troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.857
- Πόντοι
- 5.506
πεσταπαειοκοσμοςγαμηθηκε!
πεσταπαειοκοσμοςγαμηθηκε!
Συγνώμη, ήτο αυθόρμητοποταπε...γουρουνι....βλασθημε
μπαινεις το πρωι στο νημα ,ολα οκ για τον πουτσο αλλα οκ και μπαινεις να δεις λιγακι το απογευμα κανα ναυαγιο και βρισκεις το κλουβι με τις τρελες σε απαρτια.....το κλεινεις χωρις δευτερη κουβεντα!
Μη βρίζεις αδελφέΠΑΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΛΑΛΩ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Μη βριζεις μάν και εσύμυριζε πουστριλα εδω μέσα καιρο τωρα ... αλλα κάνατε ολοι τους ανηξερους
ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
με εχει πνιξει το δικιο....νομιζω συμφωνεις και εσυ αδερφεΜη βρίζεις αδελφέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη βριζεις μάν και εσύ
Παλιό κουφάλεςμε εχει πνιξει το δικιο....νομιζω συμφωνεις και εσυ αδερφε
ομοφυλοφιλια παντου στο νημα....
μερικοι μαλιστα θελουν να μεινουν και εγκυος...μου το λενε σε πμ...επιτρεψε μου να μην πω ονοματα
τυπε κανε υπομονη,υπαρχουν πολυ χειροτερα......στο διπλανο νημα ο τζεομαν ποσταρει ολοσελιδο μακελειου στον πιξι και του γραφει "διαβασε κανα σοβαρο εντυπο να ξεστραβωθεις".....μιλαμε δεν υπαρχει σωτηρια,οχι στο νημα,οχι στο σαη ,ουτε στην αλλη ζωη σου λεω !με εχει πνιξει το δικιο....νομιζω συμφωνεις και εσυ αδερφε
ομοφυλοφιλια παντου στο νημα....
μερικοι μαλιστα θελουν να μεινουν και εγκυος...μου το λενε σε πμ...επιτρεψε μου να μην πω ονοματα
ηρθε η καταλληλη ωρα να πατηθει το κουμπι....εκτος αν σταματησει με εντολη μητσοτακητυπε κανε υπομονη,υπαρχουν πολυ χειροτερα......στο διπλανο νημα ο τζεομαν ποσταρει ολοσελιδο μακελειου στον πιξι και του γραφει "διαβασε κανα σοβαρο εντυπο να ξεστραβωθεις".....μιλαμε δεν υπαρχει σωτηρια,οχι στο νημα,οχι στο σαη ,ουτε στην αλλη ζωη σου λεω !
... τα βαρβάτα!!!Πες του οτι οι νεοδημοκρατες δικηγοροι γραφουν την αποψη του στ' αρχιδια τους
από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε ... τα είχαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα !!!Ρε δεν παμε καλα, πηγε ο αλλος να γαμησει την Τζοαννα και σκεφτοταν εμενα
ολο ,πουστηδες και λεσβιες εδωμυριζε πουστριλα εδω μέσα καιρο τωρα ... αλλα κάνατε ολοι τους ανηξερους
ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Θα βάλουμε νηματοθέτη καινούριο;;Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να δωρίσω το παρόν νήμα στην LBTG κοινότητα.
(Τι να το δωρίσω δηλαδή; Το έχουν ήδη αλώσει.)
Ως εκ τούτου μην σας κάνει εντύπωση αν αρχίσουν και γράφουν τίποτα Βαλιανάτοι, Αύγουστοι Κορτώ, Ανδρεάδηδες-Συγγελάκηδες και λοιποί ξεκωλιάριδες.
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να δωρίσω το παρόν νήμα στην LBTG κοινότητα.
Ως εκ τούτου μην σας κάνει εντύπωση αν αρχίσουν και γράφουν τίποτα Βαλιανάτοι, Αύγουστοι Κορτώ, Ανδρεάδηδες-Συγγελάκηδες και λοιποί ξεκωλιάριδες.
Εγώ αξιοσέβαστε, απλα μετέφερα λόγια αγαπητού πελάτη μου ,που να γνωρίζω ότι θα βγουν πάθη στην πορεία που ήταν κρυμμένα..νιώθω άβολα σκεπτόμενη ότι πηδούσε εμένα και σκέφτονταν τον σεβασμιο δικηγόρο...
Δεν το δινεις σε καμια πετρελαϊκη μπας και πιασει τιποταΚατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να δωρίσω το παρόν νήμα στην LBTG κοινότητα.