Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.516
- Πόντοι
- 12.756
αργησες να φας .. γιατι ?κανα δυομισαωρο στους δρομους,επιστροφη ,καφε και σε λιγο φαι
αργησες να φας .. γιατι ?κανα δυομισαωρο στους δρομους,επιστροφη ,καφε και σε λιγο φαι
8 Νοεμβριου γιορταζουν οι Αγγελικούλεςκαι αγγελικουλες
Α σημερα σχολασαμε στις 12?κανα δυομισαωρο στους δρομους,επιστροφη
εκτακτως πηγε8 Νοεμβριου γιορταζουν οι Αγγελικούλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α σημερα σχολασαμε στις 12?
παντα αργα τρωωαργησες να φας .. γιατι ?
Θλίψη μόνοεκτακτως πηγε
δεν ειναι σωστοπαντα αργα τρωω
ειναι υπευθυνος ανθρωποςΘλίψη μόνο
Χοντρόειναι υπευθυνος ανθρωπος
μποντυ σειμινγκ , τσιμπησες αναφοραΧοντρό
Εχω προτερο εντιμο βιο με τις παχουλές, ζητώ ελαφρυντικόμποντυ σειμινγκ , τσιμπησες αναφορα
δεν αφηνεις τα ελαφρυντικα τωρα να μας πεις τι θα κανεις με την αλλη;;;Εχω προτερο εντιμο βιο με τις παχουλές, ζητώ ελαφρυντικό
Γαμησε τα, δεν εχω ιδεαδεν αφηνεις τα ελαφρυντικα τωρα να μας πεις τι θα κανεις με την αλλη;;;
ποσο καιρο θα κατσει ελλαδα;;Γαμησε τα, δεν εχω ιδεα
15 μερες λεει, θελει να επισκεφθει και την Σαντορινηποσο καιρο θα κατσει ελλαδα;;
μαζι σου ή μονη της;; παιξτο διπλο ταμπλο μια δικαστηρια στην τριπολη μια στην αθηνα15 μερες λεει, θελει να επισκεφθει και την Σαντορινη
Το κανονικο θα ηταν να της αποκαλυψω οτι ειμαι παντρεμενος, αλλά σε μια κοπελα που απο τα 15 της εφυγε απο το σπιτι για να συζησει με αρχηγο συμμοριας τον οποιο παντρευτηκε κιολας, και μετα εκανε και επτα αποπειρες αυτοκτονιας λογω ψυχολογικων δεν το λες και ευκολαμαζι σου ή μονη της;; παιξτο διπλο ταμπλο μια δικαστηρια στην τριπολη μια στην αθηνα
κελεπουρι γκόμενα , μην τυχον και την χασειςΤο κανονικο θα ηταν να της αποκαλυψω οτι ειμαι παντρεμενος, αλλά σε μια κοπελα που απο τα 15 της εφυγε απο το σπιτι για να συζησει με αρχηγο συμμοριας τον οποιο παντρευτηκε κιολας, και μετα εκανε και επτα αποπειρες αυτοκτονιας λογω ψυχολογικων δεν το λες και ευκολα
Γαμω τα παιδια ειναι, τις αντιδρασεις της φοβαμαι λιγοκελεπουρι γκόμενα , μην τυχον και την χασεις
αυτες τις οικογενειακες ιστοριες που πας και τις ανακαλυπτεις;;;Το κανονικο θα ηταν να της αποκαλυψω οτι ειμαι παντρεμενος, αλλά σε μια κοπελα που απο τα 15 της εφυγε απο το σπιτι για να συζησει με αρχηγο συμμοριας τον οποιο παντρευτηκε κιολας, και μετα εκανε και επτα αποπειρες αυτοκτονιας λογω ψυχολογικων δεν το λες και ευκολα
ε μπορει να κανει αλλη μια εκει στην σαντορινη με το ηλιοβασιλεμαΓαμω τα παιδια ειναι, τις αντιδρασεις της φοβαμαι λιγο
Τύπε τοση φαντασια για να το φτιαξω μονος μου δεν την εχω, η πραγματικοτητα ειναιαυτες τις οικογενειακες ιστοριες που πας και τις ανακαλυπτεις;;;