shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Σου χαλάω εγώ χατίρι ,θα πάψω να σου στείλω δονητές να αυτόικανοποιησε και θα σου στείλω αγγούριαέχεις κι εσύ τα δίκια σου ... σταμάτα τους δονητές
Σου χαλάω εγώ χατίρι ,θα πάψω να σου στείλω δονητές να αυτόικανοποιησε και θα σου στείλω αγγούριαέχεις κι εσύ τα δίκια σου ... σταμάτα τους δονητές
παει εκει που στελνουν τροφιμα στην Ουκρανια για ανθρωπιστικη βοηθεια και παιρνει και αυτοςΠόσα μακαρόνια κανατε ρε μαλάκα ??? 2 μερες αυτα τρως απο γαβάθα
τι στο πουτσο και εσυ σε προσφορές ψωνίζεις ?
Θα σε κανει μοντελο,εχει σχεδιο απ οτι καταλαβατο μαγειρεψε σε αυτακια,γαριδομακαροναδα.
Θα βάζει κανονικές μερίδες η κα Βάρου, που να χορτάσει ο γαμπρός...Θα σε κανει μοντελο,εχει σχεδιο απ οτι καταλαβα
για ΣΚ ρεΠόσα μακαρόνια κανατε ρε μαλάκα ??? 2 μερες αυτα τρως απο γαβάθα
τι στο πουτσο και εσυ σε προσφορές ψωνίζεις ?
Θα στείλω τον άλλο με το Καρελι ετοίμασε το μπολγια ΣΚ ρε
Στο χοιρινό στη γάστρα έχω πέσειφοβαμαι για τον τρουφακι και το μπαροκ εχουν πεσει στον ιστο της νανας.
όλοι στη νηστεία βλέπω...Στο χοιρινό στη γάστρα έχω πέσει
Το χοιρινό σε αυτάκια θείοόλοι στη νηστεία βλέπω...
6 χθες,σημερα 3Θα βάζει κανονικές μερίδες η κα Βάρου, που να χορτάσει ο γαμπρός...
6?
Σε αυτακια ή στη γαστρα το χοιρινο?Μιλας με γριφους ΒιρναΤο χοιρινό σε αυτάκια θείο
Ε είναι γατα μεγαλη πως να το κάνουμε μανφτανει πια με τον μαλάκα τον Πετρετζικη , μαλακα μαγειρευει 3 χρόνια συνεχόμενα γαμω το σπίτι του
Γιατί το βρίζεις είναι καργιολα όντως;σαν άνθρωπος;αντε ρε με το μουνοπανο
εχει αυτον τον μαλακα τοσα χρόνια και δεν εχει κατι σαν και αυτο ... λες και οι καριολες οι Ελληνίδες μαγειρευουνΓιατί το βρίζεις είναι καργιολα όντως;σαν άνθρωπος;
εχει αυτον τον μαλακα τοσα χρόνια και δεν εχει κατι σαν και αυτο ... λες και οι καριολες οι Ελληνίδες μαγειρευουν
αυτο επρεπε να δειχνει
θα μου τα πεις ... είμαι πολύ καλή στο να ακούω ερωτοχτυπημένα πλάσματα ... συμβουλές βέβαια δεν ξέρω να δίνω ...θα σε παω εγω....
νανα ειμαι ερωτευμενος...τον ηπια παλι
θα μου τα πεις ... είμαι πολύ καλή στο να ακούω ερωτοχτυπημένα πλάσματα ... συμβουλές βέβαια δεν ξέρω να δίνω ...