The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Σήμερα είναι η δική της Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη λέει ότι της έφαγε 250 κ
A ton ksekoliari!!!
Se aspirines na ta faei i paliopousta!
Σήμερα είναι η δική της Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη λέει ότι της έφαγε 250 κ
Μη βρίζεις αγιεA ton ksekoliari!!!
poystides pantoyA ton ksekoliari!!!
Eισαγγελατος λεει τωρα οτι ψωνιζουν στη Γερμανια(και καπου αλλου) ηλιελαιο με δελτιοΜπακ του δε φιουτσουρπου ειναι ο Αρχηγος @athinaios44 3ημερα δεν εχει εμφανιστεί ανησυχώ Νιπλη καλεσε στο viber να δουμε αν ειναι καλα
poystides panto
Gamioles pantoypoystides pantoy
Τι λέει μαν;Eισαγγελατος λεει τωρα οτι ψωνιζουν στη Γερμανια(και καπου αλλου) ηλιελαιο με δελτιοΜπακ του δε φιουτσουρ
ξενιτεύτηκε το αγορι και ηθελα να τον κανω ψήστη σε σουβλατζίδικοEισαγγελατος λεει τωρα οτι ψωνιζουν στη Γερμανια(και καπου αλλου) ηλιελαιο με δελτιοΜπακ του δε φιουτσουρ
Μαλιστα,μετα το "Το κανελωνει το ρυζογαλο" θα εχουμε το "Το γυρναει το σουβλακι".Ασε καταλαβαμε που το παςξενιτεύτηκε το αγορι και ηθελα να τον κανω ψήστη σε σουβλατζίδικο
to kaneloni to ryzogaloΜαλιστα,μετα το "Το κανελωνει το ρυζογαλο" θα εχουμε το "Το γυρναει το σουβλακι".Ασε καταλαβαμε που το πας
Κλειστο ρε αδελφέ το γαμημενο
Λυσσάξατε!Κλειστο ρε μπαρμπα το γαμημενο
χιλια δικια εχεις παλι....προσπερνω αυτιστικο Σεσκουλα γιατι μας εχει πρηξει τα αρχιδια και χαιρετω...επισης μου ζαλισατε τα αρχιδια κλειστε το και κλειστε το...
Eιχε σταματησει το στoκινγκ ενα διαστημα και ανησυχησαπροσπερνω αυτιστικο Σεσκουλα γιατι μας εχει πρηξει τα αρχιδια και χαιρετω...επισης μου ζαλισατε τα αρχιδια κλειστε το και κλειστε το...
e ma re malaka με τον γαμημενο δεν πα να γαμηθει..επισης οποιος ξαναγραψει κλειστε το θα σας γραψω στα μελενια μου που ειναι σαν μεταξενια και θα αποχωρησωχιλια δικια εχεις παλι....
τι να πω ρε.....εχει θεματα ο κοζμοςEιχε σταματησει το στoκινγκ ενα διαστημα και ανησυχησα
μαζι σου....e ma re malaka με τον γαμημενο δεν πα να γαμηθει..επισης οποιος ξαναγραψει κλειστε το θα σας γραψω στα μελενια μου που ειναι σαν μεταξενια και θα αποχωρησω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι να πω ρε.....εχει θεματα ο κοζμος
Μη βρίζεις ρε μουνιπροσπερνω αυτιστικο Σεσκουλα γιατι μας εχει πρηξει τα αρχιδια και χαιρετω...επισης μου ζαλισατε τα αρχιδια κλειστε το και κλειστε το...
και λιγα εγραψαΜη βρίζεις ρε μουνι