Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.516
- Πόντοι
- 12.756
αυτες τις οικογενειακες ιστοριες που πας και τις ανακαλυπτεις;;;
αυτες τις οικογενειακες ιστοριες που πας και τις ανακαλυπτεις;;;
Μακαρι να ηταν φίδια
ασε μπας και τον τεμαχίσει εκει και τον πεταξει στο ηφαίστειο και ηρεμησουμε και εδω μεσαε μπορει να κανει αλλη μια εκει στην σαντορινη με το ηλιοβασιλεμα
οχι δεν στο ειπα με την εννοια φυδιασματοςΤύπε τοση φαντασια για να το φτιαξω μονος μου δεν την εχω, η πραγματικοτητα ειναι
μην τον καταγγειλει για βιασμο φοβαμαι και σπιλωσει το ονομα ενος ευκαταστατου και αξιωτιμου μελους του μπου.κομασε μπας και τον τεμαχίσει εκει και τον πεταξει στο ηφαίστειο και ηρεμησουμε και εδω μεσα
Της το ειπα οτι καποιοι "φιλοι" μου φοβουνται οτι θα βρεθω σε κανενα χαντακι χωρις νεφρα και μου απαντησε "Amor, why you have all these bad ideas about Colombia"??ασε μπας και τον τεμαχίσει εκει και τον πεταξει στο ηφαίστειο και ηρεμησουμε και εδω μεσα
αν πιστευεις οτι ετσι ειναι οι κολλητοι εχεις προβλημα αντισυλληπτικο...
αναλογα αν φερει και την συμμορια μαζι να δουν το ηλιοβασιλεμα στη σαντορινη να το εχεις βεβαιοΤης το ειπα οτι καποιοι "φιλοι" μου φοβουνται οτι θα βρεθω σε κανενα χαντακι χωρις νεφρα και μου απαντησε "Amor, why you have all these bad ideas about Colombia"??
μιλάς ισπανικά δικηγόρε;Eδω ειναι και το τελευταιο της μηνυμα
Te amo , y te lo digo en mi idioma porque tengo este impulso de decirlo, aunque se lo estoy susurrando a una pantalla de celular... Cierro los ojos, y tu estas ahí en mi mente. Tu siempre estas en mi mente
Oχι.μιλάς ισπανικά δικηγόρε;
ναι κανε μια περιληψη ομως μην κανουμε τρανλειτEδω ειναι και το τελευταιο της μηνυμα
Te amo , y te lo digo en mi idioma porque tengo este impulso de decirlo, aunque se lo estoy susurrando a una pantalla de celular... Cierro los ojos, y tu estas ahí en mi mente. Tu siempre estas en mi mente
τον εχει παπατζιασει οσο δεν παει ...ναι κανε μια περιληψη ομως μην κανουμε τρανλειτ
αστο το εκανα τι ερωτιαρης εισαι παναθεμα σε και δεν σου το ειχα... σιγα σιγα θα καταφερεις να φτασεις και το @Νίπλης
λες να τον δαγκωσει γερα και να του κοψει κομματι;;;τον εχει παπατζιασει οσο δεν παει ...
Σαντορινη ειναι αυτη , για μια Κολομβιανη ονειρο ζωης , και μπουσουλωντας θα ερχοταν
Χρόνια πολλά σε όλους,να πρηστούν οι κοιλιές σας με όλα τα καλάΤης πουτανας μπακαλιάροι γαρίδες χταπόδια σαγανακια παντζάρια παπατοσαλατες
τπτ σηκωθηκα με πονοκεφαλο ελπιζω να μην ειναι εγκεφαλικο.