barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.371
- Πόντοι
- 5.506
εχει κανει 2 μηνη φυλακη εκει γνωριστηκαν με τον δικο μας.γαμιολες ΟΛΕΣ...
αυτο ειναι 1100 ρε μοντελο η του 99 η του 01Τεράστια καύλα
![]()
αληθεια εχει φαει 2 μηνες;εχει κανει 2 μηνη φυλακη εκει γνωριστηκαν με τον δικο μας.![]()
καθεσαι και διαβαζεις βιογραφικο του μωρη λουλου ..εχει κανει 2 μηνη φυλακη εκει γνωριστηκαν με τον δικο μας.![]()
Το παρήγγειλες?Τεράστια καύλα
![]()
αυτο ειναι 1100 ρε μοντελο η του 99 η του 01
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αληθεια εχει φαει 2 μηνες;
Καινούριο, κούταΤο παρήγγειλες?![]()
μαλακα αυτες τις ζαντες τις πουλαγε η σιτροεν 600 ευρω![]()
Αισθάνεσαι καλύτερα τώρα, έτοιμος να πλευρίσεις γκολντ ντίγκερ;
Δεν τις πάτησα καν, πριν βγει από την αντιπροσωπεία τις είχα αλλάξειμαλακα αυτες τις ζαντες τις πουλαγε η σιτροεν 600 ευρω
οσοι τις κρατησαν γιατι εγω εβαλα αλλες εννοειται μου εχουν πει καλα λογιαΔεν τις πάτησα καν, πριν βγει από την αντιπροσωπεία τις είχα αλλάξει
τσαμπα , τωρα τοσα δινει για σερβις , η να πας ενα ταξιδακιμαλακα αυτες τις ζαντες τις πουλαγε η σιτροεν 600 ευρω
τι καλα λογια τυπε ? οτι ηταν στρογγυλες πχ ?οσοι τις κρατησαν γιατι εγω εβαλα αλλες εννοειται μου εχουν πει καλα λογια
εκαναν ωραια ταψιατσαμπα , τωρα τοσα δινει για σερβις , η να πας ενα ταξιδακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι καλα λογια τυπε ? οτι ηταν στρογγυλες πχ ?
οσοι τις κρατησαν γιατι εγω εβαλα αλλες εννοειται μου εχουν πει καλα λογια
Δεν τις πάτησα καν, πριν βγει από την αντιπροσωπεία τις είχα αλλάξει
To 1999
σαξο ειχες ???
τι κακό μας βρήκε ρε πουστη μου , δεν μας εφτασε ο ΑθηναιοςTo 1999
Aυτό δεν είναι τίποτα, 2 χρόνια το κράτησα, η πλάκα είναι οτι το βρήκα σε αγγελία πρίν ένα χρόνο για 2,5k και είπα να το ξαναπάρω για την αλητεία. Αλλά έλεγε 260 χιλ χλμ και αυτός που το είχα δώσει εγώ, φίλος μου, το είχε πουλήσει το 2009 με 305 χιλ χλμτι κακό μας βρήκε ρε πουστη μου , δεν μας εφτασε ο Αθηναιος
Tερματισε και ξεκινησε απο την αρχη,προφανες.Δεν βλεπω αλλη αιτιαAυτό δεν είναι τίποτα, 2 χρόνια το κράτησα, η πλάκα είναι οτι το βρήκα σε αγγελία πρίν ένα χρόνο για 2,5k και είπα να το ξαναπάρω για την αλητεία. Αλλά έλεγε 260 χιλ χλμ και αυτός που το είχα δώσει εγώ, φίλος μου, το είχε πουλήσει το 2009 με 305 χιλ χλμ![]()
σκυλι ο γαλλοςTερματισε και ξεκινησε απο την αρχη,προφανες.Δεν βλεπω αλλη αιτια![]()
το εχει βαλει η καλαβρια στο δικαστηριο οτι του σταθηκε τους 2 μηνες φυλακισης το 2001.καθεσαι και διαβαζεις βιογραφικο του μωρη λουλου ..
να παρω γαλλικο αυτοκινητο?δεν ειχα ποτε.σκυλι ο γαλλος
το εχει βαλει η καλαβρια στο δικαστηριο οτι του σταθηκε τους 2 μηνες φυλακισης το 2001.