Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.436
- Πόντοι
- 12.756
ξεχωρα απο την ακινητη , μισο χαρτι ρε μαλακα στην μπαντα λεμε ?εχω ακινητη που αξιζει μισο χαρτι.![]()
ξεχωρα απο την ακινητη , μισο χαρτι ρε μαλακα στην μπαντα λεμε ?εχω ακινητη που αξιζει μισο χαρτι.![]()
αποκαλυψη του Αθηναιου οτι το απλωνει το φιλαδελφεια στο κουλουρι
δεν χρειαζεται να αναλυσω τα περιουσιακα μου στοιχεια διαδικτυακα.ξεχωρα απο την ακινητη , μισο χαρτι ρε μαλακα στην μπαντα λεμε ?
χαχαχα εκανες διαιρεση με 350 ευρω το μηνα ?δεν χρειαζεται να αναλυσω τα περιουσιακα μου στοιχεια διαδικτυακα.
παντως εχω να ζησω για 20 χρονια ανεργος.
Για ωρα αναγκης θα εννοει,αν εχεις κρυμμενα στον τοιχοξεχωρα απο την ακινητη , μισο χαρτι ρε μαλακα στην μπαντα λεμε ?
καλα και τραπεζα μπορει να τα έχειΓια ωρα αναγκης θα εννοει,αν εχεις κρυμμενα στον τοιχο
Προσεκτικες απαντησεις δωσε,σε λιγο θα ρωτησει και αν εχεις συναγερμο,καμερες,σκυλους-φυλακες![]()
Εχει να ζησει για 20 χρονια ανεργος.Τετοια διαβαζει-ακουει ο Κουλης και γελαει.Τσουπ παρε μια ανατιμησουλακαλα και τραπεζα μπορει να τα έχει
ναι 20 χρονια , κλειδωμενος σπιτι με λαμπα πετρελαιου , να τρωει μια φρυγανια την ημερα και να πινει νερο το λαστιχο του δημου για τα παρτεριαΕχει να ζησει για 20 χρονια ανεργος.Τετοια διαβαζει-ακουει ο Κουλης και γελαει.Τσουπ παρε μια ανατιμησουλα![]()
με τον κουλη ανεβαινει το προδοκιμο ζωης.ναι 20 χρονια , κλειδωμενος σπιτι με λαμπα πετρελαιου , να τρωει μια φρυγανια την ημερα και να πινει νερο το λαστιχο του δημου για τα παρτερια
εντωμεταξυ πιο παλια που τον ειχα ρωτησει ειχε πει καμια 5ετια το πολυ
κανα τζοκερ θα του επεσε
εισαι και ψευτρακος γαμιολημε τον κουλη ανεβαινει το προδοκιμο ζωης.ενα τζοκερ θα μας σωσει.
![]()
θελω τον δικηγορο μου.εισαι και ψευτρακος γαμιολη
Kαλα,μην γελιομαστε το συνολο δεν κανει και καμια τρελη ζωη,ειδικα αυτα τα χρονια.Σκεφτεται ο αλλος τι θα πληρωσει φορο,ασφαλεια,λογαριασμους και ειναι μαζεμενος.Εχει περασει πλεον στην ιδιοσυγκρασια του κοσμου οτι ετσι πρεπει να ειναι.Εγω θυμαμαι πριν λιγο καιρο ειχε πει κατι για 150Κ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειχε βαλει και καμια περιουσια που αναμενει μεσα.Διαφωτισε μας ρε νιμου Βαρε,ταχα το παιζει απασχολημενος με το αμορε,οταν δεν τον συμφερει βεβαιαναι 20 χρονια , κλειδωμενος σπιτι με λαμπα πετρελαιου , να τρωει μια φρυγανια την ημερα και να πινει νερο το λαστιχο του δημου για τα παρτερια
εντωμεταξυ πιο παλια που τον ειχα ρωτησει ειχε πει καμια 5ετια το πολυ
κανα τζοκερ θα του επεσε
Τι λε ρε τύπε? Από το 2012 κια μετά που πτωχεύσε η χώρα, είναι μια χαρά.... Ξεχωρησε η πλέμπα.. Παλιά πήγαινες να γαμησεις την Βουλγάρα και σου χωνοτανε ο μπάρμαν να πούμε... Τώρα ο μπάρμαν πλένει πιάτα στην Ολλανδία γιατί είχαν μαυρίσει τα μάτια του από την πείνα όσο ήταν εδώ....Kαλα,μην γελιομαστε το συνολο δεν κανει και καμια τρελη ζωη,ειδικα αυτα τα χρονια.Σκεφτεται ο αλλος τι θα πληρωσει φορο,ασφαλεια,λογαριασμους και ειναι μαζεμενος.Εχει περασει πλεον στην ιδιοσυγκρασια του κοσμου οτι ετσι πρεπει να ειναι.Εγω θυμαμαι πριν λιγο καιρο ειχε πει κατι για 150Κ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειχε βαλει και καμια περιουσια που αναμενει μεσα.Διαφωτισε μας ρε νιμου Βαρε,ταχα το παιζει απασχολημενος με το αμορε,οταν δεν τον συμφερει βεβαια![]()
τι σας νοιαζουν τα οικονομικα μου,μηπως θα με κληρονομησετε?Kαλα,μην γελιομαστε το συνολο δεν κανει και καμια τρελη ζωη,ειδικα αυτα τα χρονια.Σκεφτεται ο αλλος τι θα πληρωσει φορο,ασφαλεια,λογαριασμους και ειναι μαζεμενος.Εχει περασει πλεον στην ιδιοσυγκρασια του κοσμου οτι ετσι πρεπει να ειναι.Εγω θυμαμαι πριν λιγο καιρο ειχε πει κατι για 150Κ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειχε βαλει και καμια περιουσια που αναμενει μεσα.Διαφωτισε μας ρε νιμου Βαρε,ταχα το παιζει απασχολημενος με το αμορε,οταν δεν τον συμφερει βεβαια![]()
Σωστο κι αυτοΤι λε ρε τύπε? Από το 2012 κια μετά που πτωχεύσε η χώρα, είναι μια χαρά.... Ξεχωρησε η πλέμπα.. Παλιά πήγαινες να γαμησεις την Βουλγάρα και σου χωνοτανε ο μπάρμαν να πούμε... Τώρα ο μπάρμαν πλένει πιάτα στην Ολλανδία γιατί είχαν μαυρίσει τα μάτια του από την πείνα όσο ήταν εδώ....
Εξαρταται απο το ποσοτι σας νοιαζουν τα οικονομικα μου,μηπως θα με κληρονομησετε?![]()
![]()
![]()
Και ο Αθηναίος έχει να ζήσει για 20 χρόνια....... Αν μπει φυλακή ισόβια...
εσενα θυμησε μου να σου αφησω μια καφετιερα νεσπρεσσο.Σωστο κι αυτο
Εξαρταται απο το ποσο![]()
Θα προλαβω λες ή θα χω παρει ηδη τον δρομο?εσενα θυμησε μου να σου αφησω μια καφετιερα νεσπρεσσο.
δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ειμαι die hard.Θα προλαβω λες ή θα χω παρει ηδη τον δρομο?![]()