Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
ναι εμεις σου φταιμε τωραμπηκαν οι μουχριτσες ολες τωρα πανω που θα εκανα κονε κονε με την νανα για κρασακια στην βεραντα....
μου τα γαμησαν ολα
ναι εμεις σου φταιμε τωραμπηκαν οι μουχριτσες ολες τωρα πανω που θα εκανα κονε κονε με την νανα για κρασακια στην βεραντα....
μου τα γαμησαν ολα
εγω θα χτυπησω ενα μπεργκερ και μετα ιστιοπλοικο για κοκτειλ.....δε ξερω , ή τρίγωνο η κανα base η καναν αστερα
ρωτα την αν εχει περγκολα με κουνιαμπηκαν οι μουχριτσες ολες τωρα πανω που θα εκανα κονε κονε με την νανα για κρασακια στην βεραντα....
μου τα γαμησαν ολα
ναι ρε μαλακα....ναι εμεις σου φταιμε τωρα
Μη βρίζειςmoynoskyla.....
exei gamhthi o dias
σας πτυω
Μη βρίζεις.μουνοπανα ολα σας
εχεις περγκολα με κουνια νανα?ααα, στον όρμο Αφροδίτης?
δεν έχω πάει από εκεί ποτέ στα μαγαζιά ... πάω πιο πριν ή πιο μετά
Μη βρίζεις.
Κολλητέ του ατενέζου μη βρίζεις.
Kανεις κουνια μπελα?Σοβαρεψε το νημαΜη βρίζεις.
Θέλωάλλη φορά ... έβαλα ήδη το χοιρινό μου με την σάλτσα πικάντικης πιπεριάς να σιγοψήνεται στη γάστρα ... θα κάνω και ρυζάκι σπυρωτό
αν θέλεις έλα με το κρασάκι σου να φάμε ΟΛΟΙ μαζί στην ηλιόλουστη βεράντα μου!
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑμπηκαν οι μουχριτσες ολες τωρα πανω που θα εκανα κονε κονε με την νανα για κρασακια στην βεραντα....
μου τα γαμησαν ολα
μην βριζεις μανΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Αποχωρώ ο αθυρόστομος.μην βριζεις μαν
Και του χρόνου διπλός.παω παγκακι ομιλου ερετων για ηλιο και καυλαντα....σας φιλω ολες
σας ευχομαι και του χρονου σπιτι μας
τι επαθες φιλε-Μπαρε;τρεμω.
φοβαμαι για τον τρουφακι και το μπαροκ εχουν πεσει στον ιστο της νανας.τι επαθες φιλε-Μπαρε;
πιστευω θα τα καταφερουν να ξεφυγουνφοβαμαι για τον τρουφακι και το μπαροκ εχουν πεσει στον ιστο της νανας.
τον σωσανε τον τρουφακι την τελευταια στιγμη και για ευχαριστω τους λεω μουνοπανα. παω να τσιμπησω,ελπιζω να τρωγεται σημερα το φαι.πιστευω θα τα καταφερουν να ξεφυγουν