athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.705
- Πόντοι
- 12.756
εχω σειρες απο κατσαβιδια φακομ στανλευ επισης πενσες κοφτες κνιπεξ.εσενα παλιομουνο που κοροιδευεις τον κοσμο επειδη εχεις ενα κατσαβιδι θα σου κραταω και το σαβανο
οτι θες θα ερθω με τον βοηθο μου τον σεσκουλα.μιλαμε τελικα για μεγαλο ΜΟΥΝΟΠΑΝΙ το Μπαρο..ευτυχως μου ανοιξε τα ματια @Νίπλης
κλεβεις τον κοσμο και παιρνεις κατσαβιδια που δεν χρησιμοποιεις ..εχω σειρες απο κατσαβιδια φακομ στανλευ επισης πενσες κοφτες κνιπεξ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οτι θες θα ερθω με τον βοηθο μου τον σεσκουλα.
Kνιπεξ ειναι ακριβουτσικα,αγορασμενα τα χεις ή στα φερε το γκανγκ απο καμια καλη μπιζνα-μπουκαεχω σειρες απο κατσαβιδια φακομ στανλευ επισης πενσες κοφτες κνιπεξ.
Τι πολύμετρο έχεις?εχω σειρες απο κατσαβιδια φακομ στανλευ επισης πενσες κοφτες κνιπεξ.
Λαμπα με 2 καλωδιαΤι πολύμετρο έχεις?
γαμησε τα εχω 3 σειρες κατσαβιδια στο κουτι που λεει ο λογος και δουλευω με τα παλια οπου ειναι οτι εχει απομεινει απο 4 διφορετικες σειρες,μιλαμε αν δεν χασω ενα εργαλειο τη βδομαδα δεν μου παει καλα.κλεβεις τον κοσμο και παιρνεις κατσαβιδια που δεν χρησιμοποιεις ..
που μετρατε το μεροκάματο απο την ωρα οπυ ξεφορτωνεται τα εργαλεια
ερχοντα με 2 βαλιτσες και τελικα κανουν δουλεια με ενα κατσαβίδι
Ποια καλώδια?Λαμπα με 2 καλωδια
Κλασσικά πράγματα...γαμησε τα εχω 3 σειρες κατσαβιδια στο κουτι που λεει ο λογος και δουλευω με τα παλια οπου ειναι οτι εχει απομεινει απο 4 διφορετικες σειρες,μιλαμε αν δεν χασω ενα εργαλειο τη βδομαδα δεν μου παει καλα.
φλουκ δεν αγοραζω υπερκοστολογημενα,uni-t και mastech.Τι πολύμετρο έχεις?
Μην μου το θυμιζεις.ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣΠοια καλώδια?
Αυτά που δεν άλλαξε?
Θερμοκάμερα έχεις?φλουκ δεν αγοραζω υπερκοστολογημενα,uni-t και mastech.
θες να μου κανεις δωρο μια αμπεροτσιμπιδα fluke?ξεφτιλισμενος ελευθ επαγγελματιας , αυτοι φταινε για την κατασταση στην Ελλαδα
οχι ειπαμε ρε αν και παιζουν τωρα καποιες και σε σμαρτφον.Θερμοκάμερα έχεις?
Ηθελα πολυμετρο για μετρησεις της πλακας,περναω απο γνωστη αλυσιδα,τους λεω ενα απλο θελω,να κανω κατι μετρησεις και μου λεει εχουμε τα ταδε γυρω στα 100 ειχανε,ευχαριστω πολυ λεω,γεια σαςφλουκ δεν αγοραζω υπερκοστολογημενα,uni-t και mastech.
Κινητό caterpillar, έχει.οχι ειπαμε ρε αν και παιζουν τωρα καποιες και σε σμαρτφον.
Να και κατι που μαθαμε σημεραΚινητό caterpillar, έχει.
Εγώ πήρα ένα απλό της πλάκας, για το σπίτι.Ηθελα πολυμετρο για μετρησεις της πλακας,περναω απο γνωστη αλυσιδα,τους λεω ενα απλο θελω,να κανω κατι μετρησεις και μου λεει εχουμε τα ταδε γυρω στα 100 ειχανε,ευχαριστω πολυ λεω,γεια σας
Ναι, έχει εφαρμογή και επίσης σένσορα ενσωματωμένο αν δε κάνω λάθος.Να και κατι που μαθαμε σημερα
uni-t και mastech πολλη καλα και φθηνα αμπερομετρηση διπλα διπλα με fluke 0.1A διαφορα.Ηθελα πολυμετρο για μετρησεις της πλακας,περναω απο γνωστη αλυσιδα,τους λεω ενα απλο θελω,να κανω κατι μετρησεις και μου λεει εχουμε τα ταδε γυρω στα 100 ειχανε,ευχαριστω πολυ λεω,γεια σας
Κι εγωΕγώ πήρα ένα απλό της πλάκας, για το σπίτι.
Uni t πηραuni-t και mastech πολλη καλα και φθηνα αμπερομετρηση διπλα διπλα με fluke 0.1A διαφορα.