλος τι θα πληρωσει φορο,ασφαλεια,λογαριασμους και ειναι μαζεμενος.Εχει περασει πλεον στην ιδιοσυγκρασια του κοσμου οτι ετσι πρεπει να ειναι.Εγω θυμαμαι πριν λιγο καιρο ειχε πει κατι για 150Κ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειχε βαλει και καμια περιουσια που αναμενει μεσα.Διαφωτισε μας ρε νιμου Βαρε,ταχα το παιζει απασχολημενος με το αμορε,οταν δεν τον συμφερει βεβαια:confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.489
Πόντοι
5.006
Kαλα,μην γελιομαστε το συνολο δεν κανει και καμια τρελη ζωη,ειδικα αυτα τα χρονια.Σκεφτεται ο αλλος τι θα πληρωσει φορο,ασφαλεια,λογαριασμους και ειναι μαζεμενος.Εχει περασει πλεον στην ιδιοσυγκρασια του κοσμου οτι ετσι πρεπει να ειναι.Εγω θυμαμαι πριν λιγο καιρο ειχε πει κατι για 150Κ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειχε βαλει και καμια περιουσια που αναμενει μεσα.Διαφωτισε μας ρε νιμου Βαρε,ταχα το παιζει απασχολημενος με το αμορε,οταν δεν τον συμφερει βεβαια:confused::confused::confused:
Τι λε ρε τύπε? Από το 2012 κια μετά που πτωχεύσε η χώρα, είναι μια χαρά.... Ξεχωρησε η πλέμπα.. Παλιά πήγαινες να γαμησεις την Βουλγάρα και σου χωνοτανε ο μπάρμαν να πούμε... Τώρα ο μπάρμαν πλένει πιάτα στην Ολλανδία γιατί είχαν μαυρίσει τα μάτια του από την πείνα όσο ήταν εδώ....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.045
Πόντοι
6.035
τι σας νοιαζουν τα οικονομικα μου,μηπως θα με κληρονομησετε? :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.863
Πόντοι
6.256
Τι λε ρε τύπε? Από το 2012 κια μετά που πτωχεύσε η χώρα, είναι μια χαρά.... Ξεχωρησε η πλέμπα.. Παλιά πήγαινες να γαμησεις την Βουλγάρα και σου χωνοτανε ο μπάρμαν να πούμε... Τώρα ο μπάρμαν πλένει πιάτα στην Ολλανδία γιατί είχαν μαυρίσει τα μάτια του από την πείνα όσο ήταν εδώ....
Σωστο κι αυτο:confused::confused::confused:
τι σας νοιαζουν τα οικονομικα μου,μηπως θα με κληρονομησετε? :confused: :confused: :confused:
Εξαρταται απο το ποσο:coffee::confused::confused::confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.951
Πόντοι
4.546

Συνημμένα