ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
Από το γιουσουρουμ;Κι εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Uni t πηρα
Από το γιουσουρουμ;Κι εγω
Uni t πηρα
Από το γιουσουρουμ;
Για το σπίτι ή την πολυκατοικία σιγά μην το πας και πιστοποίηση...uni-t και mastech πολλη καλα και φθηνα αμπερομετρηση διπλα διπλα με fluke 0.1A διαφορα.
Υπάρχει, είχα.Να και κατι που μαθαμε σημερα
τα δουλευω 15 χρονια εχω αλλαξει 4 καθως πεφτει σουφρωμα,δεν τα αλλαζω καλυτερα να δωσω 50 παρα 300 για fluke και οταν μου το φανε να κλαιω.Κι εγω
Uni t πηρα
Να τον πάρεις να σου φτιάξει το σπίτι και θα στο ανατινάξει ο καργιοληςγεμισαμε ηλεκτρολόγους ρε μαλάκα εδω μέσα ...
τι καταντια το νημαΝα τον πάρεις να σου φτιάξει το σπίτι και θα στο ανατινάξει ο καργιολης
Πες νημα και παμε,Ουκρανια-γεωπολιτικοι αναλυτες,κυμα ανατιμησεων-οικονομολογοι,Κουλης-αστο καλυτεραγεμισαμε ηλεκτρολόγους ρε μαλάκα εδω μέσα ...
τι καταντια το νημα
θες να σου κανω πιστοποιηση στη δομημενη καλωδιωση αλλα θα μου παρεις πρωτα το fluke φθηνο ειναι εχει κανα 3k.γεμισαμε ηλεκτρολόγους ρε μαλάκα εδω μέσα ...
εσενα περίμεναθες να σου κανω πιστοποιηση στη δομημενη καλωδιωση αλλα θα μου παρεις πρωτα το fluke φθηνο ειναι εχει κανα 3k.
στη γωνια ειμαι σε ενα σου χτυπαω το κουδουνι.εσενα περίμενα
3k θα νομιζει οτι ειναι 4ψηφιο ρε Βαροθες να σου κανω πιστοποιηση στη δομημενη καλωδιωση αλλα θα μου παρεις πρωτα το fluke φθηνο ειναι εχει κανα 3k.
Πήρες το 3 σκέτο...θες να σου κανω πιστοποιηση στη δομημενη καλωδιωση αλλα θα μου παρεις πρωτα το fluke φθηνο ειναι εχει κανα 3k.
3000 ευρω εχει το φλουκ πιστοποιησης δομημενης και 2500 αν δεν κανω λαθος για εκδοση υδε.3k θα νομιζει οτι ειναι 4ψηφιο ρε Βαρο
Πάρε και το power analyzer3000 ευρω εχει το φλουκ πιστοποιησης δομημενης και 2500 αν δεν κανω λαθος για εκδοση υδε.
ρε δεν γαμιουνται πια για να κανεις δουλεια πρεπει να εχεις οργανα αξιας χιλιαδων ευρω.Πάρε και το power analyzer